tartacznik 29.07.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam Nie wiem czy to dobre miejsce na takie zapytanie Kupiłem mieszkanie w którym posadzka jest wyłożona gresem, poprzedni właściciele żadnych nadmiarowych płytek nie posiadali i nie wiedzą nawet jaka jest ich nazwa. Na początek potrzebuję pomocy w rozpoznaniu płytek , a póżniej pewnie w zdobyciu , gdyż pewnie wyszły z produkcji. Jedyne co wiem że to cersanit bo mam jedną listwę podłogową na której jest symbol cersanitu. Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. Zdjęcia płytek w załączniku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.07.2014 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 O jakiej listwie podłogowej kolega prawi?Fotki to nie wszystko lepiej mieć argument w ręku a niżeli na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 30.07.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jeżeli Cersanitu, to podobne do MIKA RED, ale chyba tylko podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 30.07.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nie wiem skąd jest kolega ale może ze zdjęciami przejść się do większego marketu lub salonu gdzie mają Cersanit ( i ich katalogi ) i pomogą. Albo poszukać w necie katalogu Cersanitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.07.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nie wiem skąd jest kolega ale może ze zdjęciami przejść się do większego marketu lub salonu gdzie mają Cersanit ( i ich katalogi ) i pomogą. Albo poszukać w necie katalogu Cersanitu. tłumaczę ,że trzeba być nielada fachowcem by ze zdjęcia z np smartphonu odczytać jaka jest płytka gresowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 30.07.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nie przesadzaj, jak ktoś kilka lat tym handluje to nie pozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.07.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nie przesadzaj, jak ktoś kilka lat tym handluje to nie pozna ? Nie przesadzaj.....nie pozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tartacznik 01.08.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Mam wycięta z pełnej kafli listwę przypodłogową 9x33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tartacznik 01.08.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zrobiłem wycieczke po marketach i salonach z płytkami, ale była jedna osoba kótra zasugerowała mi że może to być cersanit orinoco brown. Patrzać na dostępne w sieci zdjęcia tych płytek to nie jestem do końca przekonany że to są one, a ze sprzedaży już wykonane.Sieć przejrzana , jednak nie ma żadnych leżaków magazynowych nawet na potrzeby porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts