Mmelisa 27.02.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Pestka jak sie czujesz dzisiaj? ja znowu chyrlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 moze i faktycznie napisalam tak, bo ja to tak odbieram, ale to jest forum i kazdy moze wyrazic swoje zdanie czyz nie? kolory w dodatkach offcorse, ale rysunki na szafkach nie dla mnie Karolka, Ty krejzolka, wiec u Ciebie nic mnie nie zdziwi a jednak w kuchni tez idziesz w kierunku bardziej skromnym, myle sie? :* na tym wątku możesz gadać co chcesz i jak to mówią o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 moze i faktycznie napisalam tak, bo ja to tak odbieram, ale to jest forum i kazdy moze wyrazic swoje zdanie czyz nie? kolory w dodatkach offcorse, ale rysunki na szafkach nie dla mnie Karolka, Ty krejzolka, wiec u Ciebie nic mnie nie zdziwi a jednak w kuchni tez idziesz w kierunku bardziej skromnym, myle sie? :* pewnie że swoje zdanie każdy może tylko zauważam coraz częściej tu (na forum ogólnie) tendencję do stopowania odważniejszych pomysłów... zwłaszcza na wątkach projektowych... jak ktoś chce płytki w kolorze to zaraz po nim jadą że to nie jest trendy... ehhhhhh mylisz się co do mej kuchni dopiero tam zaczynam i nich się tylko rozkręcę byle tylko nie wyszło mi boho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 co do lodowki to ja sie nie wtracam.. uklad widoczny w mojej kuchni piekarnik blizej blatu.. moze i nie czesto sie go uzywa, ale jak juz, to z goracym naczyniem nie musze wedrowac .. (ja piekarnik czesto w uzyciu mam, wiec na mnie nie patrzcie) ja właśnie tak moze 1-2 razy w tygodniu a tak daleko znowu nie mam do blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Pestka jak sie czujesz dzisiaj? ja znowu chyrlam Dogorywam, a myślałam, że idzie ku lepszemu. Roboty nie zrobiłam i będę mieć popaprany weekend o ile w ogóle dam radę cokolwiek, a termin na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jus, na poprzedniej stronie jest czarna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 pewnie że swoje zdanie każdy może tylko zauważam coraz częściej tu (na forum ogólnie) tendencję do stopowania odważniejszych pomysłów... zwłaszcza na wątkach projektowych... jak ktoś chce płytki w kolorze to zaraz po nim jadą że to nie jest trendy... ehhhhhh mylisz się co do mej kuchni dopiero tam zaczynam i nich się tylko rozkręcę byle tylko nie wyszło mi boho a ja lubię być inna, zawsze lubiłam co nie znaczy ze mi się nie podobają różne modne trendy... ale nie można ślepo za nimi podążać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 na tym wątku możesz gadać co chcesz i jak to mówią o gustach się nie dyskutuje http://www.pic4ever.com/images/worship.gif niby o gustach nie dyskutuje sie...a jednak ludzie robia swoje http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif pewnie że swoje zdanie każdy może tylko zauważam coraz częściej tu (na forum ogólnie) tendencję do stopowania odważniejszych pomysłów... zwłaszcza na wątkach projektowych... jak ktoś chce płytki w kolorze to zaraz po nim jadą że to nie jest trendy... ehhhhhh mylisz się co do mej kuchni dopiero tam zaczynam i nich się tylko rozkręcę byle tylko nie wyszło mi boho o to to..co wyzej napisalam, ze jednak sa osoby co narzucaja swoje zdanie (tez czasami tak robie, ale nie czesto) bosshh jak Ty sie rozkrecasz to ja jestem teraz pod mega hmm jak to sie mowi?? no ogolnie mowiac-nie moge sie doczekac finalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 27.02.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jus - też myślałam o tej kolorystyce, bo nawiązuje do salonu:) Znalazłam takie coś http://img.bazarek.pl/443770/19249/4094392/116410221151bcb9900632a.jpg osobiście lubię też absurdy (sama mam turkusowego konia) http://newmedia-art.pl/product_picture/full_size/3f83f40b278e62760fc619d9f64ed34c.jpg To tylko przykłady z 1 strony google. Z pewnością znajdziesz 3 swoje kreski:hug: - moim zdaniem to świetny pomysł, nawiąże do salonu i będzie wyjątkowy:) Może Pestka na szybko mogłaby wkleić coś z grafiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Dogorywam, a myślałam, że idzie ku lepszemu. Roboty nie zrobiłam i będę mieć popaprany weekend o ile w ogóle dam radę cokolwiek, a termin na poniedziałek cicha jesteś dzisiaj bardzo, powrotu do zdrówka życzę Pesteczko! dziękuję Ci za wizki i inspirację coś dalej mi w tej kuchni kuleje, nie podoba mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 27.02.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Och..Pestko - dopiero doczytałam, że kiepsko u Ciebie nadal:( Jesz rosół z imbirem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.02.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie wyrabiam na zakrętach - Juskro ale u Ciebie produkcja! Wracając do starego tematu - pierwszą rzecz kupiłam do domu na etapie projektu:lol2: Nadal jej nie powiesiłam, chociaż mi się podoba ale miała być w wiatrołapie a tam teraz multikolor;) Sporo rzeczy kupowałam wcześniej - większość była trafiona ale znajdzie się kilka bubli - szczególnie lampowych - mam teraz kinkiety, z którymi nie wiadomo, co zrobić i wymieniam lampki nocne w sypialni, bo poszliśmy w klasykę. Kup sobie parę drobiazgów. Aaa, szczerze Ci zazdroszczę, że nie masz choroby westwingowej, bo my tu w większości powinnyśmy być już na odwyku:p Pesteczko, zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ana nie, to nie o tym myślałam mówiąc o grafice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Świetne obazki, a gdzie te turkusy w salonie? Ślepnę czy jak Idę do łóżka, ale wezmę tablecik. Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie wyrabiam na zakrętach - Juskro ale u Ciebie produkcja! Wracając do starego tematu - pierwszą rzecz kupiłam do domu na etapie projektu:lol2: Nadal jej nie powiesiłam, chociaż mi się podoba ale miała być w wiatrołapie a tam teraz multikolor;) Sporo rzeczy kupowałam wcześniej - większość była trafiona ale znajdzie się kilka bubli - szczególnie lampowych - mam teraz kinkiety, z którymi nie wiadomo, co zrobić i wymieniam lampki nocne w sypialni, bo poszliśmy w klasykę. Kup sobie parę drobiazgów. Aaa, szczerze Ci zazdroszczę, że nie masz choroby westwingowej, bo my tu w większości powinnyśmy być już na odwyku:p Pesteczko, zdrówka:hug: sama nie wyrabiam, zrobiłam dziś "inwentaryzację wątku" i popisałam sobie, co na której stronie bo jak mężowi chciałam pokazać Wasze uwagi o ukrytych szafkach to musiałam szukać parę chwil zapiszę to tak jak TY na pierwszej stronie też oglądam rzeczy na westwingu ale się nie kuszę kupię sobie coś jak już zaakceptuję projekt bo na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jus, na poprzedniej stronie jest czarna kuchnia dziękuję Kasiu, ale to dalej nie jest TO, za dużo wyszło czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 bosshh jak Ty sie rozkrecasz to ja jestem teraz pod mega hmm jak to sie mowi?? no ogolnie mowiac-nie moge sie doczekac finalu ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 27.02.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) co mam napisać w wyszukiwarce aby mi wyszły grafiki na zasadzie 3 kreski i kółko ? bo na razie wyszło mi to http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/Fakeface-300x291.jpg :rotfl::rotfl: Edytowane 27 Lutego 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.02.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 sama nie wyrabiam, zrobiłam dziś "inwentaryzację wątku" i popisałam sobie, co na której stronie bo jak mężowi chciałam pokazać Wasze uwagi o ukrytych szafkach to musiałam szukać parę chwil zapiszę to tak jak TY na pierwszej stronie też oglądam rzeczy na westwingu ale się nie kuszę kupię sobie coś jak już zaakceptuję projekt bo na razie... Dobrze że mi przypomniałaś - ostatnie kilkadziesiąt stron mam nieuporządkowane - potem nic nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Justys..noooo obrazek mega :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts