ana289 03.03.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) nie...on na 240cm max, to na 10-12 osób:( chodzi Ci o vinci? a ławeczki w jadalni nie chcę, przynajmniej na stałe. Będę kombinować ze stołem max 400 i drugim dostawianym - gdzieś go tylko muszę przechowywać - będziemy myśleć edit: już doczytałam, że może mieć i 6 dostawek;) i na 30 osób max. Ale jakoś nie wierzę, żeby na 4 nogach stał taki 5,5 metrowy stół Edytowane 3 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.03.2015 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 dopytam jutro mojej szwagierki, ona ma ogromny stół chyba właśnie na 20 osób ( w każdym razie komunię robiła w domu) i po złożeniu ma 4 nogi a po rozłożeniu 10 nóg, te rozkładane chowają się w te bazowe zewnętrzne, szybko się składa bo widziałam, kupowała w Dobrodzieniu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Popytajcie Szocik ona też ze stołem walczy. Na fm jest Hazel. Ona ma firmę, ktora robi meble, Hazelwood czy jakoś tak. Stoły głównie. Kilka dziewczyn zamawiało u niej i były zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.03.2015 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 dopytamy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 03.03.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dzięki Kasieńkohttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dzien dobry, ja tak na szybko... Justys a dowiadywalas sie u Hazelki? robi stoly na zamowienie.. jedna z forumek zamawiala u niej niedawno stol w stylu podobnym do mojego ale w dodatku rozkladany..(moj nie rozklada sie, robil mi go moj stolarz od schodow pierwszy w zyiu jego stol ) moze warto poszperac i zapytac a teraz zmykam zwiezc dzieci i mykam do lekarza..ciekawe czy mnie przyjmie bo decyzje podejmuje recepcjonistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Popytajcie Szocik ona też ze stołem walczy. Na fm jest Hazel. Ona ma firmę, ktora robi meble, Hazelwood czy jakoś tak. Stoły głównie. Kilka dziewczyn zamawiało u niej i były zadowolone. nie nadrobilam zaleglosci na tej stronie tylko poprzedniej i prosze te same namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Melisko Hazelwood znalazłam na FB? masz tam konto to prześlę Ci linka edit teraz zobaczyłam poprzedniego posta, jakie namiary chcesz? bo nie wiem w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mam fb.. ja nie chce namiarow.. dalam ci je wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 napisałam do Hazelwood, zobaczymy czy istnieje stół który w podstawowej wersji jest na 6 osób a w ostatecznej na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mam fb.. ja nie chce namiarow.. dalam ci je wyzej nie piłam jeszcze kawy to nie doczytałam Jak zdrówko, przyjął Ci lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mam wizyte na 14:20. no widzisz.. czasami kawa jest jak zbawienie..chociaz ja po wypiciu nawet 5 w ciagu dnia, nie mam problemu z zasnieciem co do stolu to jestem ciekawa jak to bedzie ponoc nie ma rzeczy niemozliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na szczęście nie mam problemu z rozkładaniem stołu. U mnie nawet 3 mb może stanąć. I kto wie, może uda mi się takie dechy nabyć. Mam natomiast problem ze stołem i krzesłami kupionymi mniej więcej wtedy, gdy się urodziłam. Mam do nich sentyment, ale za nic mi do niczego nie pasują Stół jest nawet fajny, bo kwadratowy i po rozłożeniu robi się 2 razy większy. Miejsca starczy na 8, a nawet 10 osób. Patrzę na niego i kombinuję... na razie bez efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kasiu - a przerobienie stołu? krzeseł? są tapicerowane? ps-widziałaś co Ci wkleiłam u siebie? Juskra - no to czekam z niecierpliwością na odpowiedź od Hazelwood:) pochwal się, jakie stoły proponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mi się podoba stół z Manufaktury, Roti się nazywa, jest taki delikatny ale niestety nie spełnia moich kryteriów Ana a jakbyś się jednak zdecydowała na ławeczkę... Kasiu taki kwadratowy stół to chyba sporo miejsca zabiera ale wygląda to naprawdę uroczo, lubię takie meble które delikatnie mówiąc "trącą myszką" ale nie odważyłabym się tak urządzić domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.03.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kasiu - a przerobienie stołu? krzeseł? są tapicerowane? ps-widziałaś co Ci wkleiłam u siebie? ślad zostawiłam mi się podoba stół z Manufaktury, Roti się nazywa, jest taki delikatny ale niestety nie spełnia moich kryteriów [ATTACH=CONFIG]307246[/ATTACH] Ana a jakbyś się jednak zdecydowała na ławeczkę... [ATTACH=CONFIG]307247[/ATTACH] Kasiu taki kwadratowy stół to chyba sporo miejsca zabiera ale wygląda to naprawdę uroczo, lubię takie meble które delikatnie mówiąc "trącą myszką" ale nie odważyłabym się tak urządzić domu Taki on jest i nijak nie mogę wymyślić co z nim zrobić, żeby jakoś się w dom wstrzelił Nie te czasy Myślę, czy by nóżek nie zmienić, albo koloru blatu, ale krzesła mnie dobijają. To komplet i jak zmieniać to w jednym i w drugim. Zero pomysłu na krzesła. Wiecie, Kobitki, już mnie okropnie nudzą te proste stoły na prostych nogach. Nie ma w tym fantazji i... wszyscy je mają Podoba mi się łączenie dwóch kolorów - kontrast w takim stole Jus, wstawiłabym do Twojej kuchni taki stolik. Nie koniecznie biały, ale właśnie z jakimś haczykiem designerskim. Tu połączenie szkła i drewnianych nóżek toczonych. http://www.mairo.net.pl/?galeria,23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Fajny Kasiu ale... nie ze szła, nie cierpię musiałby blat być taki jak nogi generalnie widzę właśnie taki śnieżnobiały stół u siebie bo chciałabym mieć białe drzwi i to by nawiązywało do całości Kasiu Twój stół z domu rodzinnego... też taki miałam, on jest chyba lekko lakierowany? pamiętam te kółka po gorących szklankach, kurde może planujesz jakąś oranżerię widzę go pomiędzy takimi palmami i fikusami, które królowały w tamtych czasach edit ceny ma dosyć imponujące ale robi z tradycyjnymi blatami nawet takie coś dojrzałam a pamiętam że wysyłałaś mi takie inspiracje Edytowane 4 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mam wizyte na 14:20. no widzisz.. czasami kawa jest jak zbawienie..chociaz ja po wypiciu nawet 5 w ciagu dnia, nie mam problemu z zasnieciem co do stolu to jestem ciekawa jak to bedzie ponoc nie ma rzeczy niemozliwych i co Ci lekarz powiedział? ja ostatnio kiepsko sypiam ale to dlatego że nie chodzę do pracy ale już niedługo i powrót do codzienności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 i co Ci lekarz powiedział? ja ostatnio kiepsko sypiam ale to dlatego że nie chodzę do pracy ale już niedługo i powrót do codzienności dostalam skierowanie do szpitala na badanie u specjalisty laryngologa wizyta w piatek. wrocilam do domu bez lekow ehh... Jakos mi sie nie podobaja te stoly od Pesteczki.. te nogi za wielgasne.. takie hmm przytlaczajace... delikatniejsze owalne sa znacznie ladniejsze.. Pestka jak ja lubie takie meble z dusza wspomnien czar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dostalam skierowanie do szpitala na badanie u specjalisty laryngologa wizyta w piatek. wrocilam do domu bez lekow ehh... Jakos mi sie nie podobaja te stoly od Pesteczki.. te nogi za wielgasne.. takie hmm przytlaczajace... delikatniejsze owalne sa znacznie ladniejsze.. Pestka jak ja lubie takie meble z dusza wspomnien czar oni jakoś inaczej leczą niż w PL, dostałabyś stos lekarstw, zapłaciła majątek a zużyła 1/3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts