Mmelisa 10.03.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 zakupy zajaczkowe to ja dokonalam w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 zakupy zajaczkowe to ja dokonalam w styczniu a ja kupiłam dziś szpileczki... w końcu nie samym mieszkaniem człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 a ja tarke ale taka faajna..(jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Paznokietków nie zetrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Pestus watpie... raczej zetrze, ale skore, bo nie mam paznokietkow zalezalo mi na pojemniku i wymiennych wkladkach.. na ta co nie zetrze, kiedys nazbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mam takie dwa a w każdym razie podobne. Jeden ma pojemnik do którego wszystko wpada. Jeden bardzo stary przywieziony z Egiptu w czasach, gdy mojej Kaśki jeszcze na świecie nie było. Nigdy nie lubiłam z niego korzystać, bo więcej mycia niż pożytku. Ciągle się szykowałam przy okazjach przeprowadzkowych, żeby go wyrzucić i jakoś zostawał. Miesiąc temu moje szczęście, mężczyzna całą gębą, czyli dbający bym miała co robić, wparował do domu z paczką pod pachą i tryumfalnym błyskiem w oku – Kasieńko, kupiłem taką sprytną szatkownicę i... teraz, już na pewno ukisimy kapustę. Zczołgało mnie do ziemi jak wyciągnął pudełko z torby. No, i mam jedno białe, drugie z czerwonymi elementami, a...aaa i jeszcze takiego kręciołka z korbką, który miał służyć do plasterkowania i strugania serów żółtych. Jak przyjedzie kontener po starą lodówkę, wyrzucę nieodwołalnie te zawaliszuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ale to to co ja mam to takie fajne, srodek tylko sie wymienia i miejsca duzo nie zajmuje po spakowaniu wszystkiego w pojemnik fotka mala bo jak wgralam wieksza to zdjecie gigant wyszlo i ciiiii polowalam na promocje..wiec podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ja jestem taka sobie kucharka, więc usprawniacze uważam za mało potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja dzieki temu sprzexikowi mam nadzieje ze wezme sie za jedzenie marchwi surowej i jablek:rolleyes: mam smaka tylko checi mniej zeby twarde gryzc..wiec moze starte jak z czasow dziecinstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Justys???? ustawilas w koncu ta pralke? po co ci blat..kup suszarke bebnowa, to i prasowania zaoszczedzisz sobie jak i dluzszego suszenia wnuki beda, masa ubranek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ja tak po prosbie teraz.. kto dolaczy z pomocna dlonia do licytacji dla dwoch dziewczynek naszego forumowicza? mozna wystawic jakies swoje prace/rzeczy, badz licytowac to co jest link ze strona http://forum.muratordom.pl/showthread.php?235947-Tu-licytujemy-Aukcja-dla-Julki-i-Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 10.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dołączyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 I ja Mel, a jak dołącza się fanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) A ja byłam w Ikei tym razem córcia chciała kupiłam poszewki zielone i świeczki żółte i dzbanek i pałeczki zapachowe fajnie było pralka ustawiona, chyba ostatecznie, podarowałam sobie szufladę pod pralką bo wolę mieć blat na składanie pranie ( NIGDY nie miałam ) http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/pralnia4,1.jpg Edit Mel póki co suszarki nie planuję, jakoś na 3 dorosłe osoby nie czuję potrzeby jej posiadania ale zawsze marzyłam o pralni Edytowane 10 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Kasiu kiedyś się naucze poprawnej terminologii ogrodowej pokaż nam Twoje szklarenki na parapecie, ja bym też chciała a nie wiem jak Do licytacji dołączę oczywiście trzeba sobie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 I ja Mel, a jak dołącza się fanty? mozesz zglosic je do Nefer -teraz ona pelni dyzur..albo sama wystawic je i podac minimalna cene wywolawcza. link do rzeczy fantowych jest na 1 stronie aukcji Fajnie ze dolaczylyscie ja bralam udzial w grudniu w jednej z aukcji..w sobote w polskiej szkole tez, no i teraz kolejna tura:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mel i życzę powodzenia w tarciu marchewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Już wsio wiem. Zalicytowałam Wusiowe dżemiki.Rano zrobię fotki i wstawię kika rzeczy. Może znajdą się chętni. Szklarenki też rano, bo nie mam jak fotki teraz zrobić.Same szklarenki są takie http://allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=szklarenka+do+wysiewu&bmatch=seng-v6-sm-isqm-3-default-0113&requestDescription=1&mode=desc&fallback=descriptionKupuje się od razu z podłożem. Wsypujesz, ugniatasz dość mocno, tak, żeby było około 1 cm poniżej krawędzi., Teraz wsypujesz nasionka i przysypujesz warstewką ziemi. Lekko ugniatasz i mocno podlewasz spryskiwaczem. Nakrywasz tym przezroczystym.Przez pierwszy tydzień może stać w ciemnym miejscu, ale ciepłym. Potem na okno najlepiej.Spryskiwać mocno wystarczy raz na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.03.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Bardzo praktycznie podzieliłaś,pralnie na strefy,mokra zlew i kranik,pralka i proszki i suszarka i szafa w strefie suchej.Kranik dobry pomysł, jakie będzie tam ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mel i życzę powodzenia w tarciu marchewek dam rade, dam rade dam rade Pestus zauwazylam po wpisie tutaj ciesze sie ze dolaczylas, tak samo Ana ale nie jestem ciagle na bierzaco wiec moje opoznienie i moja wina w milczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts