Gość wisienkozerca 29.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dzien dobry wszytskimJak sie ma to polaczenie? Jak reku pilnuje bilansu wejscia/wyjscia powietrza to odkurzacz tylko ,,wywala,, powietrze. Jezeli odkurzamy przez jedna godzine (250m kw dom) to bedzie potezna wymiana powietrza. Gdzie powinno byc wyjscie odkurzacz centralnego? W domu, w garazu? czy na zewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 29.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Standardowo jest to wyrzucane na zewnątrz co w szczelnym domu skutkuje podciśnieniem i zaciąganiem zimnego powietrza z zewnątrz , w nieszczelnym również to występuje. Dlatego ja dałem wywiew do garażu gdzie i tak mam WG a przy okazji za free podgrzewam garaż ( uprzedzając pytanie - ponieważ mam go i tak ogrzewanego żadna wilgoć mi się nie wytrącą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 29.07.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dlatego ja dałem wywiew do garażu gdzie i tak mam WG a przy okazji za free podgrzewam garaż ( uprzedzając pytanie - ponieważ mam go i tak ogrzewanego żadna wilgoć mi się nie wytrącą ). No wlasnie (tez bede mial gruntowy wymiennik) ale czy w garazuw takim razie nie gromadza sie zabrudzenia pylne/latajace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 30.07.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nie zaobserwowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts