Tomkowa 16.03.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W łazience nie robiłabym murowanej ściany prysznicowej. Zaciemni i zmniejszy pomieszczenie, i to nic, że to łazienka piwniczna i męska pamiętajcie że to jest łazienka w piwnicy, będzie tam 2,10 wysokości, to nisko bardzo więc zimno tam nie będzie tylko czy ta ścianka prysznicowa nie spowoduje że będzie tam jak w jaskini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.03.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 zołza haha Tomkowa zołza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Tomkowa, a co z kuchnią ?!Martuś nic nie powiesz o nowym układzie kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.03.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 zołza haha Tomkowa zołza:P Jędze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jędze! Tomkowa, konstruktywnie proszę :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.03.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Tomkowa, a co z kuchnią ?! Nie słuchasz moich rad, to co mam się produkować? Ale proszę bardzo, mam coś: Wyspa z kuchnią, zamaskowana od przodu wyższym frontem, żeby nie wszystko było na wierzchu. Stół w rogu z siedziskiem narożnym Takie siedzisko, oprócz walorów bardzo dekoracyjnych może też mieć funkcje użytkowe, w postaci schowków pod siedziskami Z frontami siedziska takimi jak szafki kuchenne. Bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 no wiesz co! jestem oburzona więcej powiem przykro mi, przecież ostatni projekt kuchni to Twoje podburzanie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 nie będzie już zmian, pracujemy nad ostatnim projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.03.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nie wiem, czy te dwa posty powyżej poważnie, czy nie, więc więcej słowa nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Tomkowa, nie żartuj, chyba się nie pogniewałaś, to w dobrej wierze miało być, motywujesz więc się nie żegnaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.03.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nie wiem, czy te dwa posty powyżej poważnie, czy nie, więc więcej słowa nie powiem Tomkowa, nie odchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.03.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Wariatki Ja po prostu nie chcę, żeby z mojego powodu Gospodyni wątku było przykro Popatrzcie lepiej na to, co narysowałam, bo uważam, że warto się nad tym zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Też tak uważam warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 proszę Was nie dam już rady napalać się na inną wersję ale ją narysuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 16.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dasz radę Juskra Mam chyba ze 100 wizek łazienki ( nie ma lekko z Tomkową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 16.03.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jus - też uważam, że warto:D Ale wracam do dolnej łazienki, bo się pogubiłam - Justynko - dlaczego tam ma być prysznic? Bo rozumiem, że piwnica męża i tam będzie to jego biuro? (czy kręcę?) A biuro będzie pokojem gościnnym i stąd pomysł na prysznic?Nic już nie wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.03.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Wariatki Ja po prostu nie chcę, żeby z mojego powodu Gospodyni wątku było przykro Popatrzcie lepiej na to, co narysowałam, bo uważam, że warto się nad tym zastanowić No to ja coś napiszę,pomysł na ukrycie półwyspu za wyższą scianką fajny,ale dwie osoby siedzą i patrzą na ścianę.Miałam kiedyś taką rogówkę w kuchni,ale blokowej i niestety wchodzenie za stół nie jest wygodne-ale to może z powodu małych gabarytów. Dziś oglądałam,płytki właśnie szare takie maziaje ale koniecznie jasne i tanie bo do kotłowni-trzeba położyć przed zamontowaniem,powiem tak wiem że jeżeli szary w małym pomieszczeniu niskim to może wyglądać przytłaczająco-ja poszłabym w jasny kolor,nawet szary ale naprawdę bardzo jasny. Może ktoś podpowie gdzie kupić ekonomiczne płytki do pom.gosp.koniecznie bardzo gładkie aby łatwo było myć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.03.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jus - też uważam, że warto:D Ale wracam do dolnej łazienki, bo się pogubiłam - Justynko - dlaczego tam ma być prysznic? Bo rozumiem, że piwnica męża i tam będzie to jego biuro? (czy kręcę?) A biuro będzie pokojem gościnnym i stąd pomysł na prysznic? Nic już nie wiem...... Ja tam też już nie wiem,ale wiem że prysznic ma być, może w razie zesłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.03.2015 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 dobra, najpierw projekt Tomkowej potem wszystko wytłumaczę http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/kuchnia/tomkowa.jpg proszę o opinie, bo mi się niespecjalnie podoba to rozwiązanie, jakoś tak dziwnie za tym piekarnikiem to miejsce siedzące wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts