Asia. 28.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, Za moment rozpoczynam budową projektu riwiery 3. Ze względu na wysoką popularność projektu postanowiłam założyć wątek który będzie mógł służyć do wymiany doświadczeń dotyczących tego projektu. W pierwszej kolejności załączam link do projektu:http://www.mgprojekt.com.pl/riwiera-3 Wprowadziliśmy z mężem następujące zmiany:- zamiana obu stropów na wylewane,- przeniesienie wjazdu do garażu na boczną ścianę ( ze względu na maksymalne przysunięcie budynku od frontowej strony do granicy działki), - zmiana klatki schodowej na prostokątną oraz przeniesienie komina do kotłowni- uciekliśmy z narożnych okien- na piętrze połączenie łazienki z pralnią, przeniesienie pralni do najmniejszego pokoju, łazienka obok 'nowej' pralni powiększona kosztem właśnie pralni- w głównej łazience przesunięcie okna do lica ściany (okno było stworzone w ten sposób, aby umożliwić przysunięcie budynku na 3 m do granicy działki Zapraszam do wstawiania opinii oraz wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabr 05.02.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Pani Joanno, ja jestem prawie zdecydowany na riwierę Prosiłbym o kontakt bo chciałbym wymienić*doświadczenia, ja będę budował w warszawie Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaro 15.01.2018 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Witam Panie Jacku, będziemy się przymierzać do rozpoczęcia budowy tego projektu tuż obok bo ciut pod Warszawą jaki wyszedł koszt u Pana w wersji deweloperskiej i pod klucz? system zlecony czy gospodarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts