Juskra 13.02.2015 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Pestko nie wiem jak się wkleja małe obrazki ale zięciu pracuje nad wymiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]304314[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.02.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 O jesssuuu ale tam naskrobane - obrócę sobie i popatrzę ale JUSKRO, na Boga - nie odwracaj sof od tych wielkich okien:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Sprout podoba mi sie opis Waszych pozycji generalnie TV oglądamy razem z córką, odkąd pamiętam mamy rogówki i jest nam tak wygodnie ( choć teraz mamy za małą ) rzadko oglądamy TV rodzinnie czyli w 5 osób ( mąż, żona , córka, syn ( weekendowy) i PO zięcia). No ale ... zawsze musi być ale córka lada dzień będzie już całkiem dorosła, za dwa lata planujemy przeprowadzkę wiec ile ona z nami pomieszka jeszcze? wielka niewiadoma, wyjaśniając moją myśl; kupować ogromną rogówkę z powodu naszej ( córki i mojej) wygody na 1-2 lata zanim się wyprowadzi? rzut z wymiarami zrobiony http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/rnorfht.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Chloe nie odwrócę! edit: no i mam ważną informację, dzisiaj postanowiłam że okna z kuchni i sypialni będą otwierane na zewnątrz jednak Scarlet wygrała taras ma 30m2 wiec myślę że mu nie zaszkodzi te parę metrów, kuchnia 16m2 więc jej już nic nie chcę zabierać Edytowane 13 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Otwieranie na zewnątrz, przynajmniej u mnie tarasowi nie szkodzi, bo kawałek okna chowa się w grubości muru. Zawsz też możesz przewidzieć donice na tarasie, a raczej wpuszczone w taras przy ścianach w pobliżu okien. Wtedy okna po otwarciu nie będą „wyły”, i będziesz mogła mieć jakieś fajne pnącze – róże (?) Kanapę możesz przewidzieć modułową, albo częściowo modułową. Taką można swobodnie wachlować po pomieszczeniu. Podoba mi się podejście Sprout do stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 masz na myśli ze owalny? donice mam przewidziane ale na obrzeżach tarasu gdyż tam jest wysoko ok, 2 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Okrągły rozkładany w owalny Może mieć po rozłożeniu nawet więcej niż 2krotnie większy blat. Przy 1,5 metrowej średnicy stole mojej babci, po rozłożeniu zasaiadałą swobodnie 15 osobowa rodzina. Pomyśl o donicach przy murze. Ja je doceniłam widząc jak pusto wygląda sciana, a jak fajnie wygląda dom z pnączami. Przedstawiam Ci mojego Alchemika (Alchymist) w odsłonie wieczornej i w pełni słońca To Sympatia (Sympathie) Nie mam niestety zdjęcia w pełni kwitnienia. Jest ogromna zajmuje ścianę 2,5 x 3 m i cała kwitnie. I szalone glicynie (wisteria), które dopiero w zeszłym roku zaczęły kwitnąć. Czekałam na to kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Pestko u Ciebie to pewnie goście czują się jak w zaczarowanym ogrodzie pięknie zanim ja pomyślę o różach.... minie sporo czasu ale jestem przekonana że się w końcu doczekam takiego ogrodu co do koszenia trawy mój zapobiegliwy mąż zaliczkował już traktorek z miejscem na piwko Pewnie będę się z tym borykać sama ale jakoś mniej się tego obawiam niż kominka, dlatego zrezygnowałam, nie był na mojej liście priorytetów, pewnie dlatego ze nigdy go nie miałam a kojarzy mi się z dymem, odpadkami z drewna i popiołem... mój familok był ogrzewany piecem, nosiłam węgiel i popiół na zmianę z drugiego piętra... Niech ja sobie przypomnę nasze priorytety jak szukaliśmy projektu, od początku chcieliśmy parterówkę 1. miejsce na działalność mężą - ok 50m2 to było najważniejsze 2. kuchnia z wyjściem na taras 3. salon który pomieści stół na 20 osób 4. pralnia przy łazience 5. garderoba przy wejściu więcej nie pamiętam Powody oczywiście wynikające z dotychczasowego doświadczenia a teraz mamy tyle "problemów" aby to dobrze zagospodarować bo za mało było priorytetów... Piszę ku przestrodze oczywiści i teraz dopiero tak naprawdę rozumiem Anę Edytowane 13 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 13.02.2015 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 uprzedzam i wybaczcie mi proszę ale nie będzie mnie wieczorem, pół roku temu mąż już ten wieczór zaplanował: idziemy na koncert walentynkowy do Spodka UWAGA złote przeboje lata 80 Sandra, Tomas Anders ( ciekawe czy nadal na szyi ma łańcuch z imieniem swojej żony , wtedy wydawało mi się to takie romantyczne ) Cóż, zrobiłam oko na niebiesko a co tam raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.02.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Moj zaplanował oddanie auta do przeglądu - koncertu raczej nie przewdział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Bawcie się dobrze My z winkiem przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 14.02.2015 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Dzień dobry dla wszystkich Walentynek i Walecznych No i po koncercie Sandra nie dała rady, była straszna, jak dla zero szacunku do fanów. Ale Thomas Anders rozbujal publicznosc i nawet ja się powiercilam na krzeselku, stare czasy.... B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Skończyło się na „Pingwinach z Madagaskaru” Jus, widzę, że podobają Ci się te same drzwi Link do reszty tego wnętrza http://www.mclarenexcell.com/#/charlotte_road Warto zobaczyć inne realizacje McLaren.Excell. Nie często ktoś tak posługuje się drewnem, że wygląda to zarazem ciepło, nowocześnie i nienachalnie. Elegacja w każdym calu. Właściwie z każdej fotki zamieszczonej na Stronie McLaren.Excell coś mi pasuje, coś bym zaszczepiła u siebie Gdyby nie było klamki, drzwi byłyby niewidoczne: Jedne drzwi u nas planujemy wymienić na takie: Biblioteka-zabudowa z ukrytym tv: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 14.02.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Podoba mi się to wnętrze ciepłe i surowe jednocześnie. Drzwi które pokazałaś też mam w inspiracjach, myślę że pasowałoby do spiżarki, a szkoda ze te drewniane nie są natomiast super myśl są przesuwną szafką na TV, tak sobie myślę że skoro mam mieć takie ukryte szafki w kuchni to co szkodzi mieć takie w salonie ? tylko zastanawiam się czy chciałabym dokładnie taką zabudowę czy tylko proste drzwi na całą wielkość tv, bo będzie pewnie wielki około 50 cali, bo teraz mamy 42 i mężulek coś bzyczy że przydałby się większy i jakieś małe głośniki z kina domowego trzeba było by schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 14.02.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Skończyło się na „Pingwinach z Madagaskaru” Jus, widzę, że podobają Ci się te same drzwi Link do reszty tego wnętrza http://www.mclarenexcell.com/#/charlotte_road Warto zobaczyć inne realizacje McLaren.Excell. Nie często ktoś tak posługuje się drewnem, że wygląda to zarazem ciepło, nowocześnie i nienachalnie. Elegacja w każdym calu. Właściwie z każdej fotki zamieszczonej na Stronie McLaren.Excell coś mi pasuje, coś bym zaszczepiła u siebie ] jutro idziemy na pingwiny te wnętrza coś w sobie mają, są bardzo ładne, łazienka - właśnie tak ją sobie wyobrażałam i kuchnie sobie zapisałam te fronty takie ładne i te blaty ( ciekawe z czego są) i ten biały zlew, super po prostu. Myślisz że w naszej polskiej, jakby nie było zaściankowej i trochę tchórzliwej rzeczywistości odnalazły by się takie wnętrza? czy zyskały by aprobatę i akceptację? bo ja się obawiam że w moim małym światku raczej nie. Większość lubi to co większość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 14.02.2015 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) wrzucam te fotki, bo warto nawet te fotografie są piękne, takie subtelne i nienachalne http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/CR18.1333967506.jpg tylko cegiełki dalej do mnie nie przemawiają w takich pomieszczeniach, proponowałam je mężowi do piwnicy ale on najchętniej zostawiłby te bloczki betonowe i niczym nie pokrywał, w sumie też fajny pomysł za to zlew do mnie przemawia jak najbardziej http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/zlew.jpg http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/szafki%20exell.jpg Edytowane 14 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.02.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Piękne inspiracje . A co z roletami? Będą? Bo jeśli je planujesz, to przy oknach otwieranych na zewnątrz będziesz miała taki sam problem z ich myciem jak ja przy fixach . A może planujecie żaluzje zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 14.02.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Bejaro gdzie przeniosłaś ten stół? bo ja go na Twoim obrazku nie widzę ? kanapy na pewno lepiej by wyglądały w ten sposób ale gdzie ten stół wtedy postawić? Stół tam gdzie stał fotel do czytania-który przeniosłam na przeciwko do rogu taki prostokącik po skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts