Juskra 20.03.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 dziękuję dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.03.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Juskro, trzymaj się! Ja też w strachu (powód inny ale też spać po nocach nie mogę). Coś bym u Ciebie chciała nadrobić.. idę czytać. Edit. O, już widzę, że salon ma się lepiej:yes: Czytam dalej, cooofam się. Edit. 2 Chyba jestem niedojrzała dizajnersko, bo te patchworki dla mnie są Podoba mi się pierwsza wersja - jest prosta, nieprzekombinowana. Co do lamp - nie myślałabym o nich aż tak bardzo, bo to Ci się może jeszcze sto razy zmienić Wiesz, sądzę po sobie:p Wymyślałam, cudowałam, a potem jednak czekałam aż będzie kuchnia i... jakoś samo się ułożyło:) Edytowane 20 Marca 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Chloe, mam nadzieję że nasz strach sie szybko skończy myślisz ze nie będą pasowały te płytki do moich wnętrz? hmm ja się trochę napaliłam na nie, także ze względu na te wzorki bo zakładam ze będą się sprawdzać w kuchni. Wszystko chyba przesądzą wizki co do lamp masz rację, za rok pewnie będą mi się podobały inne Salon już tak zostanie, no chyba ze jednak z podłogą coś pokombinuję, ale wolałabym nie, podoba mi się tak jak jest Mój Frodulek http://mmj.pl/~lotharek/Justyna/pokazane/DSC_0325.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.03.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Słodziak,podrap ode mnie za uszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.03.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Oj wygląda na udreczonego ale kocyk ma wypasiony, na pewno mu pod nim wygodnie. Co do kafelek to zawsze będą głosy za i przeciw ale to Ty musisz podjąć ostateczną decyzję w końcu będziesz je widzieć codziennie przez najbliższe kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jaka rozkosz..sama slodycz <3 biedaczek widac ze go boli... posmyraj delikatnie za uszkiem rowniez ode mnie pliiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) to ze wyspy nie będzie to wiadomo Tomkowa twierdziła że się zmieści to jej udowadniałam że się nie zmieści Od kilkunastu stron wątku wiem że mam za małą kuchnię na wszelkie ekstrawagancję Chciałam zostawić sobie maleńki akcent z tej ekstrawagancji czyli ukryte szafki ale ich chyba też nie zrobię Muszę znaleźć coś co mnie zachwyci w swojej kuchni, na razie tego nie ma Czuję się trochę niedoceniona , ale cieszę się, że na wizkach salonu są dwie kanapy Uważam, że płytka patchworkowa to będzie to, co Cię w Twojej kuchni zachwyci Ponieważ nie będzie jej dużo, możesz kupić najpiękniejszą i nawet drogą. Gdybym jeszcze raz remontowała lub budowała, to z pewnością taka podłoga lub ściana byłyby w moim domu. Mnie zachwycają. Posłuchaj mnie, proszę i daj ją w kuchni Piesia otulaj czule, milutek Edytowane 20 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Dziękuję, drapię, głaskam go cały czas, chyba ma już dość bo mi uciekł z kanapy do synka ( mamy synka weekendowego, mówiłam o synku 12 lat męża? ) Tomkowa Ty... kobieto, ja Ci dziękuje na każdym kroku, Ty wczytaj się, doradco Ty moja Szukałaś dla mnie układu abym była przodem do salonu - masz! pewnie gdybyś tak nie drążyła tematu to bym została przy pierwszej wersji podpowiedziałaś kanapy - są Dobre winko Ci sie należy, mam nadzieję że kiedyś będę miała okazje wręczyć Ci nie tylko wirtualne. Vivesy też mi się podobają, zobaczymy, nie zdecydowałam jeszcze, Jak pisze Anika i to słusznie, będę patrzeć na tą podłogę długo więc nie spieszę się z decyzją bardzo Edytowane 20 Marca 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A skoro o winku mowa i decyzjach na później to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 lubię winko.... http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 we wrzesniu ma byc zlot to sie mozecie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 tak, słyszałam ale do Warszawy mi nijak nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie we wrześniu, w tym roku 11 Zlot jest 30 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 lubię winko.... http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Ja też jestem entuzjastką wina. Im więcej wina wypiję tym bardziej entuzjastyczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 rozumiemy że jesteś honorowym gościem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Może być, że honorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 poproszę o fotkę w wiedźmowym przebraniu i proszę tak czarować cobym się przeprowadziła zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Okej, załatwione Lecę na zasłużony odpoczynek, bo jutro od rana pranie dywanów, sadzenie róży pnących, malowanie stołu na taras, gotowanie i sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 słodkich snów Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.03.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) Doskonale Cię rozumiem. Ja gryzie ściany z 'rozpaczy' bo uwielbiam 'dziwaczne' okna a będę miała skrajnie zwyczajne. Z ukrytej zabudowy może nie rezygnuj ale przemysł. Może wąska taka na opakowania spizarkowe lub przyprawy - nie wiem jaki masz styl przechowywania bo ja od czasu mojej wielkiej wojny z molami spożywczymi wszystko od razu przepakowuje do szczelnych słoików, jeśli Ty też tak robisz to taka zabudowa - niekoniecznie przy blacie ale na pustej ścianie byłby genialny. A może jakiś inny genialny i nietypowy system organizacyjny. Mogę Ci podesłać kilka rozwiązań które znalazłam - większość stolarz zrobi bez problemu Edytowane 21 Marca 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts