pestka56 09.02.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Mel, może to taka lagodna postać uczulenia. Poza tym nie wszystkie zwierzaki jednakowo uczulają.Nasz przyjaciel jest uczulony na każde futro. Dziewczynki były strasznie nieszczęśliwe, bo psy tylko w ogrodzie. Do domu nie były wpuszczane. I... okazało się, że shiatsu go nie uczula. Mają psinkę od roku. Łazi za nim bez przerwy. Pakuje się na kolana i do łóżka. Śladu uczulenia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Pewnie tak.. musze jej testy zrobic i tak.. Pestus, ile tego imbiru wkrawac i jak czesto mozna pic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.02.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Kurde Madzia, jak byś zajrzała to już dawno bym ci odpowiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.02.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Juskro witaj i sorry...ale musiałam koleżankę przywołać do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Becia, nie mam dostepu do skype! wzielam theraflu..znacznie po nim lepiej.. i wypilam 1szklanke herbaty z miodem i zabkiem imbiru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.02.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Madziu, i tak masz pić, imbir możesz za każdym razem do herbaty wkrajać....i jeszcze cytrynkę (wiem, wiem, że nie lubisz, ale daj!!! ) Trzymaj się i zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.02.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witaj Bogumił a ja właśnie podczytuję wątek Szocika i Ciebie zauważyłam wchodzę zajrzeć na swój patrze a Bogumił zajrzał do chorej Meliski zaglądaj, cenię wszystkie forumowe koleżanki Melisko może czas do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.02.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 To jeszcze raz oficjalnie się przywitam i dziękuję za zaproszenie I żeby nie było, że z pustą ręką przychodzę.... http://images67.fotosik.pl/602/9dea426f8373dc98med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Lekarz, to pojecie wzgledne...Tutaj uznaja ze to wirus i do domu wysla...jedyne co zaleca, to paracetamol...Paracetamol na wszystko grrr... Jaki pieekny "kwiatek"...ja chce lato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.02.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Dziękuję, jest piękny gdy już będę miała ogród to się uśmiechnę do Ciebie Melisko, słyszałam o tym, pamiętaj aby leżeć i wypoczywać, dasz radę, masz tyle ciepłych uścisków z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Bogumil dobrze mówi Pij tej imbirowej herbaty ile chcesz. Ile imbiru, to musisz sama sobie wypracować. Ja lubię dużo i jak postoi z półgodziny (w termosie, żeby nie stygło). Wtedy jest mocniejszy smak. Tylko pokrój go w cienkie plasterki. Lepiej naciągnie. Zdrowiej Mel, bo Ci humor oklapł i smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.02.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 To mój sposób na przeziębienie jest taki że do pół szklanki ciepłej wody (ale tak nie więcej niż 40st) wrzucam rozgnieciony ząbek czosnku i łyżkę miodu - piję tak na wieczór. Pomaga ZA KAŻDYM razem. Pewnie dlatego że jest to tak paskudne że organizm woli zwalczyć chorobę niż być zmuszonym wchłonąć to po raz drugi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.02.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Pomaga ZA KAŻDYM razem. Pewnie dlatego że jest to tak paskudne że organizm woli zwalczyć chorobę niż być zmuszonym wchłonąć to po raz drugi ;P dobre dziś przez przypadek trafiłam do wątku szocika i tyle ciekawych linków tam znalazłam, oto jeden z nich: http://vaku-dsgn.pl/sklep/kwiaty/25-dmuchawiec-na-drewnie.html dzielę się, dziewczyny na pewno się nie pogniewają dziewczyny jak to się robi, że piszecie "tutaj" i otwiera się link? i mam pytanie, jeżeli chciałabym pokazać Wam ten obrazek z w/w strony vaku czyli skopiowałabym go i tu zamieściła to popełniam jakieś przestępstwo? Edytowane 9 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 :hug: za to tez uwielbiam to forum.. nie tylko budowlanie,ale i medycznie, sluzy pomoca Pestka, humor podupadl..ale jak pozbede sie "problemu" to bede tanczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Juskra... wpisujac slowo "tutaj" i chcac zamiescic w tym miejscu link, zaznaczam wyraz myszka, po czym klikam w ikonke do wklejania linkow ( pierwsza kula ziemska) i potwierdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Przestępstwa nie popelniasz jeśli: podpisujesz zdjęcie podając źrodło; lub podajesz źródło w nazwie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.02.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) tutaj udało się Melisko dzięki Edit Pestko czyli wrzucam fotkę tego przysłowiowego latawca i wklejam linka takiego jakiego wkleiłam ? Edytowane 9 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Tak jak zrobiłaś jeste w porządku. To dział trochę jak na Pintereście. Zdjęcie, którego nie modyfikujesz i nie zmieniasz mu nazwy, pozwala via google dotrzeć do oryginału. I tak jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.02.2015 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 dzięki, tak jakoś czuję się lepiej że nikogo nie wykorzystuję zwłaszcza jakiś autorskich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.02.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mi ten obraz bardziej by sie podobal gdyby naprawdę na drewnie namalowano słoneczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts