Juskra 21.06.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dla mnie to jest najpiękniejsze! Wygląda przecudnie mimo, że wisi tradycyjnie na ścianie. Takie cudo można zrobić ze styrodurowych sztukaterii i pomalować farbą Np, ta ostatnia jest piękna: [ATTACH=CONFIG]321633[/ATTACH] ciekawa propozycja Aniu, jak nie wypali duże lustro to może coś takiego spróbujemy. Jak ja bym już chciała się wykańczać i mieszkać tak pięknie jak Wy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.06.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Sypialnia z lustrem obłędna, tylko rama z mozaiki mnie nie przekonuje, stawiałabym na jakąś ciekawą "bogatą" ramę, jak te z inspiracji z pinteresta:) byłoby super Martuś ale kosztowałoby majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 a jak się nie uda z dużym to będzie mniejsze, też wygląda pięknie a może w złotej ramie? [/QUOT] Identyczne mam w dolnej łazience. Stoi ale ma wisieć 30 cm od podłogi. Ale będzie jeszcze drugie na przeciwległej ścianie. Chciałabym okrągłe, duże i z malutkim stoliczkiem + jakiś fotelik. Tylko, czy mnie na takie będzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.06.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Lustra znalazłaś przepiękne, a patrzyłaś u mnie na tablicy z lustrami? https://www.pinterest.com/pestka56/mysterious-mirror/ Mam tam też coś dla Tomkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) byłoby super Martuś ale kosztowałoby majątek Poluj na starciach na nie, co jakiś czas widzę Edytowane 22 Czerwca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.06.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jak ja bym już chciała się wykańczać i mieszkać tak pięknie jak Wy! zobaczysz jak szybko minie, a jak wszystko będziecie mieć dopracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ciekawa propozycja Aniu, jak nie wypali duże lustro to może coś takiego spróbujemy. Jak ja bym już chciała się wykańczać i mieszkać tak pięknie jak Wy! Jestem z Tobą! Jeszcze chwilę i będziemy też mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Aniko Tobie minie szybciej Martuś dopinguj nas, bo Ty już znasz to fajne uczucie mieszkania w wymarzonym Kasiu jestem pewno że coś wykombinujemy i obie będziemy mieć wymarzone lustra Na Twoją tablicę zaraz zerknę Dziś rozmawiałam z projektantką, nie wiem jak Wy ale ja odniosłam wrażenie że to lustro jest ogromne a nie jest Ma 150 cm szerokości http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/sypialnia/Przechwytywanie%20w%20trybie%20pe%b3noekranowym%202015-06-22%20124637.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Ej, bo to lustro powinno być co najmniej dwumetrowe Nie lepiej symetrycznie do łoża? Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 W takim układzie nie zmieści się toaletka, między ścianą a łóżkiem jest ok 1,5. Ale rzeczywiście lepiej symetrycznie do łóżka a na toaletce mogę sobie postawić lusterko tylko do makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jak to się nie zmieści toaletka? A niby czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 szerokość pokoju wynosi 342, łóżko 190 cm. Jak przesuniesz toaletkę to nie będzie przejścia. Ona musi być w kącie przy oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Czyli to, co narysowała projektantka to ściema?? Ja w swojej "poprawce" nie ruszałam toaletki Na łóżko przyjmijmy 2 metry Zostaje 142 cm. Ile ma Twoja toaletka głębokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 właśnie ona twierdzi ze wszystkie wymiary w wizualkach są rzeczywiste! też mam takie wrażenie jak Ty, że są większe. Czasem się boję jak te jej wizualizacje będą wyglądać w realu. Głównie o odległości mi chodzi. Toaletka ma 50 cm głębokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 142 minus 50 daje 92. Jak krzesło wsunięte, to przejście jest bardzo swobodne. Jak będziesz siedzieć to trochę mniej, ale się da. Wyznaczysz dla męża miejsce na łóżku od strony wejścia i nie będzie się kręcił podczas upiększania przez lustrem Toaletka bez tego dużego lustra w jej tle jest, według mnie, bez sensu. Małe lusterko do makijażu musi być i tak, swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 całe szczęście maluję się mało wręcz bardzo, choć pewnie w tym wieku już powinnam mocniej się do makijażu przyłożyć ale mam ciekawsze rzeczy do robienia, w każdym razie nie spędzam przy toaletce dużo czasu a mąż rzeczywiście od zawsze ma miejsce bliżej wyjścia . Myślę ze sypialnia jest generalnie ok. do zatwierdzenia. To w którym dokładnie miejscu znajdzie się toaletka zdecyduję jak już będzie stało łóżko, wtedy też pewnie dopiero zamówię lustro bo będę się bała wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 .Myślę ze sypialnia jest generalnie ok. do zatwierdzenia. To w którym dokładnie miejscu znajdzie się toaletka zdecyduję jak już będzie stało łóżko, wtedy też pewnie dopiero zamówię lustro bo będę się bała wcześniej. No i super Krawędź toaletki wyznacza jednocześnie granicę między strefą "męską" i "żeńską" Tylko musisz zamienić miejscami napisy nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 no tak, nie zwróciłam uwagi na podpisy jesteś niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A ja na wizualizacji nie widzę lustra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Juss wrzuć wymiary, to narysujemy z sweet homie wizkę, albo na papierze bedzie wiadomo jakie to wszystko ma wymiary i czy się zmieści. to lustro wyglada niepokojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts