Juskra 18.02.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Masz na myśli drzwi zewnętrze ? Wysłałam zapytanie ofertowe do Wodoplastu, czekam na wycenę Myślę że najlepsza opcja jest ta pierwsza z postu 510 można powiedzieć ze stoję bokiem do okna, choć ja interpretuję to jako że okno mam raczej za plecami To okno będzie otwierane na zewnątrz i będzie miało opcję uchylenia takie samo jest w sypialni, która jest za kuchnią Myślę że ten bok od wejścia będzie wyglądał jak fronty, nie brałam innej opcji pod uwagę myślałam ze mówisz o drugim boku tej zabudowy a co myślisz o tym aby dalej za zabudową dać takie szafki jak ma Julianna16 ( te z fotki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.02.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Tak zewnętrzne. Nie wiem czym będą wykończone te ukryte waskie szafki chodzi mi o te dwa prostokąciki czy kwadraciki z każdego rogu koło tych szafek, bo rozumiem że będą do samego blatu ? Szafki Julianny mi sie podobają tylko właśnie czy w tym jednym rogu nie umiem sobie tego wyobrazić jak to bedzie wiśieć jedno przy drugim.Te szafki koniecznie powinny być w kontrastowym kolorze ,jaki masz kolor wybrany dla całych mebli? Fakt stoisz bokiem tyłem, ale w drugiej opcji centralnie tyłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja nigdzie nie poszłam Wiesz, bo gadasz ze mną na pintereście. Odzywam się raczej jak mam coś do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Cieszę się że okna będzie można uchlać,dla mnie to ważne.. ooootak po montazu koniecznie Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.02.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ooootak po montazu koniecznie Witam Przed to mam naturalne nawiewniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Przed to mam naturalne nawiewniki... ale ze o co cho? bo sie pogubilam napisalas uchlac...wiec pomyslalam, ze opic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.02.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Jeszcze nawet nie piłam... a tu takie kwiatki:cool: :oops:poprawiłam Edytowane 18 Lutego 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Pestus... spodobalo sie A szefowej nie ma..a tak stekala ze nikt jej nie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.02.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 szefowa negocjuje Vat z wykonawcą, szuka oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 aaa to negocjuj 3mam kciuki za pomyslnosc ps.u nas wykonawca rozliczal sie z vat dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Literówki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.02.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Tak zewnętrzne. Nie wiem czym będą wykończone te ukryte waskie szafki chodzi mi o te dwa prostokąciki czy kwadraciki z każdego rogu koło tych szafek, bo rozumiem że będą do samego blatu ? Szafki Julianny mi sie podobają tylko właśnie czy w tym jednym rogu nie umiem sobie tego wyobrazić jak to bedzie wiśieć jedno przy drugim. Te szafki koniecznie powinny być w kontrastowym kolorze ,jaki masz kolor wybrany dla całych mebli? Fakt stoisz bokiem tyłem, ale w drugiej opcji centralnie tyłem;) dwa kwadraciki to k-g żeby można było wbudować te ukryte szafki zaraz poszukam i wkleję Ci inspirację którą dostałam od Pestki i rzeczywiscie będą do blatu i nie będą wystawiać ponad ścianę. Szafki od Julianny16 to miałam nadzieję że Wy coś doradzicie, kolory mam wstępnie wybrane, fronty będę z drewna lub w ekonomicznej wersji czyli forniru i chyba część białych tak jak tu ale z czarnym sprzętem i ciemnym blatem, http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/kitchen-zone-tips.jpg ukryte szafki jak tu http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/Leicht-storage-system.jpg ale ze o co cho? bo sie pogubilam napisalas uchlac...wiec pomyslalam, ze opic.. Jeszcze nawet nie piłam... a tu takie kwiatki:cool: :oops:poprawiłam za niedługo będziemy pić bo coś słyszałam że jakąś więźbę się opija a u mnie na garażu już jest Ja nigdzie nie poszłam Wiesz, bo gadasz ze mną na pintereście. Odzywam się raczej jak mam coś do powiedzenia Z Tobą na łączach ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.02.2015 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 no właśnie o to chodzi że płacze że garaż nie podlega ustawie 8% VAT-u stąd problem ale damy radę, do końca marca ma być dach i się rozstajemy Bejaro a Twój domek ma już daszek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.02.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Te ukryte szafki wyglądają ładnie, wtedy kiedy widać tą boczną obudowę z KG.Literkę zjadłam , tak to jest na diecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.02.2015 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 podoba mi się w ogóle ta idea tych szafek zrobimy wizki to "obgadamy" temat nie mów mi o diecie... rzucanie palenia kosztuje kilogramy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.02.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 no właśnie o to chodzi że płacze że garaż nie podlega ustawie 8% VAT-u stąd problem ale damy radę, do końca marca ma być dach i się rozstajemy Bejaro a Twój domek ma już daszek ? Ma daszek, bez kilku dachówek skrajnych i rynien,zakończeń gąsiorów-ale to będzie robione dopiero przy podbitce ponieważ nie montujemy deski czołowej wcale, tylko później obijemy płytą OSB plus styropian i otynkujemy całą podbitkę-taka podbitka tynkowana. Teraz czekam na wyceny instalacji-i mam wybrać geberity-ale TY mnie przegonisz, czy wylewki i tynki masz już wycenione-jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.02.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 podoba mi się w ogóle ta idea tych szafek zrobimy wizki to "obgadamy" temat nie mów mi o diecie... rzucanie palenia kosztuje kilogramy.... Dlatego boję się rzucania, ale podziwiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.02.2015 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Pestko, myślisz że te ukryte szafki będą mogły być za indukcją? jakieś gorące garnki nie będą problemem dla tych drzwiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.02.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dlatego boję się rzucania, ale podziwiam i trzymam kciuki. nie dziękuję miałam już przerwy w paleniu, najdłuższa 3,5 roku wstyd się przyznać ale lubię palić kuchnię z wyjściem na taras wymyśliłam z tego powodu aby rano na kawkę i papieroska mieć blisko wiec znając siebie wytrwam aż do zamieszkania w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts