marianimonika777 29.07.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dzień dobry, Szukam blachy typu zatrzaskowego najlepiej Plannja. Nie mogę znaleźć w normalnych ogłoszeniach. Trochę już przeglądałem wątków z innych rejonów Polski więc proszę o odpowiedź rzeczywiście budujących z adresami budowy. Proszę wykonawców, spamerów, handlowców zatrudnionych przez producentów i innych troli o niezatruwanie mojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek777 29.07.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja kupiłem na Trakt Brzeski 66 Wesoła - nie pamiętam jak się nazywa ta firma- jest polecana przez Planję. Dom - Józefosław Osiedlowa 32A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 29.07.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Ja kupiłem na Trakt Brzeski 66 Wesoła - nie pamiętam jak się nazywa ta firma- jest polecana przez Planję. Dom - Józefosław Osiedlowa 32A pewnie ze tak....u zapolskiego.... Ludzie jak jest konkretne pytanie zwyczajnie napiszcie ze macie ten towar napiszcie nawet ceny zeby bylo dla potomnych...NIe rozumiem Zpaolscy sa już jakąś tam marką, maja kilka oddziałów a muszą się uciekac do "tanich" reklam na fm. Pytanie zresztą też pochodzi od was.... Edytowane 29 Lipca 2014 przez photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts