AnikoPL 19.03.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Mi też się pierwsza wersja podoba chociaż z drugiej wzięliśmy blat bo też nie przepadam za białymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Jus - świetnie:)Ale zawinęłabym stół wokół krótszego boku wyspy - choćby na 15cm - będzie takim dopełnieniem:) Kolorystycznie podoba mi się wersja 2 - szara cegła jest śliczna, choć dałabym ją na całą ścianę - niepotrzebne jest to odcięcie przy wyspie. Do tego biała podłoga, białe lampy i kuchnia jak marzenie:)Baaardzo mi się podoba:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 no to ostatnia http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/kuchnia/wersja2/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ściana i szafki super:) Brakuje mi trzeciego obrazka Nie przemawiają do mnie gołe żarówki;) ps-jak psinka? już po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dziewczyny teraz liczę na Waszą pomoc, ten układ kuchni bardzo mi się podoba i myślę że zostanie Ana jestem Ci winna dobre winko albo nie, bo nie pijesz to czekoladki Teraz z tych trzech wersji trzeba pozbierać to co najlepsze Zacznę od siebie fornirowane fronty zostają podobają mi się też te płytki patchworkowe i szare fronty wiszących szafek, szare blaty, wywaliłabym wtedy te cegiełki ze ściany tylko co zamiast nich? i dała jakieś spokojniejsze lampy. Tylko raczej nie podobają mi się zwisy z ostatniej wersji .Stół tak jak Ana mówi trochę wydłużyć względem półwyspy. Proszę Was o swoje sugestie, ładnie proszę Pestko czy Ty mogłabyś mi poprawić tę wizualizację według moich założeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.03.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Mnie podobają się szare szafki do tego drewna,blaty szare też,które to patchworkowe płytki to te z 3 opcji ?Pytam o ścianę pomiędzy szafkami i z boku tam gdzie wiszą obrazki.Ja dałabym to coś z pierwszej wizki marmurkowate czy tam betonowate. Nie wiem co ze stołem jaki kolor-jeżeli chcesz aby został biały, a blaty te szare to pasowałoby dać tam piekarnik i płytę białą. Blaty białe nie przekonują mnie bo boję się czy nie zżółkną. Lampy z 1 wersji-ale to szczegół ważne teraz czy dwie albo trzy (do prądu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.03.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Jak lubię gole żarówki to tutaj nie pasują, poza tym 3 wizualizacja najlepsza. I inne stół. Dostalas kitchen Aid ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Psinka w klinice, musieliśmy go zostawić, odbiór ok. 16,00 czekam jak na szpilkach, cała rodzinka się martwi on nie lubi być sam, a tu obce miejsce, dostał swój kocyś i ulubioną zabawkę a w domu czeka na niego 5 nowych jest naszą maskotką, wszyscy go kochamy ale on od małego jest takim "przychlastem" wszędzie za mną łazi, ucieka z łóżka od córci i przychodzi do nas w nocy mały uparty potworek więc się martwimy ale jestem dobrej myśli ! Co do kuchni to podoba mi się Beatko ta patchworkowa podłoga, której trochę jest na drugiej wizce, jestem ciekawa jak wyglądała by na całości, mam wrażenie też na takiej podłodze to w ogóle nie będzie widać "kuchennych" śladów zgadzam się z gołymi żarówkami, też mi się nie podobają Trzecia jest fajna, bo te grafiki ją tak ożywiają kolorystycznie, biały stół mi odpowiada bo chciałabym mieć białe drzwi, to byłoby jakieś nawiązanie, krzesła jak na 3 wizce bo te z pierwszej też mi się podobają ale już za dziwne są a przy tej patchworkowej podłodze trzeba już uważać na jakieś inne faktury więc ona grała by pierwsze skrzypce a reszta musiała by się tylko uzupełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.03.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Psinka w klinice, musieliśmy go zostawić, odbiór ok. 16,00 czekam jak na szpilkach, cała rodzinka się martwi on nie lubi być sam, a tu obce miejsce, dostał swój kocyś i ulubioną zabawkę a w domu czeka na niego 5 nowych jest naszą maskotką, wszyscy go kochamy ale on od małego jest takim "przychlastem" wszędzie za mną łazi, ucieka z łóżka od córci i przychodzi do nas w nocy mały uparty potworek więc się martwimy ale jestem dobrej myśli ! Co do kuchni to podoba mi się Beatko ta patchworkowa podłoga, której trochę jest na drugiej wizce, jestem ciekawa jak wyglądała by na całości, mam wrażenie też na takiej podłodze to w ogóle nie będzie widać "kuchennych" śladów zgadzam się z gołymi żarówkami, też mi się nie podobają Trzecia jest fajna, bo te grafiki ją tak ożywiają kolorystycznie, biały stół mi odpowiada bo chciałabym mieć białe drzwi, to byłoby jakieś nawiązanie, krzesła jak na 3 wizce bo te z pierwszej też mi się podobają ale już za dziwne są a przy tej patchworkowej podłodze trzeba już uważać na jakieś inne faktury więc ona grała by pierwsze skrzypce a reszta musiała by się tylko uzupełniać Ja tylko na szybko, bo dziś mam dużo pracy. Patchworkowa podłoga super, na mojej w łazience nie widać brudu:) krzesła z pierwszej wizki też brałam pod uwagę -to Mastersy, tylko bardzo niewygodne. Mi się podobają białe fronty plus fornir, a jeśli szare to takie jasne np. Ral 7047 (jeśli dobrze pamiętam) ps. trzymam kciuki za pieska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 znalazłam takie inspiracje http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/p%b3ytki%20do%20kuchni/amb%2011%20flow.jpg,http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/p%b3ytki%20do%20kuchni/manises.jpgmoże tylko taki "dywan"http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/p%b3ytki%20do%20kuchni/realonda%20PATCHWORK_2.jpgw beżach?http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/p%b3ytki%20do%20kuchni/vives%20tassel%20crema3.jpga może tak? tylko oczywiście na podłodzehttp://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/p%b3ytki%20do%20kuchni/5199.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 tylko teraz widzę kolejny dylemat ( ja to już tam mam... ) jak dam takie płytki do kuchni to co z resztą pomieszczeń czyli wiatrołapem i korytarzem? bo tam planowałam takie same jak w kuchni Pomocy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ja tylko na szybko, bo dziś mam dużo pracy. Patchworkowa podłoga super, na mojej w łazience nie widać brudu:) krzesła z pierwszej wizki też brałam pod uwagę -to Mastersy, tylko bardzo niewygodne. Mi się podobają białe fronty plus fornir, a jeśli szare to takie jasne np. Ral 7047 (jeśli dobrze pamiętam) ps. trzymam kciuki za pieska! czyli dobrze pamiętałam ze takie masz tak,masz racje, jeśli szare to takie jaśniutkie, dam znać co z pieskiem późnym popołudniem, na razie staram się nie myśleć i szukam zajęcia i chyba Tomkowa kiedyś podobne mi proponowała tylko nie wiedziała gdzie by je u mnie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Może nie dawać w całej kuchni tylko jakoś wkomponować częściow (nie wiem jeszcze jak;)) a na pozostałej części jednolite i takie same w wiatrołapie? obawiam się, żeby nie 'przedobrzyć' tymi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 no właśnie, masz rację, może dlatego projektantka dała je tylko przy oknie, tylko nie rozumiem jej koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.03.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Staram, się ćwiczyć wyobraźnię: Mamy na meblach 3 kolory biały,szary,drewno. Co chcesz na ścianę w kuchni? pomiędzy szafkami i ścianie z grafikami. Jeżeli podłoga wzorzysta to chyba bez grafik. Teraz płynnie przechodzi podłoga z drewna w szarość-potem byłoby znowu drewno na podłodze w salonie. We wszystkich zdjęciach wyżej wklejonej podłogi są jednokolorowe meble. Same płytki,fajne i wydają się praktyczne-tylko trzeba zobaczyć te wzory na tak dużej,powierzchni łazienka to nie to samo-chyba że taka duża. Edit Widzę że z marta macia razem pisałyśmy-trzymam kciuki za pieska.Jaki ma wymiar Twoja kuchnia, 16m2 dobrze pamiętam? Edytowane 19 Marca 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 kuchnia ma niecałe 15 m, gdybyśmy dali coś całkiem spokojnego na ściany, nawet tylko farbę do kuchni ? też moja wyobraźnia tego nie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Farba fajnie by wyglądała tylko przy piecu czy zlewie kłopot chyba. A co myślisz, żeby te wzorkowane płytki dać tylko pomiędzy półwyspem, a meblami kuchennymi w takim najbardziej roboczym miejscu, a reszta szara-to tylko tak na gorąco myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 hmmm to jest myśl ale rezygnujemy z tego paska przy oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.03.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nie będzie okapu w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.03.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Pasek przy oknie wg mnie niepotrzebnie optycznie kroi podłogę, chyba może projektantka chciała płytki przy oknie z wyjściem na taras.Dojdą tam jeszcze zasłony na to okno czy nie przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts