baustellka 29.07.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Mili forumowicze,me pytanie do Was jak powyzej: na co zwracac uwage gdy zdun stawia kuchnie? Dodam, ze wazna jest mi funkcja dogrzewajaca i funkcja pieczenia. O jakie produkty powinien zadbac dobry zdun?Milego dnia zycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 29.07.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja myślę, że warto zwrócić uwagę na to aby miał spokój, no i czasem warto spytać czy może kawy - herbaty by się napił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.07.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja (zdun) szczególną uwagę zwracam na to czy klient normalny...Są czasem sygnały przed, mówiące o tym jak będzie po robocie...Po za tym popieram postulaty kolegi Bohusza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baustellka 29.07.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Panowie Zdunowie,dziekuje za wskazowki : na co powinien zwracac uwage zleceniodawca. Rzecz to oczywista, ze pan zdun bedzie przeze mnie napojony i odnajdzie wymagany spokoj pracy. Ponawiam znowu me zapytanie: o jakie produkty powinien zadbac dobry zdun, by piec dobrze trzymal temperature i dobrze piekl?Podzrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.07.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 To zależy co będzie chciał upiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 29.07.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 dobry zdun będzie wiedział co wziąć aby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baustellka 30.07.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 dobry zdun będzie wiedział co wziąć aby było dobrze To prawda, ale wczesniej dobrze wiedziec co sie sklada na "dobrego zduna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 30.07.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam. wczesniej dobrze wiedziec co sie sklada na "dobrego zduna" ... eee ... dwie ręce (prawa i lewa - nigdy dwie lewe) ... dwie nogi ... głowa ... i olej w tej głowie ... jakiś "korpus" też by się do tego przydał ... Napisz po prostu gdzie dokładnie budujesz i jak na tacy podamy Ci adres do najbliższego, dobrego wykonawcę kuchni kaflowych ... albo i kilku, to sobie wybierzesz i porozmawiasz już konkretnie i osobiście ... Mnożeniem "męczących" wątków o poszczególnych częściach składowych kuchni kaflowej sprawisz ( a właściwie już sprawiłaś ... ) tylko tyle, że w końcu nikt nie będzie miał ochoty udzielać Ci rzeczowych odpowiedzi ... Eniek już dosadnie próbował Ci to uświadomić w jednym z założonych przez Ciebie tematów Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 30.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 To prawda, ale wczesniej dobrze wiedziec co sie sklada na "dobrego zduna" No tutaj można pisać różności.... Jednak z Twojego pisania wnioskuję, że sama Masz minimalne, albo wcale nie Masz doświadczeń z obsługą takowej kuchni. Według mnie raczej tutaj, w tym kierunku powinnaś szukać informacji. Na tym się skupić. Doświadczone gospodynie, które z niejednego pieca, przez siebie wypieczone, placki, chleb i inne pieczenie jadły, wiedzą co i jak. No i żaden zdun im kitu nie wcisnął. Wiadomo, że każdy piec kuchenny musiały "wyczuć" i poznać go, za kumplować się z nim po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baustellka 31.07.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam. ... eee ... dwie ręce (prawa i lewa - nigdy dwie lewe) ... dwie nogi ... głowa ... i olej w tej głowie ... jakiś "korpus" też by się do tego przydał ... Napisz po prostu gdzie dokładnie budujesz i jak na tacy podamy Ci adres do najbliższego, dobrego wykonawcę kuchni kaflowych ... albo i kilku, to sobie wybierzesz i porozmawiasz już konkretnie i osobiście ... Mnożeniem "męczących" wątków o poszczególnych częściach składowych kuchni kaflowej sprawisz ( a właściwie już sprawiłaś ... ) tylko tyle, że w końcu nikt nie będzie miał ochoty udzielać Ci rzeczowych odpowiedzi ... Eniek już dosadnie próbował Ci to uświadomić w jednym z założonych przez Ciebie tematów Pozdrawiam. Najlepszy Doradco Tego Forum (odwazam sie na ta nazwe, bo taka stoi w Twoim profilu), mam male wrazenie, ze stali bywalcy tego Forum maja nieodparta odpowiedzialnosc i potrzebe odpowiadania na kazdy watek umieszczony na tym forum. Nie istnieje taka potrzeba. To, czego tutaj szukam, to odpowiedzi na aktualnie mnie nurtujace pytania, ktore tu zadaje, bo od tego jest forum:) Aczkolwiek, jesli juz pojawily sie tutaj zapytania podobnej natury -to uciesze sie jak najbardziej na polecone przez Was linki. Do tej pory nie trafilam na podobne:) Zdun? Zduna nie szukam. Juz go mam. Co nie oznacza, ze nie ciekawi mnie, jak powinna wygladac fachowa i solidna obrobka pieca. Sa zduni i ZDUNI Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baustellka 31.07.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 No tutaj można pisać różności.... Jednak z Twojego pisania wnioskuję, że sama Masz minimalne, albo wcale nie Masz doświadczeń z obsługą takowej kuchni. Według mnie raczej tutaj, w tym kierunku powinnaś szukać informacji. Na tym się skupić. Doświadczone gospodynie, które z niejednego pieca, przez siebie wypieczone, placki, chleb i inne pieczenie jadły, wiedzą co i jak. No i żaden zdun im kitu nie wcisnął. Wiadomo, że każdy piec kuchenny musiały "wyczuć" i poznać go, za kumplować się z nim po prostu. Nie od razu Krakow zbudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.