Mmelisa 24.02.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa chcesz zrobic zamowienie w sieciowce odziezowej? czasami ceny znizkowe powalaja na kolana i przez tydzien po butikach chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dzięki, wiedziałam, że dobrze doradzicie: jak zakupy ubrań, to tylko za granicą A ja się zastanawiałam, jak to mojemu powiedzieć, a tu proszę, wystarczyło kupić suszarkę biorę ten argument http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa chcesz zrobic zamowienie w sieciowce odziezowej? czasami ceny znizkowe powalaja na kolana i przez tydzien po butikach chodze Mmelisa, byłoby super, ale w obecnej mojej sytuacji to stan portfela powala mnie na kolana. Co tam kolana, rozłożona jestem na łopatki Muszę więc chodzić w skurczonych ubrankach Ale nie ma tego złego: czas zacząć myśleć o diecie Od myślenia o diecie się chudnie, jak myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa ja za kilka dni lece do Norwegii do kolezanki - bilet w 2 strony 180 zł (juz z wykupionym bagazem), do Francji tez można w takiej cenie bilety kupic. A w okresie wyprzedazy mozna ubrania kupic taniej niż w PL. Wiec dziś zakupy za granica to wcaleni nie musi byc zart... Lecisz rano do Paryza pierwszym samolotem obkupujesz siebie i rodzine i wracasz ostatnim :D (NIgdy czegoś takiego nie robiłam, ale głupie to całkiem nie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa moze do mnie przyleciec jak chce znajoma leciala z Gdanska tydzien temu za 35zl... cena bagazu przewaznie jest drozsza od biletow w okresie nie wakacyjnym/swiatecznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Szocik..do jakiego miasta sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Wiecie co? Napisałam na drzwiach tablicowych (za nimi jest pralka i suszarka): jutro lecę do Paryża po ciuchy Codziennie będzie aktualne i codziennie będę się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 o ja tez za sam bilet płacłam 39 zł, ale bagaz doliczyłam bo kilka rzeczy bede ze soba wiozła. Kolezanka mieszka w Tonsbergu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa moze do mnie przyleciec jak chce oooj, bo przylecę.. W Gdańsku przecież niedługo mam być, podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.02.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa ja za kilka dni lece do Norwegii do kolezanki Jak to?? Nie będzie Cię np. 4 marca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Tomkowa do Paryza to najlepiej na poczatku lipca i w styczniu - wtedy trafisz na soldy W lipcu bilety drogie, ale w styczniu ... bardzo przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.02.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Jak to?? Nie będzie Cię np. 4 marca?? Bede - lece 19/03 - na babski weekend lecimy w 4 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.02.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Agr przepraszam za te literówki, ale nie wiem jak wyłączyć autouzupelnianie na androidzie :/ staram się czytać potem ale może zdazyc się że cos przegapić A gdy wychodził nowy iphone widziałam przelicznik ze za cenę tego telefonu w Polsce masz bilet do Londynu w 2 strony, nocleg w hotelu, jakiś alkohol, bilet na metro, do muzeum i jeszcze jakieś atrakcje No i oczywiście telefon w angielskim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.02.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 nie przepraszaj, ten wątek z tego słynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2015 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Coś muszę skrobnąć, bo znowu rano odeśle mnie 3 strony do tyłu ;( Mel, Twój zabrania Ci kupić suszarkę wyraźnie dlatego, że szaleńczo lubi patrzeć jak prasujesz takim miękkim posuwistym ruchem pochylając się nad deską i przesuwając ciężar ciała z jednej nogi na drugą. Zwróć uwagę, czy nie spaceruje za Twoimi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Coś muszę skrobnąć, bo znowu rano odeśle mnie 3 strony do tyłu ;( Mel, Twój zabrania Ci kupić suszarkę wyraźnie dlatego, że szaleńczo lubi patrzeć jak prasujesz takim miękkim posuwistym ruchem pochylając się nad deską i przesuwając ciężar ciała z jednej nogi na drugą. Zwróć uwagę, czy nie spaceruje za Twoimi plecami Pestka jestes the best :lol2::lol2: a wiesz.. czasami tak nachodzi mnie od tylu... i to nie zawsze przy prasowaniu.. jak kawe robie... jak gotuje ciekawe czego ode mnie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Coś mu odwagi brakuje bo już byś wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 moze faktycznie czuje sie skrepowany oniesmielam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ... oniesmielam go hehehehehe bardzo możliwe on taki grzeczny i spokojny a Melcia to taki demon wulkan nie kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Karolcia ! w porownaniu do Ciebie, to ten moj wulkan bardziej przygaszony trajkotka jedna haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts