Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A wszystko zaczęło się od kuchni :)

Recommended Posts

Tomkowa ale ja tak lubię mieć piekarnik wyżej :D widzę jak się mięsko fajnie przypieka i nie muszę pochylać starych kości :p

To posłuchaj Any i zrób tylko lodówkę i piekarnik, bez cargo :) To zdecydowanie fajniejsza kuchnia od układu w L, całkowicie się z Aną zgadzam. I mówiłam Ci, że już wcześniej właśnie Ona coś podobnego rysowała, trochę mi się tylko rysunki pomieszały :D A pierogi można lepić i na stole :) Wnuczkom!! :lol2:

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Receptą na powiększenie blatu jest wydłużenie wyspy w miejscu stołu na wizualce wydaję się szeroka,w zamian od strony okna zastosować zamiast stołu,obniżony blat . taki niski barek do siedzenia,z normalnymi krzesłami nie będzie to klasyczny stół jednak,i siedzieć będzie można tylko z jednej strony, niestety tyłem do okna-w czasie imprez fajnie-pytanie czy do codziennego użytku by Ci pasowało.

Receptą na powiększenie blatu jest wydłużenie wyspy w miejscu stołu na wizualce wydaję się szeroka,w zamian od strony okna zastosować zamiast stołu,obniżony blat . taki niski barek do siedzenia,z normalnymi krzesłami nie będzie to klasyczny stół jednak,i siedzieć będzie można tylko z jednej strony, niestety tyłem do okna-w czasie imprez fajnie-pytanie czy do codziennego użytku by Ci pasowało.

przerabialiśmy to, za wąsko do okna jest wtedy

otoz to Ania (Ana)..dobrze gadasz... dziewczyny polac jej! :D

Jus nie masz malutkich dzieci, wiec nie marudz ze blatu malo, czy tez szafek ;)

ale kombinuj z wizkami kombinuj :yes:

zobacz ile juz wersji kuchni masz :D

chyba pobiję z tymi wersjami jakiś rekord! jeszcze parę a będę słynna na muratorze :p z

edit

marudzenia kuchennego :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Tomkowa - Typ1 Jus i Typ2 Jus:lol2: Czy to podwójne widzenie już?:lol2: Ja mam słabą głowę...

Justyś - będziesz u swojej pani robić wizki tej kuchni? Ciekawa jestem jakby wyszła taka ładna kolorystycznie:)

Ale pamiętasz, że w tej wersji możesz sobie zostawić ukryte szafki w ścianie?

Będziesz miała schowków dla 5 wnuków:D

Tomkowa - Typ1 Jus i Typ2 Jus:lol2: Czy to podwójne widzenie już?:lol2: Ja mam słabą głowę...

Justyś - będziesz u swojej pani robić wizki tej kuchni? Ciekawa jestem jakby wyszła taka ładna kolorystycznie:)

Ale pamiętasz, że w tej wersji możesz sobie zostawić ukryte szafki w ścianie?

Będziesz miała schowków dla 5 wnuków:D

tak, myślę że warto się zastanowić nad tą wersją, ale wtedy to te szafki już bym sobie darowała, za dużo by się działo w tej kuchni

To posłuchaj Any i zrób tylko lodówkę i piekarnik, bez cargo :) To zdecydowanie fajniejsza kuchnia od układu w L, całkowicie się z Aną zgadzam. I mówiłam Ci, że już wcześniej właśnie Ona coś podobnego rysowała, trochę mi się tylko rysunki pomieszały :D A pierogi można lepić i na stole :) Wnuczkom!! :lol2:

miesza Ci się, miesza... ze hej :p a pierogów lepić nie potrafię :(

Kochana, z winiarą z zamiłowania masz do czynienia :lol2:

[ATTACH=CONFIG]307339[/ATTACH]

uuu, to nie startuję nawethttp://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif

Justynko, może racja z tymi szafkami w ścianie - choć z drugiej strony może dać fajną kontynuację kolorystyczną (blatu lub zabudowy kuchennej), ale to już czysta plastyka - zależy co projektantka wymyśli.

Jeśli ściana zostanie gładka będzie nowocześnie i elegancko:D

Jestem absolutnie na tak!