Tomkowa 04.03.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tomkowa ale ja tak lubię mieć piekarnik wyżej widzę jak się mięsko fajnie przypieka i nie muszę pochylać starych kości To posłuchaj Any i zrób tylko lodówkę i piekarnik, bez cargo To zdecydowanie fajniejsza kuchnia od układu w L, całkowicie się z Aną zgadzam. I mówiłam Ci, że już wcześniej właśnie Ona coś podobnego rysowała, trochę mi się tylko rysunki pomieszały A pierogi można lepić i na stole Wnuczkom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 otoz to Ania (Ana)..dobrze gadasz... dziewczyny polac jej! Jus nie masz malutkich dzieci, wiec nie marudz ze blatu malo, czy tez szafek ale kombinuj z wizkami kombinuj zobacz ile juz wersji kuchni masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 04.03.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Receptą na powiększenie blatu jest wydłużenie wyspy w miejscu stołu na wizualce wydaję się szeroka,w zamian od strony okna zastosować zamiast stołu,obniżony blat . taki niski barek do siedzenia,z normalnymi krzesłami nie będzie to klasyczny stół jednak,i siedzieć będzie można tylko z jednej strony, niestety tyłem do okna-w czasie imprez fajnie-pytanie czy do codziennego użytku by Ci pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kochane - za nową kuchnię Justynki:D http://www.makro.pl/public/site/makro-pl/get/503337/jak%20dobrac%20kieliszki%20do%20wina%20poradnik%20MAKRO.jpg a gdzie gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ana jak zwykle trafiłaś w sedno, to jest bardziej nowoczesne rozwiązanie a gotuję tak "normalnie" obiady późnopopołudniowe, raczej wtedy bez kolacji, my wszyscy pracująco - studiujący jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 posta pisałam... Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Receptą na powiększenie blatu jest wydłużenie wyspy w miejscu stołu na wizualce wydaję się szeroka,w zamian od strony okna zastosować zamiast stołu,obniżony blat . taki niski barek do siedzenia,z normalnymi krzesłami nie będzie to klasyczny stół jednak,i siedzieć będzie można tylko z jednej strony, niestety tyłem do okna-w czasie imprez fajnie-pytanie czy do codziennego użytku by Ci pasowało. przerabialiśmy to, za wąsko do okna jest wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 otoz to Ania (Ana)..dobrze gadasz... dziewczyny polac jej! Jus nie masz malutkich dzieci, wiec nie marudz ze blatu malo, czy tez szafek ale kombinuj z wizkami kombinuj zobacz ile juz wersji kuchni masz chyba pobiję z tymi wersjami jakiś rekord! jeszcze parę a będę słynna na muratorze z edit marudzenia kuchennego :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja sie napije a co tam..winko poprawia krazenie i za kuchnie tez moge wypic.. to juz beda 2 lampki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.03.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kochane - za nową kuchnię Justynki:D Bardzo chętnie, a co tam, że brzuch boli A propos winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja sie napije a co tam..winko poprawia krazenie i za kuchnie tez moge wypic.. to juz beda 2 lampki.. a co tam, machnij trzecią może się wypocisz i wykurujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Bardzo chętnie, a co tam, że brzuch boli A propos winka [ATTACH=CONFIG]307338[/ATTACH] winko rozluźnia mięśnie brzucha nie wiedziałaś ? to dla zdrowia tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tomkowa - Typ1 Jus i Typ2 Jus:lol2: Czy to podwójne widzenie już? Ja mam słabą głowę... Justyś - będziesz u swojej pani robić wizki tej kuchni? Ciekawa jestem jakby wyszła taka ładna kolorystycznie:) Ale pamiętasz, że w tej wersji możesz sobie zostawić ukryte szafki w ścianie? Będziesz miała schowków dla 5 wnuków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kochana, z winiarą z zamiłowania masz do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tomkowa - Typ1 Jus i Typ2 Jus:lol2: Czy to podwójne widzenie już? Ja mam słabą głowę... Justyś - będziesz u swojej pani robić wizki tej kuchni? Ciekawa jestem jakby wyszła taka ładna kolorystycznie:) Ale pamiętasz, że w tej wersji możesz sobie zostawić ukryte szafki w ścianie? Będziesz miała schowków dla 5 wnuków:D tak, myślę że warto się zastanowić nad tą wersją, ale wtedy to te szafki już bym sobie darowała, za dużo by się działo w tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 tak, bardzo widać kawa o 22,00 tak działa edit ja mam 14,64 m2 a nieeee, to zmienia postac rzeczy - słowo - jest metr szerzej, a to sporo Dlaczego mi wyszło 11m2???? Nie umiem liczyc!!!!!! Masakra! (ja matematykiem jestem!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kochana, z winiarą z zamiłowania masz do czynienia [ATTACH=CONFIG]307339[/ATTACH] http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a nieeee, to zmienia postac rzeczy - słowo - jest metr szerzej, a to sporo Dlaczego mi wyszło 11m2???? Nie umiem liczyc!!!!!! Masakra! (ja matematykiem jestem!) hmmm nie wiem ale tak pan architekt napisał na rzucie http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 04.03.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 To posłuchaj Any i zrób tylko lodówkę i piekarnik, bez cargo To zdecydowanie fajniejsza kuchnia od układu w L, całkowicie się z Aną zgadzam. I mówiłam Ci, że już wcześniej właśnie Ona coś podobnego rysowała, trochę mi się tylko rysunki pomieszały A pierogi można lepić i na stole Wnuczkom!! miesza Ci się, miesza... ze hej a pierogów lepić nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.03.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kochana, z winiarą z zamiłowania masz do czynienia [ATTACH=CONFIG]307339[/ATTACH] uuu, to nie startuję nawethttp://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Justynko, może racja z tymi szafkami w ścianie - choć z drugiej strony może dać fajną kontynuację kolorystyczną (blatu lub zabudowy kuchennej), ale to już czysta plastyka - zależy co projektantka wymyśli. Jeśli ściana zostanie gładka będzie nowocześnie i elegancko:D Jestem absolutnie na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts