Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A wszystko zaczęło się od kuchni :)

Recommended Posts

Dla mnie to jest najpiękniejsze! Wygląda przecudnie mimo, że wisi tradycyjnie na ścianie. Takie cudo można zrobić ze styrodurowych sztukaterii i pomalować farbą :)

Np, ta ostatnia jest piękna:

[ATTACH=CONFIG]321633[/ATTACH]

ciekawa propozycja Aniu, jak nie wypali duże lustro to może coś takiego spróbujemy.

Jak ja bym już chciała się wykańczać :D

i mieszkać tak pięknie jak Wy!

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a jak się nie uda z dużym to będzie mniejsze, też wygląda pięknie :)

aba9b366e4cd0cb7ca2366ebd844519a.jpg

a może w złotej ramie? :D

[/QUOT]

Identyczne mam w dolnej łazience. Stoi :) ale ma wisieć 30 cm od podłogi.

Ale będzie jeszcze drugie na przeciwległej ścianie. Chciałabym okrągłe, duże i z malutkim stoliczkiem + jakiś fotelik. Tylko, czy mnie na takie będzie stać :(

Aniko Tobie minie szybciej :p

Martuś dopinguj nas, bo Ty już znasz to fajne uczucie mieszkania w wymarzonym :D

Kasiu jestem pewno że coś wykombinujemy i obie będziemy mieć wymarzone lustra :) Na Twoją tablicę zaraz zerknę

Dziś rozmawiałam z projektantką, nie wiem jak Wy ale ja odniosłam wrażenie że to lustro jest ogromne a nie jest :) Ma 150 cm szerokości

http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/sypialnia/Przechwytywanie%20w%20trybie%20pe%b3noekranowym%202015-06-22%20124637.jpg

142 minus 50 daje 92. Jak krzesło wsunięte, to przejście jest bardzo swobodne. Jak będziesz siedzieć to trochę mniej, ale się da. Wyznaczysz dla męża miejsce na łóżku od strony wejścia i nie będzie się kręcił podczas upiększania przez lustrem :D Toaletka bez tego dużego lustra w jej tle jest, według mnie, bez sensu. Małe lusterko do makijażu musi być i tak, swoją drogą ;)

całe szczęście maluję się mało :) wręcz bardzo, choć pewnie w tym wieku już powinnam mocniej się do makijażu przyłożyć ;) ale mam ciekawsze rzeczy do robienia, w każdym razie nie spędzam przy toaletce dużo czasu a mąż rzeczywiście od zawsze ma miejsce bliżej wyjścia :D. Myślę ze sypialnia jest generalnie ok. do zatwierdzenia. To w którym dokładnie miejscu znajdzie się toaletka zdecyduję jak już będzie stało łóżko, wtedy też pewnie dopiero zamówię lustro bo będę się bała wcześniej.

.Myślę ze sypialnia jest generalnie ok. do zatwierdzenia. To w którym dokładnie miejscu znajdzie się toaletka zdecyduję jak już będzie stało łóżko, wtedy też pewnie dopiero zamówię lustro bo będę się bała wcześniej.

No i super :) Krawędź toaletki wyznacza jednocześnie granicę między strefą "męską" i "żeńską" ;) Tylko musisz zamienić miejscami napisy nad łóżkiem :D

juskra.jpg