PatrycjaRafał 28.07.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, chciałbym wykorzystać deski szalunkowe i zrobić podłogę na stryszku. Deski chcę przybić do jętęk, jednak mam pewien problem, ponieważ przy ścianie szczytowej jętki znajdują się na zewnątrz ściany i nie mam jak przymocować tych desek przy ścianie. Co moge zrobic w takim przypadku? Pomyslalem, aby wykorzystac łaty 4x5cm i przywiercic je do sciany szczytowej i na tym oprzec deski, jednak nie wiem czy to dobre rozwiazanie oraz jak czesto dawac sruby, aby ta konstrukcja byla stabilna. Moze zaproponujecie cos rozsadniejszego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 29.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 a jaka jest przerwa między ścianą a jętką? miałem ten sam problem ale u mnie było 20cm przerwy, zastosowałem dłuższe deski. Przybiłem deski do 3 jętęk wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRafał 30.07.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 U mnie jest ok. 25cm od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts