ana289 19.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) I dywan w salonie z desek:) Aniko - moi znajomi takie kupili - płyty chyba 60x60, fugę mają niewielką, płytki imitują beton bardzo fajnie - nie wiem ile za nie płacili, ale,że budowali dom systemem gospodarczym, to nie sądzę, żeby dużo.A wyglądają bardzo profesjonalnie:) Edytowane 19 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Mój piesek nie daje mi siedziec na kompie i pisać, przylepiec jeden polecam tą rasę dla rodzin i jak wyzdrowieje to na pewno zje ciasteczka Aniu Co do kafelek to tak jak piszecie i zamieściłam na jednej z inspiracji moze dać ten patchwork do środka zabudowy tylko? albo druga opcja to dać je tylko wokół okien zaczynając od kuchni poprzez salon ? czy piszę zrozumiale? Aniu wrzucę plan parteru abyśmy wiedziały o czym pisze edit po kliknięciu na obrazek widać całość Edytowane 19 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Ana, dywna z desek mi się nie widzi wiatrołap przechodzi w korytarz a niego jest wejście do salonu a potem do kuchni, tam chciałam dać szare płytki, w salonie drewno a w kuchni takie same jak w korytarzu a teraz patchwork pokrzyżował mi szyki i chętnie gdzieś w kuchni bym go wkomponowała może Pestka zrobi mi poprawione wizki to zobaczymy jakby to wyglądało, tupię nóżkami że coś fajnego się dzieje w tej kuchni Edytowane 19 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Z takimi wizkami to nie trzeba już budować takie piękne i realistyczne haha. Sorki ale nie mogę wyjść z podziwu. Cieszę się ze dobrze zniósł i już jest z wami. też mi się te wizki podobają, tylko złość mnie bierze ze sama takich nie potrafię bo już bym z tą podłogą pokombinowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.03.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 tupię nóżkami że coś fajnego się dzieje w tej kuchni kuchnia zapowiada się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Jus - a co ma być w jadalni? deska, czy korytarzowe płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 jadalnia jest częścią salonu wiec musiałaby być deska, pamiętasz wizki? czy wrzucić jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 kuchnia zapowiada się super! też tak myślę Martuś tak jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Jus - wychodzi na to, że były by 3 różne podłogi - przez to, że jadalnia jest po skosie z kuchnią chyba zrobiłabym tak:http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/JUSKRA1-6web0_zpsk9nojnsz.jpg czyli korytarze i opaski z płyt, w kuchni patchwork, w salono-jadalni deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 widok z kuchni na salonhttp://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/salon/viii/5.jpgi z kanaphttp://mmj.pl/~lotharek/Justyna/projekt/salon/viii/6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Aniu czyli na zewnątrz tych czarnych w salonie proponujesz płytki? nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Aniu czyli na zewnątrz tych czarnych w salonie proponujesz płytki? nie rozumiem No tak bym to widziała. Czarne wewnątrz to odpowiednio drewno i patchwork. Na zewnątrz czarnego to płytki idące z korytarza, czyli swoiste opaski. Nie mam pomysłu na inne połączenie. Gdyby w korytarzu było drewno (i dalej w salonie, jadalni) to można by odcinać samą kuchnię patchworkiem. Przy 3 rodzajach podłóg moim zdaniem powinno się to przenikać. Powinien być jakiś pomysł na to. Jakoś nie widzę takiego odcięcia od linijki, a między jadalnią a korytarzem/kuchnią po skosie? nieee... Salon absolutnie genialny po zmianie ustawienia kanapy - bardzo mi się podoba i jest oddech przy stole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.03.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czy ja dobrze widzę,że zdecydowałaś się na opcje kanapy z widokiem na ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 moim zdaniem zdecydowanie lepiej wygląda salon, stół przesunięty do ściany i wydaje się że jest więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Ana kurcze nie wiem czy taki swoisty dywan z drewna ładnie będzie wyglądał? właściwie kim jesteś z zawodu? bo może powinnaś zmienić ? edit ale czy taka opaska z płytek nie spowoduje że on się wizualnie będzie wydawał mniejszy ? Edytowane 19 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.03.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 moim zdaniem zdecydowanie lepiej wygląda salon, stół przesunięty do ściany i wydaje się że jest więcej miejsca :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Przesunęłabym stół bardziej na środek okna, a fotel jako wolnostojący wstawiła na środku salonu jako uzupełnienie sof;) Chyba, że ten kącik czytelniczy ma szczególne znaczenie i musi być Tak, czy inaczej jest świetnie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Ana kurcze nie wiem czy taki swoisty dywan z drewna ładnie będzie wyglądał? właściwie kim jesteś z zawodu? bo może powinnaś zmienić ? hahahaha, politologiem:lol2: edit: Justynko - dlatego napisałam, że bez wizek ciężko będzie ogarnąć temat łączenia 3 różnych podłóg w otwartej przestrzeni:( poproś swoją dziewczynę, z pewnością przygotuje kilka wariantów. Może jak opaska będzie miała 60/80cm to nie zmniejszy, a elegancko dopełni pomieszczenie? Czy Ty masz jakiś swój pomysł na to? Edytowane 19 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 No dobra, jestem i teraz muszę przeczytać co nasmarowałyście do tej pory. Potem będę „malować”, a na koniec zrobię jeszcze coś o czym myślałam w pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Przesunęłabym stół bardziej na środek okna, a fotel jako wolnostojący wstawiła na środku salonu jako uzupełnienie sof;) Chyba, że ten kącik czytelniczy ma szczególne znaczenie i musi być Tak, czy inaczej jest świetnie:D:D nie chcę aby stół przesłaniał okna no i kącik czytelniczy musi mieć duuużo światła ale to są szczegóły i jak mi się znudzi to sobie to pozmieniam hahahaha, politologiem:lol2: to się minęłaś z zawodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts