Luśka 31.05.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Mamy ~2 tygodni urlopu w lipcu i chcielibyśmy pojechać w jakieś spokojne miejsce gdzie: 1) można wziąć psa 2) może być nieco wyższy standard 3) mogą to być niewysokie górki (takie spacerowe) 4) może być woda do pływania 5) najlepiej typ bungalow, domek parterowy etc 6) z wyżywieniem koniecznie 7) bez dzikiego tłumu wczasowiczów, choć to środek sezonu i żeby było dobre piwo w okolicy... Czy ktoś mógłby coś takiego polecić? Please.... Inaczej z urlopu nici..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 31.05.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Lusia! Na weekend majowy pojechalismy do Wilna. W drodze zatrzymalismy sie nad jesiorem Wigry (dom pracy twórczej w dawnych eremach). Boże jak tam cicho i spokojnie. Kormorany, nawet orły bieliki. Cuuuuuuudo! W kazdym razie polecam Suwalszczyznę. Nie do końca (i dzieki Bogu!) odkrytą dla turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CHRISD 01.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Luśka, proponuje miejscowość TROKI na trasie przejcie graniczne Budzisko (za Suwałkami) - Wilno. Miejscowość połozona ok. 50 km od granicy. Super miejsce, ładne kwatery. Czysta woda jeziora, na wyspie zamek. Aprowizacja - chłodnik litewski (pycha), potrawy karaimskie-pielemieni, pierożki z nadzieniem (teren ten zamieszkują karaimowie). Wokół mnóstwo miejsc do zwiedzania. Kwatery bardzo dobre i niedrogie. pOlecam, a nie będziesz żałowała. Noclegi znajdziesz w necie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 30.06.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Ładna jest okolica Brodnicy na północny wschód od Torunia - - czyste jeziora, mało ludzi, pofałdowany teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.06.2004 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dzięki Wam, ale tak wyszło, że wybraliśmy południe naszego pięknego kraju. A konkretnie, gospodarstwo agro pod uroczym szyldem - "Szałas Muflon" w miejscowości Komarno, niedaleko Jeleniej Góry. Znalazłam w Internecie, więc jedziemy jakby w ciemno. Jak wrócę, to napiszę, czy warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.06.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 to może zboczysz jakieś 800m by zobaczyć mój plac budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.06.2004 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 800 m???? No jasne, że zboczę! To budujesz obok Muflona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.06.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 nie obok Muflona,ale do Jeleniej jedziesz przez Wrocław a droga na Jelenią jest jakieś 823,42m oddalona od mojej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Luśka to witam w naszych stronach kiedy dokładnie tam będziesz? Może urządzimy jakieś małe spotkanko? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.07.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Podpisuję się pod Agą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Luśka Jakbyście do Czech na piwo chcieli skoczyć, to pamiętajcie, że dla kierowcy w Czechach obowiązuje prohibicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Luśka czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.07.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 to już prawie fan club Luśki możemy założyć!a Luśka milczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 06.07.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 z oststanich newsów, z tego co wiem, na łodzkim klubie budujących Luśka meldowała, że jedzie do Finlandii, a więc piszcie do niej na adres Św. Mikołaja do Rovaniemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 dzieki Honorata napewno napiszemy a może jeszcze jakiś prezencik nam dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 08.07.2004 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witajcie, witajcie Melduję się po powrocie od Św. Mikołaja - prezenty zamówione!!!! Ponieważ jeszcze mnie trochę telepie od samolotu, to nie wiem za dokładnie, jak nasz wyjazd będzie wyglądał. Bardzo fajnie byłoby spotkać się z Wami!!!! W "Muflonie" będziemy od jutra do przyszłego piątku. Na wszelki wypadek podaję na priva mój tel. Serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Luśka jakoś się skontaktujemy.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.07.2004 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Tak, jak obiecałam zdaję relację po powrocie: 1) To co było nieudane: - nie udalo mi się spotkac z żadnym forumowiczem - częściowo pogoda 2) To co było udane: - lokalizacja pierwszorzędna - jedzonko na miejscu - piwko też - znakomite miejsce do odpoczynku - z braku pogody odespałam zaległości z ostatniego półrocza - jak kto lubi jeździć na konikach, to można poszaleć i to nieźle Dla tych, co jeszcze przed urlopami - udanych wakacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Luśka jak pisałam na priv ja też bardzo żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 A my rodzinny urlop spędziliśmy nad jeziorami,co kilka dni w innym miejscu.I trafiliśmy na osadę Galindów gdzie spędziliśmy fantastycznie czas .Polecam http://www.galindia.com.pl http://foto.onet.pl/upload/40/60/_319728_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts