alcudia 26.04.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 sm00q ,bardzo ładny Mam szafki lakierowane na określony odcień bieli i równiutko rozplanowane, więc nic innego nie przejdzie Panel przedni będzie ukryty za kawałkiem mdfu lakierowanego , tak że pochłaniacz będzie mało widoczny ( tylko z salonu siedząc na sofie ) Zastanawiam się bardziej co łatwiej utrzymać w czystości biały czy inox ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm00q 26.04.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nie mam doświadczenia, ale na forum promują bardziej białe niż inox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 27.04.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Na pewno łatwiej utrzymać w czystości biały, bo inoxu nie wystarczy przetrzeć szmatką, trzeba cały polerować żeby nie zostały smugi. Z drugiej strony od czego ma się okap podszafkowy ubrudzić? A czyszczenie z efektów działania pary wodnej w obu przypadkach będzie wyglądać tak samo. Gdybym miała wybór, pewnie poszłabym w biały, bo się kompletnie wtopi w szafki, ale powiem Ci że ja mam stalowy i też wcale mi nie daje po oczach, bo pasuje do stalowego piekarnika. Ale jeśli masz piekarnik w słupku lub w innym kolorze to chyba lepiej biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.