PatrycjaRafał 28.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Forumowicze, musimy się już ostatecznie zdecydować na drzwi i bramę i mamy taki oto problem. Okna w domu mamy koloru Tiama (OknoPlus). Bramę garażową prawdopodobnie wybierzemy Wiśniowskiego - on ma odpowiednik tego kolory - siena noce. Czy drzwi muszą być takiego koloru? Niestety wyszukanie i zakup w takim kolorze jak reszta będzie dość drogie, a nie chce przepłacać za sam kolor. Czy będzie to bardzo źle wyglądać jak np. wybiorę zupełnie inny kolor (np. ciemny brąż - obojętnie jaki - mogłabym wtedy nadbitkę pomalować na ten kolor, lub np. antracyt (mam taki kolor dachu )? Doradźcie coś proszę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 28.07.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja bym drzwi i bramę zrobił antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwwaldi 28.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) Mi tam by nie przeszkadzało gdyby drzwi były w innym kolorze.[moderowano] Edytowane 29 Lipca 2014 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguso 31.07.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Aby uzyskać dobry efekt wizualny proponuję wykonać bramę jak i drzwi wejściowe w tym samym kolorze. Można dopasować je np. do koloru dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diplodok 31.07.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 U nas też Tiama i brama Wiśniowskiego we wspomnianym kolorze. A drzwi robione i tak na zamówienie, a że firma miała doświadczenie w robieniu drzwi innym klientom pod kolor +/- Tiama to nam na tamtych ustawieniach zrobili i wyszły mocno zbliżone. Dopłat nie było. Poszukaj, popytaj. Oknoplus to duży producent. Drzwi nie z marketu tylko robione w firmie często są w tak wielu odcieniach, że coś można dopasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 01.08.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 A ja bym zrobił jednak w Tiamie bramę garażową no i drzwi też - ten kolor jest piękny a dopiero na dużej powierzchni robi wrażenie. No i jest konsekwencja kolorystyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 01.08.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W Krispolu kupisz zarówno bramę jak i drzwi (aluminiowe) w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts