Mmelisa 05.02.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ja mam 2 fixy ale nad nimi nie mam rolet to pomoglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.02.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Juskra - sweethome ubogi, a roomstyler trudny i nie można edytować. Spróbuj w floorplanner.com - ma potężną bibliotekę, którą dodatkowo możesz edytować (wielkości, położenie, kolor) i jest bardzo prosty w obsłudze;) Nooo - to za godzinkę czekamy na Twoją wersję kuchni jaaasne zapłaciłam już pierwszą ratę więc musisz się wstrzymać dwa tygodnie na wizki mojej pani Dzięki tym wizualizacjom, znalezionym przypadkiem w sieci, trafiłam na FM Moich łazienek robiła ta sama osoba. Jak ja się z tego cieszę Juskra, trzymam kciuki za projekty wnętrz! Ja pamiętam, ze moją przygodę z fm zaczęłam właśnie od wątku Julianny16, do dzisiaj mam ten wątek zapisany w moich zakładkach Oj jak ja to przeżywałam, ten post z salonem to oglądałam z kilkanaście razy na zasadzie znajdź 5 różnic Nie dziękuję Tomkowa za kciuki raczej liczę na Twoje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.02.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Julianno16 znowu wróciłam do Twoich wizek salonu, całkiem inny odbiór po tym czasie i mam pytanie, czy masz tak jak w wizkach w okolicach stołu jadalnego płytki? Zaskoczyło mnie to rozwiązanie ale w sumie jest to praktyczne bo pod krzesłami najbardziej się ta podłoga niszczyć chyba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 05.02.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 jaaasne zapłaciłam już pierwszą ratę więc musisz się wstrzymać dwa tygodnie na wizki mojej pani No myślałam, że z niecierpliwości zaczniesz już sama rysować - a wizki przyjdą w swoim czasie;) (ale to chyba tylko ja taki niespokojny duch jestem, hahaha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No myślałam, że z niecierpliwości zaczniesz już sama rysować - a wizki przyjdą w swoim czasie;) (ale to chyba tylko ja taki niespokojny duch jestem, hahaha) gdybym potrafila to i ja bym sobie sama wizki szkicowala... stety nie lapie tych programow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.02.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No myślałam, że z niecierpliwości zaczniesz już sama rysować - a wizki przyjdą w swoim czasie;) (ale to chyba tylko ja taki niespokojny duch jestem, hahaha) chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.02.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ty to w ogóle masz kolorowe pomysły ciekawie jest u Ciebie Ha, bo ją drugie pokolenie hipisów jestem i w sumie się boję pokazywać pomysły bo w sumie to bym mogła tabor cygański mieć dlatego nie ma w sumie nic konkretnego jeszcze. przecież mnie zjedzą na jak na FM pokaże elewacje - na północnej stronie albo zrobię grafikę gwiazd albo puszczę szybko rosnący bluszcz (mój tata botatnik już mi hoduje). A i tak to najbardziej normalny pomysł. Znasz pomysł na grafikę z mchu? Też chciałabym projektanta bo boję się coś popsuć ale wątpię bym znalazła na tyle nienormalnego. No nic - o pinterest daje dużo pomysłów. Przeglądanie forum przez komórkę jest do niczego ale syn jest na etapie że najchętniej wróciły mi do brzucha a jak się nie da to mam non stop się przytulać. No ale to miesiąc i znowu będzie szaleć wtedy na spokojnie przejrzeć cały temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.02.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 a ja myslę, ze Cię nie zjedzą tylko z ciekawości będą zagladać.bo tak naprawdę mało na FM jest takich "innych" wątków, raczej większość lubi bezpieczne wnętrza i elewacje. Twoje inspiracje np. na drzwi zewnętrze są nie tylko odważne ale będą wzorem dla innych, wytyczasz szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 07.02.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 gdybym potrafila to i ja bym sobie sama wizki szkicowala... stety nie lapie tych programow ja też niestety z trudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ja też niestety z trudem nie jestem sama.. w grupie razniej.. Przeciez nei trzeba znac sie na wszystkim co nie? A u mnie domowy szpital buuu mloda o 2 w nocy postawila cala chalupe na nogi.. czuwalam przy niej do 8rano.. pozniej zrobilam zmiane warty z moim, bo juz sil nie mialam.. wstalam przed godzina i widze ze obie teraz goraczkuja.. mlodsza przestala poki co wymio*** glowa mi peka.. 2 proszki lykniete..oby mi puscilo.. jak ja nie lubie takich scenariuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 07.02.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 współczuję, w jakim masz wieku dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 pod koniec roku skoncza 8 i 5 (jedna grudniowa, druga listopadowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 07.02.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 oj Mel - i Was odpadło jakieś świństwo:( Trzymajcie się cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dziekuje dziewczyny mnie tez rozklada... leze pod koldra, leki lykam.. ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 07.02.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dziekuje dziewczyny mnie tez rozklada... leze pod koldra, leki lykam.. ehh Dla Ciebie herbatka z rumem dziewczynkom to nie wiem co zaproponować bo to już nie moje tematy. W każdym razie życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.02.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dla Ciebie herbatka z rumem dziewczynkom to nie wiem co zaproponować bo to już nie moje tematy. W każdym razie życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia Dla mnie z wkładką. J. chory, M. chory i przechodzi na mnie - już czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 07.02.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 zapraszam, po imprezce urodzinowej córki coś tam zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.02.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 dzień dobry:) nie wiem jak u Was, ale moi jeszcze śpią, nawet pies ja porannym ptaszkiem nie jestem ale tak długo ? Cisza, spokój to co robić? oczywiście że myślę że o tej mojej kuchni wiem nudzę już Ostatnio pomyślałam ze nad blatem muszę mieć porządne oświetlenie, ale jakoś ledy do mnie nie przemawiają to pomyślałam ze efektownie będą wyglądać takie jakieś 3 zwisy, no ale co wtedy z okapem? będzie przeszkadzał, no i tak parę dni chodze z tą myślą i wreszcie eureka , okap blatowy Oglądam namiętnie domo+ i tam kiedyś Candi taki zaprojektowała, płyta była przed oknem. Zaczęłam drążyć temat i znowu klops bo ceny tych cudeniek są z kosmosu :bash:Parę fotek jeden z tańszych ponad 7 tysięcy http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/okap.jpg [ATTACH=CONFIG]303273[/ATTACH]poniżej mercedes wśród okapów 36 tys http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/okap3.JPG a teraz mój faworyt, koszt około 10 tys http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/Okap-blatowy-BORA-CLASSIC-CKAS-okapykuchenne-pl-1.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/Okap-blatowy-BORA-CLASSIC-CKAS-okapykuchenne-pl-2.jpgto tyle w tym temacie, może za rok kiedy będę zamawiać meble to stanieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 tez kiedys rozwazalam taki okap pozniej byl sufitowy, cena nie wiele rozniaca sie od tych blatowych zmiana ukladu kuchni-rozwiazala problem z okapem. a ja nadal w kocu, noc nie przespana..dzieci lepiej, ja gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts