Juskra 21.06.2015 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kasiu, są takie płytki i mozaiki z ćwiekami, właśnie mają taki stożek i takie rozwiązanie proponuje moja projektantka,widziałyśmy takie w Merze tylko nie pamiętam jak się nazywały i teraz nie potrafię ich znaleźćlampy wiszące są nad stoliczkami, nie byłoby już wiszących za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Sypialnia z lustrem mi się podoba bardzo tylko ta rama mnie nie przekonuje problem w tym że szukam mało kosztownego rozwiązania ciekawej ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) A ja bym się bała wszelkich "stożków", bo kurzu tam będzie niestety sporo, a po co? Wybrałabym płytkę mozaikową kwadratową i ramę zrobiła z połówki płytki, aby było jak najmniej odpadów. Dune ma olbrzymi wybór mozaiki. Ile tam metrów trzeba? A taka z LM? Sprawia wrażenie trójwymiarowości, ale tania nie jest Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 nie tania czyli ile? dużo przecież nie będę potrzebowała a rzeczywiście ładnie się prezentuje. Trzeba by się tylko zastanowić czym ładnie boki płytek zakończyć aby nie było widać cięcia płytki. Właśnie wysłałam już wczoraj zapytanie do projektantki jakie duże te lustro zaplanowała ale nie dostałam odpowiedzi jeszcze. Szkoda ze nie potrafię znaleźć tej płytki. To były jakby połączone ćwieki srebrne, nie "macałam" jej wtedy bo nie sądziłam ze w moim domu może znależć miejsce taka ekstrawagancka płytka za to projektantce bardzo przypadła do gustu i przemyciła ją do moich wnętrz Co do tych zakamarów możesz mieć rację, muszę ją po prostu jeszcze raz zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) TU cena. Jeżeli chodzi o boki, to nie wyobrażam sobie tego inaczej, niż jak zlicowane ze ścianą Albo wystające od ściany na grubość listwy przypodłogowej (ok 2cm) i wtedy boki też z mozaiki. O tak, mniej-więcej Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 o kurcze to wyższa technika jazdy, myślisz aby wkomponować te lustro w ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Myślę, że żeby miało odpowiedni smaczek, charakter, to musi być oparte lekko skośnie o ścianę. Projektantka bardzo dobrze zrobiła. Jak zlicujesz ze ścianą to wyjdzie banał. Sorki, Tomkowa, tu się z Tobą nie zgodzę i będę walczyć jak tygrysica syberyjska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Myślę, że żeby miało odpowiedni smaczek, charakter, to musi być oparte lekko skośnie o ścianę. Projektantka bardzo dobrze zrobiła. Jak zlicujesz ze ścianą to wyjdzie banał. Sorki, Tomkowa, tu się z Tobą nie zgodzę i będę walczyć jak tygrysica syberyjska mam właśnie takie inspiracje na pintereście, stojące na ziemi lustra z ozdobnymi ramami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Myślę, że żeby miało odpowiedni smaczek, charakter, to musi być oparte lekko skośnie o ścianę. Projektantka bardzo dobrze zrobiła. Jak zlicujesz ze ścianą to wyjdzie banał. Sorki, Tomkowa, tu się z Tobą nie zgodzę i będę walczyć jak tygrysica syberyjska Ja się poddaję Ale myślisz Pestko o lustrze na stałe opartym, czyli wykonanym w ścianie z lekkim skosem? Bo chyba nie chodzi o wykonanie tak olbrzymiego lustra wolnostojącego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.06.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Takie te płytki? Nie wiem co to jest bo tylko zdjęcie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 nie Beatko, tamte ćwieki były na ostro Trzeba najpierw ustalić jakie te lustro projektantka mi wyrysowała a potem kombinować czy da się je podstawić pod kątem i jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Trzeba najpierw ustalić jakie te lustro projektantka mi wyrysowała a potem kombinować czy da się je podstawić pod kątem i jak to zrobić Na ścianie prostej naklejasz po prostu krzywą ścianę, którą potem aranżujesz na lustro Z płyt g-k nie będzie to skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Lustro musi mieś sztywny tył. Opiera się je skosem na prostej ścianie, ale u góry muszą być haki do zamocowania lustra. Między ścianą i lustrem jest przerwa. Tylko górny rant się styka ze ścianą. Podglądałam w naturze jak się to robi. Tak wygląda lżej, choć całe lustro jest wtedy diablo ciężkie. Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Opcja ustawienia Pestki bardziej do mnie przemawia, widzę "tylko" dwa problemy 1. za lustrem kolejny zakamar, za którym będzie pełno "kotów" 2. lustro będzie kolosem opartym na ścianie Nie poddaję się, znacie mnie juz trochę, jeszcze powalczę trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Eh, wygodnicka Pani Czasem warto dla jakiegoś cudu się nieco poświęcić. Nie kombinuj, żeby Ci zawsze łatwo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kasiu... ja już z tylu moich wygodnickich rzeczy zrezygnowałam pod Waszym wpływem.. Pamiętasz ja się upierałam przy ścianie w prysznicu albo jak bardzo chciałam wannę zabudowaną a jak teraz wygląda projekt łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 takie piękne lustra znalazłam na pintereście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 a jak się nie uda z dużym to będzie mniejsze, też wygląda pięknie a może w złotej ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.06.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Dla mnie to jest najpiękniejsze! Wygląda przecudnie mimo, że wisi tradycyjnie na ścianie. Takie cudo można zrobić ze styrodurowych sztukaterii i pomalować farbą Np, ta ostatnia jest piękna: Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.06.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Sypialnia z lustrem obłędna, tylko rama z mozaiki mnie nie przekonuje, stawiałabym na jakąś ciekawą "bogatą" ramę, jak te z inspiracji z pinteresta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts