Tomjar 28.07.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam Namierzyłem takie oto coś na allegro http://allegro.pl/luparka-logmatic-lm-250-bezpieczna-siekiera-i4437927277.html Wygląda ciekawie, obejrzałem filmy na youtube ( wiadomo materiały producenta to wygląda idealnie ) Moje pytanie czy ktoś miał z tym styczność, korzysta ? Proszę o wypowiedzi osób które mają, albo mieli z tym kontakt. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 28.07.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Fajny patent, wziąłem taką dla babci mojej małżonki do łupania drewna do pieca CO. LM 250 jest trochę droższa ale warto wybrać właśnie ją - większy ciężar = mniej potrzebnej siły do rozłupywania. Warto zakupić również dobre rękawice ponieważ można nabawić się odcisków oraz kosz, ja akurat radziłem sobie za pomocą opony, drewno układałem w środku i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.07.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Nie widzisz, że to reklama z friko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 29.07.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 no to już... trza podpier... dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomjar 29.07.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Eniu z Ciebie to normalnie Sherlock Holmes, żebyś wiedział że reklama- jestem udziałowcem. Następnym razem jak będę miał pytanie o siekierę to zadam je na forum Maryjanek ze Zbuczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts