Bejaro 21.02.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mamy uchlaną idykyjcję zlicytowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.02.2015 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) nie przynudzasz, to ja męczę Was tą kuchnią tekst o rozczochranych włosach i szlafroczku z misia bardzo do mnie trafił, też się tak noszę dlatego styl glamour nie dla mnie projekt funkcjonalny kuchni jest dla mnie ważny na tym etapie bo jeszcze jakieś ścianki działowe można zmienić, chcę teraz ustalić gdzie mają być sprzęty do pociągnięcia instalacji, mieć czas nad znalezieniem optymalnych rozwiązań, masz rację ze ukryte szafki są moją pierwszą miłością i one będą wyznacznikiem dla pozostałych cały czas jestem też wierna frontom które mają być drewniane, zabudowa meblowa jest stała, chcę rozważyć wszystkie możliwe opcje tak jak to było w przypadku wyspy, wiem że jej nie będzie bo nie da się jej połączyć z stołem. Salon jest dla mnie mniej ważny ( oprócz oświetlenia) gdyż to są wszystko ruchome przedmioty które w każdym momencie można zmienić, czy przenieść. Salon i reszta pomieszczeń ma być spójny z kuchnią bo przecież od niej zaczęła się cała przygoda Bejaro ja się nie martwię wyborami, chcę dobrze wybrać biorąc pod uwagę każdą możliwość Edytowane 21 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No, to pięknie się zaczyna :rotfl::rotfl: nozesz sikam przez Was dziewczyny :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.02.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mamy uchlaną idykyjcję zlicytowaną jesteśmy takie kreatywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dziewczyny no co Wy..przeciez taki czarny lakier i odbicie swego ciala w nim to jak lanie zimnego kubla na glowe rano... natentychmiast kobieta moze sie przemienic z czupiradla czy tez porannej wiedzmy w piekna pania gospodynie...kierunek lazienka/garderoba gwarantowany przed wypiciem kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.02.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 w takiej kuchni to nie wypada być wiedźmą, jeszcze w łóżku należy się umalować i podjąć inne czynności świadczące o tym że jesteś damą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Bawimy się jak damy. A jak nie damy, to się nie bawimy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.02.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 nie przynudzasz, to ja męczę Was tą kuchnią tekst o rozczochranych włosach i szlafroczku z misia bardzo do mnie trafił, też się tak noszę dlatego styl glamour nie dla mnie projekt funkcjonalny kuchni jest dla mnie ważny na tym etapie bo jeszcze jakieś ścianki działowe można zmienić, chcę teraz ustalić gdzie mają być sprzęty do pociągnięcia instalacji, mieć czas nad znalezieniem optymalnych rozwiązań, masz rację ze ukryte szafki są moją pierwszą miłością i one będą wyznacznikiem dla pozostałych cały czas jestem też wierna frontom które mają być drewniane, zabudowa meblowa jest stała, chcę rozważyć wszystkie możliwe opcje tak jak to było w przypadku wyspy, wiem że jej nie będzie bo nie da się jej połączyć z stołem. Salon jest dla mnie mniej ważny ( oprócz oświetlenia) gdyż to są wszystko ruchome przedmioty które w każdym momencie można zmienić, czy przenieść. Salon i reszta pomieszczeń ma być spójny z kuchnią bo przecież od niej zaczęła się cała przygoda Bejaro ja się nie martwię wyborami, chcę dobrze wybrać biorąc pod uwagę każdą możliwość Właśnie masz super bazę nie do ruszenia,przemyślaną czyli te dwie rzeczy w kuchni, i będzie dobrze,salon choćby z tego powodu że nie masz kominka,będzie na pewno bardziej mobilny,do kombinowania z meblami. Nigdzie u nikogo nie widziałam takich szafek-pionierskie i naprawdę śliczne rozwiązanie przynajmniej dla mnie bardzo jestem ciekawa finalnego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.02.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 w takiej kuchni to nie wypada być wiedźmą, jeszcze w łóżku należy się umalować i podjąć inne czynności świadczące o tym że jesteś damą A damy pijają kawę w kuchni? Ja nie potrafię ubrać się i pomalować bez kawy-nie jestem damą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 :lol2: damy nie damy..damy nie damy i wyjdzie z tego wiejska sielanka w stylu: oj dana oj dana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.02.2015 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Właśnie masz super bazę nie do ruszenia,przemyślaną czyli te dwie rzeczy w kuchni, i będzie dobrze,salon choćby z tego powodu że nie masz kominka,będzie na pewno bardziej mobilny,do kombinowania z meblami. Nigdzie u nikogo nie widziałam takich szafek-pionierskie i naprawdę śliczne rozwiązanie przynajmniej dla mnie bardzo jestem ciekawa finalnego efektu. też wychodzę z takiego założenia z tym salonem ciekawa jestem co to wyjdzie najpierw wizki i okaże się co ja tam namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.02.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 mam jakieś dziwne podejrzenie że nie ma z nami dam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.02.2015 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 która z dam gada o geberitach i muszlach klozetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.02.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 :lol2: damy nie damy..damy nie damy i wyjdzie z tego wiejska sielanka w stylu: oj dana oj dana... Grunt że nie damy ciała przy wykończeniu, w innej opcji jak najbardziej,może być nawet oj dana dana co kto lubi.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.02.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 która z dam gada o geberitach i muszlach klozetowych Takie damy zakamuflowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.02.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Skoro było o uchlaniu, a Ty zrezygnowałaś z wyspy, to wrzucam taką inspirację, aby jeszcze sprawę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Takie damy zakamuflowane... wyedukowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Skoro było o uchlaniu, a Ty zrezygnowałaś z wyspy, to wrzucam taką inspirację, aby jeszcze sprawę przemyśleć [ATTACH=CONFIG]305428[/ATTACH] i ze niby kapuste bedzie tam nozkami ugniatac i kisic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.02.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Mmeliska, z drugiej strony jest kranik i winko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 21.02.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No to teraz skumałam,dlaczego do uchlania pasuje,kolejny atut że na pewno się zmieści,bo gabaryt nie duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts