Juskra 10.03.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 dzięki Beatko ogrzewanie podłogowe, zastanawiałam się nad kaloryferem ale chyba nie będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Już wsio wiem. Zalicytowałam Wusiowe dżemiki. Rano zrobię fotki i wstawię kika rzeczy. Może znajdą się chętni. Szklarenki też rano, bo nie mam jak fotki teraz zrobić. Same szklarenki są takie http://allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=m&string=szklarenka+do+wysiewu&bmatch=seng-v6-sm-isqm-3-default-0113&requestDescription=1&mode=desc&fallback=description Kupuje się od razu z podłożem. Wsypujesz, ugniatasz dość mocno, tak, żeby było około 1 cm poniżej krawędzi., Teraz wsypujesz nasionka i przysypujesz warstewką ziemi. Lekko ugniatasz i mocno podlewasz spryskiwaczem. Nakrywasz tym przezroczystym. Przez pierwszy tydzień może stać w ciemnym miejscu, ale ciepłym. Potem na okno najlepiej. Spryskiwać mocno wystarczy raz na tydzień. to czekam na zdjęcia, chyba się skuszę i nawet mam wrażenie ze sprawi mi to przyjemność i czekam na Twoje fanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.03.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 dzięki Beatko ogrzewanie podłogowe, zastanawiałam się nad kaloryferem ale chyba nie będzie potrzebny Ja w swojej pralni miałam kaloryfer,po remoncie został zlikwidowany i nie narzekam,może czasem ściery wieszałam,ale teraz lądują na sznurze,została tylko podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 no właśnie, czyli dobrze sobie kombinowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.03.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Bardzo dobrze,nie wiem czy planujecie rekuperator i wyciąg jeśli tak to tym bardziej kaloryfer niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 nie, mamy wentylację grawitacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 10.03.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ja teraz też,i pralnia działa jak należy,więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.03.2015 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 teraz "pracuję" nad łazienką w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.03.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 teraz "pracuję" nad łazienką w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ja mam podłogówkę tylko w kuchni i w łązience. W łazience jest też kaloryfer, ale tylko dlatego, żebyszlafroki i ręczniki nad nim wisiały. Jak go wyłączamy, to nie robi to wrażenia na temperaturze. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 11.03.2015 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 (edytowane) łazienka mnie pokonała nie mam już pomysłów, to jest łazienka w piwnicy, taka zapasowa, nie chcemy mieć tam żadnych ekstrawagancji niestety kształt ma trudny, chciałabym wykorzystać kąt i tylko te rozwiązania mają jakiś sens ( według mnie): z prysznicem, ścianka szklana 120 cm ( znalazłam taką gotową do kupienia) tę najwęższą ściankę zabudować półkami na utensylia ( Ewo, zapamiętałam ) http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka1.jpg ewentualnie zabudować ten kąt, bardziej podoba mi się ta wersja bo zmieści mi się tam wiadro i chemia, miałabym te rzeczy mieć blisko sprzątając piwnicę http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka.jpg i sama wersja z wymiarami http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/%b3azienka1.1.jpg i podaję wymiary, gdyby ktoś miał jakieś pomysły http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/wymiary%20%b3azienki.jpg Edytowane 11 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 11.03.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Hejka Dziewczyny to może w ramach odskoczni zajrzycie do "mojej łazienki" na to co mi się udało wypocić z pomocą Tomkowej:hug:. Czy coś byście zmieniły? Czy coś da się jeszcze wycisnąc z tej łazienki? Będę wdzięczna, obserwuję Was tu ;)i wiem, że głowy macie nie od parady http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-łazienki-wizualizacje&p=6802530&viewfull=1#post6802530 Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 11.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Zdecydowanie wersja z prysznicem, w rogu-uporządkujesz przestrzeń,zamykając ten kąt nieregularny-a dużo więcej się tam zmieści, niż w stojącej szafce.Tylko drabinkę zostaw, na ścianie koło kabiny,bo będzie wygodniej sięgać po ręcznik wychodząc z pod natrysku. Czy ta łazienka ma służyć jako dodatkowa dla was czy ktoś poza domownikami będzie korzystał z tego tronu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 11.03.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 teoretycznie to jest łazienka męża, bo piwnica to jego królestwo pewnie czasami jak będzie u niego jakiś kumpel to zdarzy się ze ktoś z poza nim z niej skorzysta a dlaczego pytasz? generalnie będzie tam geberit ale nie miałam takiego w programie Mężowi jeszcze nie pokazałam tej łazienki, ciekawe co on powie ale też z tym zamkniętą ścianką mi się podoba, zaplanowała tam drzwi przesuwne 70 cm ( są takie sprawdzałam to powinno się to udać w tej wnęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 11.03.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Hejka Dziewczyny to może w ramach odskoczni zajrzycie do "mojej łazienki" na to co mi się udało wypocić z pomocą Tomkowej:hug:. Czy coś byście zmieniły? Czy coś da się jeszcze wycisnąc z tej łazienki? Będę wdzięczna, obserwuję Was tu ;)i wiem, że głowy macie nie od parady http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-łazienki-wizualizacje&p=6802530&viewfull=1#post6802530 Będę wdzięczna Widzę, że dziewczyny już pomagają zazdraszczam takich fajnych wizek! jak to robisz i w jakim programie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 11.03.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Pytam, bo ja mam hopla (to takie moje dziwactwo) że dla gości musi być osobne WC-nie lubię jak ktoś obcy korzysta z mojej łazienki, zaraz rusza moja wyobraźnia grzebania w moich kremach, i innych paściach itp.(szuflady czy szafki to żadna przeszkoda.Miałam taką sytuację, ze kuzynka taka nastolatka12 lat wypaćkała się moimi kremami, balsamami , i dostała uczulenia.Ale jeżeli to ma być męska łazienka zagrożenia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 11.03.2015 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Beatko, nie mam osobnego WC dla gości nawet na parterze, jakoś od zawsze miałam jedno w mieszkaniu i nie stanowiło to dla mnie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.03.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 "utensylia" to słowo, które poznałam na FM (używała go Ania79) Podoba mi się wariant z zamykanym schowkiem. Sprawdzą się tam bardziej drzwi przesuwne niż klasyczne. Wracając na chwilkę do gabinetu - mnie też korci by pozbyć się tej przestrzeni na środku, dlatego podoba mi się propozycja Any . Widziałabym tam też rzutnik i ekran - jak po męsku, to na całego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 11.03.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 No pewnie, dla Ciebie to nie problem, przecież Tobie uczulenie nie grozi:yes:,pisałam to mój schiz,młoda wysmarowała się preparatem z dużą dawką kwasów, było lato słońce.....,to nie jest przecież standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 11.03.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Gabinet-każdy jest fajny-nie ma takiego niewygodnego czy z innymi brakami,mąż ma z czego wybierać,jedyny taki problemik...,aby się zdecydować,co pasuje mu do charakteru pracy,czy dużo chodzi pomiędzy tymi szafkami np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts