Ania1112 27.07.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam. Jak w temacie. Ograniczyłam się do przeszukania internetu, nie byłam jeszcze w marketach budowlanych. Czy ktoś widział tacker na okrągłe zszywki, lub wie co w pisać w google żeby to wyszukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 A to nie jest tak (nie wiem, pytam), że okrągłe zszywki ładujesz do normalnego tackera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1112 27.07.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 A tego w sumie nie wiem... Moze ktoś kto wie się wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betoven 28.07.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja coś takiego widziałem. Mój elektryk mi pokazywał. Mam wszystkie skrętki przybite takimi zszywkami. Jak będę miał okazję to podpytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 28.07.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja coś takiego widziałem. Mój elektryk mi pokazywał. Mam wszystkie skrętki przybite takimi zszywkami. Jak będę miał okazję to podpytam... Rany boskie. Pewnie jeszcze młotkiem dopite ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania1112 04.08.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Miałam okazję porozmawiać z elektrykiem, niestety nie wiedział gdzie to kupić, bo jemu to jakiś kolega załatwiał (powiedzmy...) Ten tacker ma specjalne wycięcie na ułożenie kabla, żeby nie wbić sobie zszywki w skrętkę, do tego trzeba wyregulować go tak aby nie dociskał skrętki. Zszywki mają wymiar 7mm rozstaw i 15mm całej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuznajdziesz.pl 04.08.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 To tzw. zszywacz do kabli na zaogrąglone zszywki. Takie narzędzia mają m.in. firmy Rapid, Stanley - poszukaj w sklepach internetowych, niektóre modele mogą być w marketach budowlanych, ale nie wiem czy akurat do zszywek o takich wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts