Gość 24.06.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Właśnie jestem na etapie stawiania więźby dachowej. Napotkałem na jeden problem. Konstrukcja wymaga wsparcia kilkoma słupkami. Ale moi budowlańcy zapomnieli zrobić wzmocnień w stropie w tych miejscach. W zwiazku z tym, mam pytanie czy konstrukcje mozna wesprzec na sciankach dzialowych z betonu komórkowego?Bardzo prosze o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 24.06.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Zdecydowanie nie!!! Zapomocą słupów przenoszone są obciążenia z dachu. Czy dysponujesz jakimiś rysunkami- konstrukcji dachu przetworzonymi elektronicznie? Jesli tak to przyjrze się co można jeszcze zrobić? jeśli oczywiście chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Niestety nie mam rysunkow w wersji elektronicznej.Ale czy moze byc rozwiazanie tego problemu takie:na stropie, w miejscach gdzie powinien byc wzmocniony, wylewam belki żelbetonowe o grupości 12 cm i słupki podpierające konstrukcję stawiam na tych belkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 24.06.2002 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Pytanie: gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 w okolicach Radzymina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 24.06.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 PRZEPRASZAM, NIE JESTEM NAJLEPSZA Z GEOGRAFII - OBOK JAKIEGO WIĘKSZEGO MIASTA LEŻY RADZYMIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 koło Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 24.06.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 SZKODA, ŻE TAK DALEKO OD OPOLA. JAKA JEST ROZPIETOŚĆ TEGO DACHU? JAKI JEST UKŁAD I RODZAJ STROPU? mOŻE FAXEM JESTEŚ W STANIE MI COŚ PRZESŁAĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2002 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 oczywiscie, moge przeslac. Bym był bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 24.06.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 W jaki sposób mogę przesłać Ci nr? podaję Ci moje konto osobiste - myslę, że tak będzie najlepiej - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypel 24.06.2002 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 PIRAMIDKA Fajnie ze jestes na Forum, ale spojrz tuz obok trzech znikajacych Muratorów masz (w dolnym rzedzie) link Prywatne Wiadomosci. TO jest do przesylania prywatnych wiadomosci , takich co to nie musza trafic na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 24.06.2002 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Ale jak tu przesłać prywatną wiadomość niezarejestrowanemu Anonimowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts