inga_p 08.06.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mnie osobiście elektryczne kominki się nie podobają jak robić to konkretny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 09.06.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Nie wiem dlaczego, ale elektryczny kominek to dla mnie jak plastikowy lód albo sztuczne kwiaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prowne 09.06.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Czy nie lepiej pomyśleć o zwykłym kominku? Nie orientuje się jeśli chodzi o ceny ale myślę że i tak będzie to lepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.06.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Elektryczny można wstawić tam, gdzie nie można klasycznego - np. w bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszKow85 12.06.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ja wybrałbym raczej biokominek. Osobiście nie mam ani takiego ani elektrycznego, ale widziałem u znajomych elektryczne i bio. Zdecydowanie bardziej podobał mi się biokominek, daje prawdziwy ogień i dodatkowo delikatnie nawilża powietrze. Trzeba pamiętać żeby używać dobrych biopaliw (bez zapachu) i tyle. Wybór modelu tez ważna rzecz, znajomi kupili niemiecki najwyższej klasy. Można go bezpiecznie używać na każdym podłożu. Nawet jak jest zapalony to można go toczyć, świetny design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 13.06.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Co ze spalinami z tego "bio" kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 13.06.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Interesuje Cię woda, czy CO2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 10.12.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 popieram kominki elektryczne! moze nie jako jedyny kominek w domu, ale jako kolejny. Mogłby sie zapalać na czujnik ruchu i gasnąć sam za jakis czas wlasnie szukam do sypialni ale mozliwe że w łazience postawie elektryczna kozę i może wmontuję wkład w zabudowę kuchni! marzy sie jeszcze kominek w korytarzu ale tam na co innego potrzebne są wolne ścianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 10.12.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 A czy biokominek rzeczywiście grzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 10.12.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Mnie osobiście elektryczne kominki się nie podobają jak robić to konkretny;) Mnie też nie. A konkretny, to znaczy piec kaflowy! Nawet na drewno jest lepszy niż badziewie kominkowe przepuszczające ciepło tylko przez szybę i 2 małe krateczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts