szocik 24.02.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 chyba sa takie modele co mozna do kanalizy podłaczyć - jak teraz pomieszczenie przygotowujesz to zrób - koszt juz duzy nie bedzie. Dla mnie suszarka wazniejsza niz zmywarka. Uzywam regularnie. Troche niszczy ubrania - zwłaszcza nasze, w Polsce kupowane, czesto niedostosowane do suszenia w suszarce. W zamian za to wiekszość rzeczy nie wymaga prasowania jezeli wyjmiesz je zaraz po zakończeniu cyklu. Nie mowie tu oczywiście o meskich koszulach - tego nie da rady nie prasowac. No i wszystko jest niesamowicie miekkie... róznica jest kolosalna. Raz nam się zarówka w suszarce popsuła i musialam 2 prania wysuszyc stara metoda. Dzieciaki zauwazyły różnice błyskawicznie. Młody zapytał: "Czemu te majtki sa jakies dziwne?" POlecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Asiazett robila kiedys sesje zdejciowa dla porownania obu metod suszenia... w obecnym mieszkanku nie mam suszarki...w poprzednich mialam i bylam mega zadowolona.. do domu na pewno kupie (mimo sprzeciwu meza:P) nie kumam, co jemu do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 24.02.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Zgadzam się, że suszarka to kolejne cudo - ręczniki mięciutkie, pościele, ubrania:) Ja nie prasuję nic poza koszulami, zatem odchodzi mi 99% ciuszków - ale trzeba wyciągnąć zaraz po suszeniu, jak są ciepłe. Składam i buch do szafy:)Wydaje mi się, że wywiewowe były podłączane do kanalizy, ale to poprzednie modele i raczej do nich nie wrócą. Kondensacyjne nie wymagają podłączenia - no ale kij wie, co wymyślą za kilka lat - może jak koszt nie duży, to rzeczywiście warto zrobić? Ja najbardziej kocham suszarkę za to, że czarne rzeczy wychodzą z niej bez jednego paproszka, bez jednego kłaka psiego, czy kociego - są takie bosko czarne! Beatko, dopytaj proszę o podłogi jak będziesz - ciekawa jestem, gdyby się nadawały do drewna to miodzio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 a to fakt - nawet jak się jakies smieci do prania zawierusza, to suszarka je wytrzepie z ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 co do podlog, to nie lepiej miec irobota? wlaczyc jak sie wychodzi z domu i niech odwala prace za pania domu... tzn jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 24.02.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 co do podlog, to nie lepiej miec irobota? wlaczyc jak sie wychodzi z domu i niech odwala prace za pania domu... tzn jezdzi O tym też myślałam,ale on tylko odkurza-chyba jest jakiś nowy co myje na mokro ale nie wiem jak i co.Te samojezdne odkurzacze są różne jedne ponoć nie zasysają wciągają brudu tylko zamiatają ,a te drugie mają taki ciąg jak normalny odkurzacz, a przed myciem na mokro też trzeba najpierw odkurzyć.Ciekawe jak to działa z alarmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 byl ten temat gdzies na fm..nie pamietam u kogo... ale, fajnie by bylo takie cos miec..kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Czy też dostajecie powiadomienia o nowej wiadomości, a potem nie ma nowej w skrzynce? Dostałam dziś powiadomienie o 5:18 i pusto bo te powiadomienia przychodzą z opóźnieniem i pewnie dotyczyło wczorajszej korespondencji którą już przeczytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 a ja nie sądzę że ten irobot taki dobry jest bo przecież w rogach nie wygrzebie wszystkich paprochów a u mnie właśnie tam się najwięcej zbiera za to z suszarką mnie zaintrygowałyście, ja byłam przekonana ze jak wyciąga się z tego urządzenia pranie to jest wymięte gupia, gupia, gupia ale nikt z znajomych nie ma to może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.02.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na prezentacji widziałam taki z elastyczną modelką z przodu i on zgarnial śmieci z rogów, jednak przy tej ilości lego walajacych się wszędzie dla mnie to urządzenie jest nieosiągalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.02.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 **ja mam tą myjkę WV50 - i też prawda że jak za sucha szyba to niedobrze ściąga, są smugi jak myłam tarasowe to akurat słońce było i grzało w nie... musiałam po umyciu, przed ściąganiem, jeszcze raz pomoczyć okno ścierką **ooooo do ram też bym coś chciała... moje są nadal niedomyte po farbach powłaziło w te pory, bo rama nie jest gładka i kurna ciężko domyć octem szorowałam i miejscami zeszło... ale są miejsca gdzie nawet ocet niepomaga Ł mówi że doczyści płynem do mycia silników - bo to wszystko wymyje... no zobaczymy **patyczkami do uszu to ja czyściłam fugi na podłogach - ponad 80m2 **suszarka do ciuchów to moje must have Ł krzywo patrzy na cenę tego cuda jedynie, ale obiecał że dostanę w swoim czasie **jest irobot co myje podłogi oglądałam ostatnio jakiś program w tv i pokazywali go... jakoś ja osobiście bym nie kupiła tego - kosztuje fortunę, a u mnie milion pięćset przeszkód na podłogach, więc to bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 **jest irobot co myje podłogi oglądałam ostatnio jakiś program w tv i pokazywali go... jakoś ja osobiście bym nie kupiła tego - kosztuje fortunę, a u mnie milion pięćset przeszkód na podłogach, więc to bez sensu moze to byl program PPD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dziewczyny, a nie pokurczyły się Wam ubrania po tych suszarkach? Ja, po nauczce pierwszego suszenia, nie wkładam już koszulek, koszul i bluzek Po wyjęciu prania po programie "do szafy" okazało się, że większość bawełnianych rzeczy się zbiegła To dziwne, bo ręczniki się nie zbiegają, a też bawełniane Tak więc suszę wyłącznie bieliznę, skarpety, pościel i ręczniki. Ale i tak jestem zadowolona, bo dużo tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 24.02.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na prezentacji widziałam taki z elastyczną modelką z przodu i on zgarnial śmieci z rogów, jednak przy tej ilości lego walajacych się wszędzie dla mnie to urządzenie jest nieosiągalne Chyba wszystkie modelki elastyczne są,ale niestety niechętnie zamiatają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 strzeżcie literówek na wątki u Juskry wszystkie zostaną zauważone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa rzeczy sie kurcza - zwłaszcza po pierwszym praniu. Dlatego nauczyłam się dzieciakom kupowac za duże ubrania i za duże skarpety Mam jednak wrazenie ze kurcza się rzeczy kupowane w Polsce. Mam okazję czasem wyjezdzac w delegacje do Francji i tam czesto kupuje ubrania dla dzieciaków. One zazwyczaj się nie kurczą i ... nie traca kolorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Chyba wszystkie modelki elastyczne są,ale niestety niechętnie zamiatają, No elastyczność w zawodzie modelki to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Szocik masz racje co do jakosci ubran w PL a za granica w DE nie bylo problemu z niczym..spodnie, bluzki wszystko ok wyjmowalam.. w NO jakosc ubran tez jest swietna Justys... napisalas ostrzezenie i od razu literowka uuuwielbiam Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Szocik masz racje co do jakosci ubran w PL a za granica w DE nie bylo problemu z niczym..spodnie, bluzki wszystko ok wyjmowalam.. w NO jakosc ubran tez jest swietna Justys... napisalas ostrzezenie i od razu literowka uuuwielbiam Cie no wiesz.. ten teges... nie chciałam aby było tylko na innych :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dzięki, wiedziałam, że dobrze doradzicie: jak zakupy ubrań, to tylko za granicą A ja się zastanawiałam, jak to mojemu powiedzieć, a tu proszę, wystarczyło kupić suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts