pestka56 18.03.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja się mieszczę w 100 x 60 + komoda bieliźniano-swetrowa 4 szuflady 100x45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.03.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nasze szafy w szwach pękają a i tak nie ma się w co ubrać Kobitki polecicie jakąś fajną baterię podtynkową wannową co by za dużo obszaru nie było do powstawania plam po wodzie i cena nie zabijała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 18.03.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 oooo, to jak tyle potrzebuje to tak musi mieć To może tak? http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/jus_zpsbvzmjml9.jpg albo tak http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/jus1_zpsks6zuaf5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.03.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja widzę tam stolik kawowy,przecież córka Justyny to dorosła kobieta, jeżeli szafa duża to wystarczy już innych szafek, sam TV bez szafki, w biurku będą jakieś,półeczki czy tam szafki-a bielizna może w tej szafie się zmieści,Aniu zaproponujesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Aniu, wersja pierwsza śliczna, jakie dałaś duże biurko? myślisz że zmieści się tam jeszcze regał na książki? też jest wielką fanką czytania, po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja widzę tam stolik kawowy,przecież córka Justyny to dorosła kobieta, jeżeli szafa duża to wystarczy już innych szafek, sam TV bez szafki, w biurku będą jakieś,półeczki czy tam szafki-a bielizna może w tej szafie się zmieści,Aniu zaproponujesz coś? szafa stanowczo wystarczy na wszystko, ma tam mieć także swoją pościel i ręczniki, są rozpoznawalne bo każdy lubi inne brakuje tylko regału na książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja się mieszczę w 100 x 60 + komoda bieliźniano-swetrowa 4 szuflady 100x45 cóż... ja mam prawie 6 metrów zabudowy ale mam tam wszystko począwszy od walizek, poprzez fotele na balkon latem wyciągane, bieliznę pościelową i ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nasze szafy w szwach pękają a i tak nie ma się w co ubrać Kobitki polecicie jakąś fajną baterię podtynkową wannową co by za dużo obszaru nie było do powstawania plam po wodzie i cena nie zabijała ?? ja nie polecę jeszcze nie ten etap ale skorzystam jak Ty już będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 https://youtu.be/vPiYRWEbYzw Teraz działa? dzięki Beatko, douczyłam się i nurtują mnie te ścianki do tynkowania, mam wrażenie że stanowczo za dużo mu wyszło w projekcie jest takie coś jak: zestawianie podstawowych elementów ściennych i z niego wychodzi że mamy ok 400 m2 ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.03.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja jeszcze nie mierzyłam,ale mam z neta taki obmiar budowy cokolwiek to znaczy (gotowy projekt)-i stąd średnie dane,ale pomierzę na pewno i Tobie radzę,z miarką będziemy latać obie.Widzisz 400 m.Czyli różnica w cenie złotówki na metrze jeszcze nie zabija-pamiętaj,do pomiarów nie odlicza się otworów na drzwi i okna-czasem firmy odliczają za okna powyżej jakiejś tam powierzchni. A sufitów ile,albo wielkością stropu doliczysz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 18.03.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Jus - zamiast kwiatka można dać regał wysoki na książki i połączyć go z niskim pod tv.Kwiat może iść w drugi narożnik, zamiast stolikaStolik przed sofę - taki na kółkach, na noc przesuwany obok sofy - wtedy można wykorzystać fotel z biurka (dałabym taki designerski, fajny) i pić kawkę z osobą siedzącą na sofie;)Fajny, przytulny pokój:)Biurko dowolne, wyrysowałam chyba około 150cmx65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Beatko, daj namiar na ten program do liczenia powierzchni tynków, sufitów to tyle co parter czyli 126 m2, z ociepleniem to koszt ok 120 zł/m2. W piwnicy to się nie orientowałam jeszcze jakie dam się daje, wiem tylko że do piwnicy nie wolno dawać karton - gipsu Ana też właśnie tak robiłam że do kąta dałam regał na książki tylko wtedy on się łączy z biurkiem, nie wiem jak to będzie wyglądać. Ja robiłam podobnie jak Ty ale w lustrzanym odbiciu bo ta ściana na przeciw wyjścia jest najdłuższa i pomyślałam ze lepiej po tej stronie dać ten regał na książki ale sama już nie wiem a córci to wszystko jedno, nie przejmuje się rozczarowana jest tylko ze nie zmieści sie duży fotel ( dodatkowo, oprócz fotela do biurka) musiałybyśmy poszukać aby tak jak piszesz fotel do biurka był jakiś czadowy tylko nie wiem czy taki będzie wygodny do siedzenia i uczenia się przy biurku, najfajniejszy jest fakt że może sobie siedzieć na kanapie i pić kawkę przy stoliku kawowym, bo teraz ma taki tramwaj że nie zmieścił się już żaden stoliczek. Sama jestem ciekawa jak to będzie z jej pokojem i czy ona w ogóle będzie tam mieszkać, bo ona sama nie wie czego chce, trochę chce pomieszkać w tym domu bo zawsze w bloku tylko mieszkała ale za rok kończy licencjat i wspominała ze może na magisterkę pójdzie zaocznie aby móc już pracować, może zechce zamieszkać już z chłopakiem? ja w jej wieku miałam juz roczną córeczkę... Edytowane 18 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 18.03.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Justynko - przecież Twoja córa to duża dziewczynka - zrób Jej salonik z pokoju - chce fotel, proszę bardzo;)Czy biurko musi być takie duże? (ja na studiach uczyłam się głównie na sofie, wieczorami i w nocy;))Można dać dwie szafy 100, pomiędzy biurko + półki/szafki na książki. Reszta to właśnie ten fajny salon z fajnym fotelem i stoliczkiem;)http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/jus_zps2ggjkdiz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 przyjdzie z uczelni to niech sama się wypowie dam znać co jej się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.03.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Wow to dziewczyna będzie miała super pokój ja też miałam szafę na cała długość wypełniona całkiem ale dlatego że mój pokój był domowym składnikiem mojego były 3 niewielkie szuflady i tak mi zostało garderobę robimy ale dla dzieciaków by im pokoi szefami nie zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 przyszła, ledwie zerknęła, powiedziała ze nie może mieć tak biurka pod oknem bo ma monitor powieszony na ścianie i tak jest jej najwygodniej, zjadła obiad i już jej nie ma... a ja ją 9 msc pod sercem nosiłam :rotfl: wyluzowana dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 to sie Mamcia dowiedziala :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.03.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Jus,będą dziś wizki:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 to sie Mamcia dowiedziala :lol2::lol2: przyzwyczajaj się Twoje też będą w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.03.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Mają być, pani obiecała, jak ją znam to w nocy wyśle ale zauważyłam Martuś, że Ty też nocnym markiem jesteś mam nową wersję dla córci: http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/daga1.jpg jak jej się nie spodoba to niech sama sobie maluje, a co matka będzie się poświęcać a ona i tak zaraz wyfrunie z gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts