Mmelisa 04.03.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Justys, ale pod wyspa bedziesz miala jeszcze szafki/szuflady fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Napisałam u siebie i wrzuciłam jeszcze raz fotke. Moj nie bedzie wielki: 90x180 + mozliwość wydłuzenia 2x50 cm dostawki.Mnie zauroczył niewidoczny system, który przy tym modeli który wybrałam jest niezbędny.Nic sie nie rozsuwa, system jest ukryty w blacie... trudno to wytłumaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 BArdzo fajny układ kuchni, trochę nietypowy. A fajne wizualizacje wychodza z tego programu, nie ma się czego wstydzić ;P dzięki, trochę odgapiłam od miłej koleżanki forumowej choć miałam podobną w inspiracjach... http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/st%f3l%20+krzesla/wyspostol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Justys, ale pod wyspa bedziesz miala jeszcze szafki/szuflady fajne zaś narobiłam samej sobie bigosu kombinuję ale przynajmniej się uczę nowych rzeczy edit jakby co jestem u Szocika, wpraszam się na kawkę przy nowym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A ja u Ciebie!!!Juz pedze do siebie! Mąąąąż wstawiaj wode - goście jada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A ja Tobie już taką kuchnię wklejałam;) http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/5_zps00781242.jpg pamiętasz? zamieniona tylko wysoka zabudowa - ale w Twojej jest praktyczniej:)\ Mnie się bardzo podoba. I możesz oglądać tv tak psioczycie na te telewizorki, a ja w kuchni o nim marzę - nie cierpię mieszać w garnku i gapić się w ściany. Z reguły do kuchni maszeruję wtedy z kompem, albo książką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A ja u Ciebie!!! Juz pedze do siebie! Mąąąąż wstawiaj wode - goście jada! ide tez..tzn lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dzięki Ana w mojej wersji jest rzeczywiście więcej blatów, ale Twoja kolorowsza zastanawia mnie ciągle ten taki kąt za oknem bo to taka niewykorzystana przestrzeń jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.03.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dzięki, trochę odgapiłam od miłej koleżanki forumowej choć miałam podobną w inspiracjach... http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/st%f3l%20+krzesla/wyspostol.jpg Będzie zmiana układu? Muszę nadgonić, bo znów nieźle nastukałyście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Marta, jak zwykle u mnie - mieszam samej sobie w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Marta, jak zwykle u mnie - mieszam samej sobie w głowie Mieszaj,jeszcze masz trochę czasu,więc możesz sprawdzić wszystkie możliwości:) Fajnie,podoba mi sie;) chociaż stół okrągły również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dzięki Ana w mojej wersji jest rzeczywiście więcej blatów, ale Twoja kolorowsza zastanawia mnie ciągle ten taki kąt za oknem bo to taka niewykorzystana przestrzeń jest Jus - idealne miejsce na wygodny fotel i poranną kawę zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Justys, ale pod wyspa bedziesz miala jeszcze szafki/szuflady fajne no fakt, nie pomyślałam edit ale i tak jest mniej bo wyspa ma 200 cm a tamta ściana z pierwszej wersji ma ponad 340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jus - idealne miejsce na wygodny fotel i poranną kawę zimą Ty to jesteś kreatywna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.03.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 to wolałabym dać cargo 40 ( bo jest 60) od zabudowy do ściany jest 184 cm,minus zlew 50 to zostaje 134, gdyby cargo było 40 to byłoby 154, szafkę od zlewu dać 40 to blatu ciągiem byłoby .... ( liczę ) 114 cm to starczy a wyspa ma 200 cm minus płyta 60 + szafka od ściany 40 to zostaje 100 cm edit jak mój najmądrzejszy z mężów mąż stwierdził w tej opcji mam dużo mniej szafek, ma rację, niestety... Dlaczego Ty taka uparta jesteś?? Uwierz, że to bardzo mało blatu. A blat w kuchni, oprócz lodówki i płyty gotującej to podstawa Zauważ ile blatu jest na inspiracji, którą się kierowałaś, odgapionej od koleżanki. Oprócz tego przy wysokiej zabudowie, blat jest też na ścianie z oknem. Justys, ale pod wyspa bedziesz miala jeszcze szafki/szuflady fajne Otóż to, a do tego masz spiżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tomkowa ale ja tak lubię mieć piekarnik wyżej widzę jak się mięsko fajnie przypieka i nie muszę pochylać starych kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Wyspowym kombinacjom na 11m2 mówię nie!!!!!P rzyjedz do mnie i zobacz na zywo jak wyglada taka kuchnia - to piżdzibączek małytzn nie małyale na wyspe mały i tyle! zdecydowana jestem? Edytowane 4 Marca 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tomkowa ale ja tak lubię mieć piekarnik wyżej widzę jak się mięsko fajnie przypieka i nie muszę pochylać starych kości Ja tez lubie mieć piekarnik wyzej i popieram - ale blatu musi byc duzo! W kuchni to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wyspowym kombinacjom na 11m2 mówię nie!!!!! zdecydowana jestem? tak, bardzo widać kawa o 22,00 tak działa edit ja mam 14,64 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jus - a musi być cargo wysokie? Mnie się opcja z wyspą podoba - tworzy przytulny klimat, gospodyni gotuje twarzą do siedzących przy stole. W takiej kuchni z przyjemnością piłabym kawkę Sam układ jest też wiele bardziej nowoczesny niż kuchnia w L i stół pośrodku;) Gdyby Jus dać tylko piekarnik i lodówkę od wejścia to zostaje Ci 174cm blatu oprócz zlewu? To baardzo wygodnie i dużo:D Poza tym - u Jus nie ma gromadki małych dzieci, którym trzeba stworzyć dużą kuchnię i duże blaty, gdzie będą lepić pierogi. Poza tym - to też zależy od zamiłowań kuchennych - mało gotującym wystarczy blat na kanapki i czajnik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts