martaMarcia 26.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 kiedy zaczęłyście kupować do domu rzeczy? Jus, ja zaczęłam zdecydowanie za wcześnie:rolleyes: starałam się jednak hamować,żeby potem nie okazało się,że część już mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jus, ja zaczęłam zdecydowanie za wcześnie:rolleyes: starałam się jednak hamować,żeby potem nie okazało się,że część już mi się nie podoba. ja mam jeszcze min 1,5 roku do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 jak fundamenty zostały wylane ale zartujesz? edit nie umiem znaleźć tej lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ale zartujesz? A To ja jestem,zdecydowanie spóźniona,dopiero w tym tygodniu zamówiłam pierwszą, taką zachowawczą-misę na owoce, bo tania była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja kupiłam wazon jak byłam w TTW zamiast kafelek bo stwierdziłam że to za wcześnie a mam już prawie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ale zartujesz? edit nie umiem znaleźć tej lampy http://http://www.westwing.pl/Lampa-sto-owa-Antacleta-486437.html?c=kampania-szykowne-i-eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.02.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ale zartujesz? edit nie umiem znaleźć tej lampy lampa: http://www.westwing.pl/Lampa-sto-owa-Antacleta-486437.html?c=kampania-szykowne-i-eleganckie i inna: http://www.westwing.pl/Lampa-sto-owa-Mosaic-I-czarno-srebrna-600186.html?c=kampania-szykowne-i-eleganckie i cała kolekcja: http://www.westwing.pl/kampania-szykowne-i-eleganckie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 http://http://www.westwing.pl/Lampa-sto-owa-Antacleta-486437.html?c=kampania-szykowne-i-eleganckie cena przyzwoita edit ale cena podobnej białej jest jeszcze bardziej w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja kupiłam wazon jak byłam w TTW zamiast kafelek bo stwierdziłam że to za wcześnie a mam już prawie dach A miałaś zamiar naprawdę nabyć,kafelki czy ,byłaś w celach rozpoznania asortymentu. Wazon w kartonie czeka, czy już na stole stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) jak wylalismy ławy to zalozyłam watek na muratorze... a potem juz poszło Ledwo mury stały jak ja projekt kuchni miałam gotowy. Poszłam do stolarza, pokazuje mu wizualke, on mowi - "moze lepiej zamienić te szuflady ze zmywarką", a ja do niego: nie mozna, bo w tych szufladach bedą kubki i talerze. Musza byc po tej stronie bo po drugiej beda garnki, patelnie i pokrywki. A te drugie musza byc blisko płyty, zeby było ergonomicznie. O nic wiecej pan nie pytał. :D Po 2 latach - kubki i talerze sa tam gdzie były rozrysowane na planie, przyprawy dokladnie zaplanowanym miejscu, a papier do pieczenia i blachy pod piekarnikiem - tez zgodne z założeniem. Okien jeszcze wtedy nie miałam Juskro :D Edytowane 26 Lutego 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 A miałaś zamiar naprawdę nabyć,kafelki czy ,byłaś w celach rozpoznania asortymentu. Wazon w kartonie czeka, czy już na stole stoi. na rekonesans ale aranżacje łazienek nie powaliły mnie na kolana a wazon stoi na parapecie jak wylalismy ławy to zalozyłam watek na muratorze... a potem juz poszło Ledwo mury stały jak ja projekt kuchni miałam gotowy. Poszłam do stolarza, pokazuje mu wizualke, on mowi - "moze lepiej zamienić te szuflady ze zmywarką", a ja do niego: nie mozna, bo w tych szufladach bedą kubki i talerze. Musza byc po tej stronie bo po drugiej beda garnki, patelnie i pokrywki. A te drugie musza byc blisko płyty, zeby było ergonomicznie. O nic wiecej pan nie pytał. :D Po 2 latach - kubki i talerze sa tam gdzie były rozrysowane na planie, przyprawy dokladnie zaplanowanym miejscu, a papier do pieczenia i blachy pod piekarnikiem - tez zgodne z założeniem. Okien jeszcze wtedy nie miałam Juskro :D a ja myślałam że mam trochę nie pokolei w głowie że tak męczę wszystkich tą moją kuchnią a to normalne czyli wszystko ze mną w porządku dzięki Ci Szociku jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 W najlepszym porządku,na FM odwrotne zachowania są niepopularne. Podziwiaj więc wazon, w oczekiwaniu na przeprowadzkę. Szociku, czy wszystkie decyzje, założenia zrealizowałaś dokładnie tak jak były zaplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.02.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 no jakby ci to powiedziec Bejaro... kinkietów w lazience dalej nie ma, a na umywalke czekałam 2 lata, ale jest taka jak miała byc Juskro - normalne!!! tu na muratorze bardzo normalne, ale w swiecie realnym beda dziwnie patrzec na ciebie jak zaczniesz mówic znajomym ze lampy do salonu juz szukasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.02.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 już na mnie dziwnie patrzą.... dodatków jeszcze nie moge kupować z bardzo prozaicznego powodu - brak miejsca w dodatku moja pani projektantka powiedziała ze ona każdą rzecz z wizek skataloguje i dostanę cały projekt w którym będą adresy sklepów i ceny a w dodatku wcześniej ustali ze mną czy półka cenowa jest odpowiednia, trochę się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Niech ustala i kataloguje, a Ty i tak 5 razy te przedmioty zmienisz To co ona projektuje masz jako szkielet. Zawsze może pojawić się w ostatnim momencie lampa, która będzie lepiej pasować. Vide mała _ mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ja też kupowałam już od fundamentów ale to jakieś duperele - coś co wiem, że będzie pasowało tak czy siak... tylko jedną wtopę z lampą zrobiłam - bo nie mam dla niej miejsca już a co do wizki a rzeczywistość - chyba nikt nie ma idealnie odwzorowane potem... coś się zmienia, inny obrazem, inna lampa, inny stolik, inny kolor... ja osobiście jak patrzę na wizkę to chodzi mi o układ, rozmieszczenie sprzętów, mniej więcej kolorystykę... ale nie dokładnie wszystko - ale może to dlatego mam takie podejście bo ja swoje wizki lepię w paincie no i są takie mniej więcej... bardziej mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Karolina, to całkiem normalne podejście. Przecież nikt nie chce mieszkać w "nie swoim" domu, a obecne "podoba się" może się z różnych powodów zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ps. Kasia zmiana w salonie u mnie... tv leci na inną ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.02.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ja też kupowałam już od fundamentów ale to jakieś duperele - coś co wiem, że będzie pasowało tak czy siak... tylko jedną wtopę z lampą zrobiłam - bo nie mam dla niej miejsca już a co do wizki a rzeczywistość - chyba nikt nie ma idealnie odwzorowane potem... coś się zmienia, inny obrazem, inna lampa, inny stolik, inny kolor... ja osobiście jak patrzę na wizkę to chodzi mi o układ, rozmieszczenie sprzętów, mniej więcej kolorystykę... ale nie dokładnie wszystko - ale może to dlatego mam takie podejście bo ja swoje wizki lepię w paincie no i są takie mniej więcej... bardziej mniej \ ja też podchodzę do wizualizacji tak jak Dziewczyny, tzn. traktowałam je jak bazę.Moja arch. nie katalogowała niczego, właśnie z tego względu,że to się jeszcze 10 razy może zmienić przed realizacją ona mi dawała np. po kilka propozycji krzeseł, lamp, stołów i na tym koniec. W większości przypadków i tak nasze ostateczne wybory były spoza "listy", bo jestem typem "szperacza" i sama wiele fajniejszych (dla mnie i wg mnie) rzeczy znalazłam i znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jus, czekam na więcej Marta, projektantka miała dobre podejście. Ja swoim klientom zawsze robię co najmniej 3 projekty wstępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts