Juskra 19.03.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 No dobra, jestem i teraz muszę przeczytać co nasmarowałyście do tej pory. Potem będę „malować”, a na koniec zrobię jeszcze coś o czym myślałam w pociągu. czy ja już mówiłam ze jesteś dobrym duchem tych boroków bez wyobraźni takich jak ja Dziękuję Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.03.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 to się minęłaś z zawodem Święta prawda!! Masz rację - przemeblować 100 razy zawsze można:) Kącik bardzo klimatyczny:) Nie mogę się doczekać wizji Pestki - zobaczę jutro, bo dziś już jednym okiem śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.03.2015 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 słodkich snów Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.03.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Za pół godziny zaczyna się zaćmienie słońca i potrwa do ok 11. To tak dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Te wzorzyste płytki są rewelacyjne. Zwłaszcza do kuchni, dla takich bałaganiarzy jak ja, bo ciągle mi coś upada, coś się nakruszy i w tych wzorach nie byłoby widać A że ja ślepawa jestem, to też miałabym spokój ducha, że nie muszę od razu z mopem lecieć. Jak dożyję swojego nowego domu, to takie sobie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.03.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Te wzorzyste płytki są rewelacyjne. Zwłaszcza do kuchni, dla takich bałaganiarzy jak ja, bo ciągle mi coś upada, coś się nakruszy i w tych wzorach nie byłoby widać A że ja ślepawa jestem, to też miałabym spokój ducha, że nie muszę od razu z mopem lecieć. Jak dożyję swojego nowego domu, to takie sobie zrobię. oglądam - ale u mnie jeszcze się nic nie zaćmiło;) chyba, że już było, jak nie patrzyłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.03.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 W sumie to się przewinęło. Dane dla okolic Krakowa są takie że zaczyna się za ok 10 min a maks przypada na 10:47 - 10 min różnicy dla różnych części Polski. Ja się już ubieram i lecę z dziećmi nieprędko będzie następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Słonko myślisz ze 90 cm wystarczy tej ścianki? Juskra nie wiem, jaki masz teraz prysznic, ale może masz możliwość kąpieli (u rodziny), gdzie można przetestować kąpiel przy otwartej kabinie i zobaczysz, jak daleko pryska woda myślę, że te 90 cm to minimum, jeśli chcesz mieć jak najbardziej otwartą przestrzeń przy 130 cm nie sądzę, by woda gdzieś dalej poleciała jednak radzę to sprawdzić, bo kąpiel każdego z nas wygląda inaczej przepiękne wizki jakbym widziała realne pomieszczenia kuchnia bardzo ładna, ale tych wzorzystych płytek raczej tam nie widzę pomyślałam sobie, że jeśli blat stołu miałby być odlany, to można by wkleić w niego 2 rzędy płytek, ale to już wyższa szkoła jazdy i niestety niekoniecznie może grać z resztą lub nie o taki efekt Ci chodzi bardzo podoba mi się pomysł tej półki w ścianie i w tym płytki, ale przy takich frontach to rzeczywiście za dużo będzie się tam działo a może płytki wkomponować gdzieś w małej łazience/toalecie ?? biedny Frodo oby szybko doszedł do siebie ......... nie dziwię się, że córka się denerwowała dla mnie operacja zwierzaka to trudny temat zaraz mi się smutno robi Edytowane 20 Marca 2015 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 dzień dobry, taki ładny dzień dzisiaj ja niestety nie zauważyłam zaćmienia pewnie dlatego że w mojej głowie mętlik Frodo nie czuje się za dobrze, wczoraj wieczorem na spacerku zwymiotował, dziś też dwa razy, martwię się, na 15 mamy wizytę w klinice, mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze, głodny jest boroczek bo może jeść tylko po łyżce jedzonka, ugotowałam mu jego ulubioną zupkę ale przez to ograniczenie ilości patrzy na mnie z wyrzutem, nie mogę nigdzie dalej odejść, spi spokojnie tylko jak jestem przy nim, taki urwis manipuluje mną jak może. Oby szybko doszedł do siebie, jest z nami tylko rok ale tyle radości nam już dał. Amalfi mam takie samo odczucie do tych płytek co Ty mam nadzieję ze uda się je jakoś wkomponować w kuchnię, ślepa zresztą też jestem Słonko fajne te wizki, o to mi chodziło aby były jak najbardziej realne bo z moją wyobraźnią to kiepsko niestety nikt z najbliższych nie ma takiego prysznica, będę pionierem ale jestem pełna dobrych myśli, zrobi się tą łazienkę w jasno szarych płytkach, damy dużo światła i ścianka będzie ozdobą Jeśli chodzi o patchwork to na stole to nie wyobrażam sobie mieć stołu z płytek kiedyś takie były modne, wyglądały paskudnie a jakie były ciężkie Jeśli nie da się jakoś wmontować ich w kuchnie to trudno, nie będą płakać, taki problem to nie problem Póki co cieszę się że ten układ nam wyszedł ( może bardziej Ani ) trzeba tylko dopracować szczegóły tak jak z salonem Nie ukrywam że liczę na Pestkę bo moja Pani architekta, młoda i bez doświadczenia, trzeba jej pewne rozwiązania podpowiadać ale ona bez problemu wszystko mi z wizualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Moja sierść po operacjach (dwóch) też tak jak kleszcz za mną łaziła i spałam z nią na podłodze na materacu. Buziaki dla piesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Juskra absolutnie nie chodziło mi o takie stoły, jak kiedyś pamiętam .... ciężkie i przysadziste ..... nic ciekawego raczej w krajach śródziemnomorskich pasowały na tarasach myślałam o podobnym, tylko w bieli i ten środek dyskretnie http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/05/DIY-Tiled-Dining-Table.jpg http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/05/DIY-Concrete-Dining-Table.jpg http://furnishmevintage.com/wp-content/uploads/tilt.jpg ale to tylko pomysł czasem takie różne rzeczy przychodzą mi do głowy Pestka zapewne coś wykombinuje z podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Słonkko śliczny ten stół. Można pomyśleć o wkomponowaniu tych samych płytek co w kuchni. Uwielbiam powtórzenia Byłam na targu. Zaćmienie nad głową mi przeszło od ogryzka w prawej górnej części słońca do ogryzka w lewej górnej. Widziałam bo okulary mam fotochromy i dało się popatrzeć. Ileś tam lat temu zaliczyłam całkowite zaćmienie Kupiłam sobie bordowe stokrotki i miniaturowe żonkile. Nic u mnie jeszcze nie kwitnie poza leszczynami i masą kotków na wierzbach, więc będzie akcencik kolorowy Zakupy poupychane, obiad w garnkach. Zabieram się za wizki kuchniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Miałam napisać wczoraj, ale w pociągu mną bujało i w końcu zapomniałam.Piękne Vivesy ma DorkaS http://www.alekafelki.pl/producenci/vives-ceramica?gclid=CjwKEAjwiq-oBRC9gvHCsvDdn2cSJACV3DFRAJisZt3s9vrsOeoDyqAcDy4hpvygKl1_J_1SBUpYsRoCMG7w_wcB Ceny moim zdanie znośne, jeżeli nawet nie zachęcające bo poniżej 100 zł/m2:http://www.alekafelki.pl/produkt/vives-1900-art-nouveau-tassel-perla-20x20 Dorka ma podobne do tych http://www.alekafelki.pl/produkt/vives-1900-art-nouveau-comillas-20x20 Edytowane 20 Marca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a sobie dziś kupiłam hiacynta w doniczce mam ładne wiaderko maleńkie jako osłonka, będzie ładny wiosenny akcent obok rzeżuchy Kasiu, ceny płytek do zaakceptowania, zwłaszcza że nie byłoby ich tak dużo przecież zmykam do DorkiS poszukać u niej inspiracji a TY sobie nie przerywaj pracą nad wizkami czekam, pewnie nie tylko ja co wyjdzie Słonko stół ładny ale ja chciałabym na podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Moja sierść po operacjach (dwóch) też tak jak kleszcz za mną łaziła i spałam z nią na podłodze na materacu. Buziaki dla piesia. dzięki, nie czuje się zbyt dobrze, boli go chyba i głodny jest łakomczuch a nie może za bardzo jeść a jak już to płynne i mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie dziw się, że jest nie swój. Narkoza też swoje robi. Te wymioty na pewno były właśnie jej efektem. Mój kot Pasqal po udarze i usuwaniu 2 zębów, zachowywał się jakby miał chorobę morską. Albo spał na mnie, albo usiłował zwiać w jakieś krzaki. Przewracał się i tak samo nim bujało po udarze jak po narkozie. 3 dni był do niczego, a potem po woli zaczął jeść i przestał uciekać w chaszcze. Troszkę cierpliwości do mnie, please. Staram się zrobić zgodnie z pomysłami Twoimi i Dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.03.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Czy Frodo ma podawane kroplówki-mój piesek (kiedyś dawno miałam) miał i to pomagało.Stres przeżyliście wszyscy, ale to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 nie ma kroplówek, dziś 3 zastrzyki na kontroli, wet powiedział że jutro bedzie najgorzej bo w 3 dobie po operacji ta krtań puchnie najbardziej a do 2 tygodniu może wymotywać gdyż ma wszystko podrażnione. Jestem dobrej mysli, zal mi psinki że cierpi ale z zabawką przychodzi aby go ganiać łobuziak jeden Kasiu czekamy cierpliwie nie przejmuj sie moją gadaniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.03.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Może to nawadnianie by się przydało,sama jako dziecko miałam podobną operację,opuchlizna w tym miejscu jest dokuczliwa-sama jadłam bułkę rozmoczoną w mleku (takie czasy były) o płatkach śniadaniowych nikt nie słyszał-biedaczek,ale jak z zabawką przychodzi to znaczy że dzielny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.03.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Bardzo dzielna. Trzymajcie się mocno i opiekun się nim bo potrzebuje teraz dużo miłości i uwagi, ale pewnie o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts