lukasziza 31.10.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 (edytowane) i jeszcze kilka fotek. no i teraz największa zagłostka bo ciąge myślę jak rozwiązać kwestie ogrzewania..... Edytowane 31 Października 2014 przez lukasziza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 04.11.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 po dłuższym namyśle zaczynam powoli się skłaniać ku podłogówce....tylko czy sama podłogówka wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 04.11.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 od 12 listopada wchodzi do nas ekipa od wentylacji mechanicznej - mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie;) Potem robimy przerwę zimową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.11.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 po dłuższym namyśle zaczynam powoli się skłaniać ku podłogówce.... tylko czy sama podłogówka wystarczy? A dlaczego miałaby nie wystarczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 06.11.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 ok już teraz uważam że wystarczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkgitara 09.11.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Mam tez stan surowy ale nie wiem jak tu wrzucac zdjecia :/ Budowę rozpoczeliśmy 23 czerwca 2014. Według projektu dom przy migdałowej - ucieliśmy garaż - a reszta to zmiany kosmetyczne. Narazie szybka skrótowa relacja - bo trzeba nadrobić [ATTACH=CONFIG]272514[/ATTACH] Tutaj początki - zdjęcie humusu - domek bedzie mały szer 6,60m , natomiast dł 11,60. [ATTACH=CONFIG]272515[/ATTACH] Tutaj już wykopane fundamenty i zalane ławy [ATTACH=CONFIG]272516[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 10.11.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ale też dom przy migdałowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 14.11.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Mamy już rozprowadzoną instalację WM Wszystko na kanałach spiro - patrer kanałami płaskimi po podłodze poddasza, natomiast na poddaszu podwieszone pod jętkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 24.11.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Cześć przywędrowałam do Waszego dziennika z działu o ogrzewaniu Napisz proszę ile wynosi powierzchnia podłóg w Waszym domu. Swoją drogą myślę, że pracownia powinna wprowadzić taki wariant projektu tzn. bez garażu Edytowane 25 Listopada 2014 przez letniowoc literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 25.11.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Cześć przywędrowałam do Waszego dziennika z działu o ogrzewaniu Napisz proszę ile wynosi powierzchnia podłóg w Waszym domu. Swoją drogą myślę, że pracownia powinna wprowadzić taki wariant projektu tzn. bez garażu Witam. Powierzchnia podłóg wynosi ok 90 mkw. No my pierwotnie mieliśmy budować z garażem ale stwierdziliśmy że ten garaż z tarasem to zbyt droga przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 25.11.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam się, zapowiada się pięknie My robimy podłogówkę w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 25.11.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witam się, zapowiada się pięknie My robimy podłogówkę w całym domu. Dzieki. My też dajemy 100% podlogowki . Na wiosnę ruszamy z dalszymi pracami . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 28.11.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Plan na wiosnę - chyba że uda się część wcześniej:- elektryka- inst wod. - kanalizacyjne- tynki wewnętrzne - tradycyjne - wylewki- podłogówka 100%- ocieplenie poddasza + karton gipsy- ocieplenie elewacji 20 cm styro + klej 2x- podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 29.11.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Nie rozważałeś budowy domu na płycie fundamentowej? W których pomieszczeniach w domu masz jako okna typu fix? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wiosenne plany )) Edytowane 29 Listopada 2014 przez letniowoc literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 30.11.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 myślałem o tym ale jakoś tak wyszło ...fix mamy jedno okno tarasowe - to duże. no i w kuchni to okno podzielone 2/3 Fix a 1/3 RU.Reszta RU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polina84 06.02.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam, My też będziemy budować dom przy migdałowej 2 tylko z garażem, mam pytanie odnośnie okna w kuchni, na jakiej wysokości je macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 11.04.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Okno w kuchni muszę zmierzyć bo nie pamiętam. Trochę robota ruszyła. Aktualnie mamy już zrobioną instalację elektryczną + alarmową, wodno - kanalizacyjną, ogrzewanie - 100% podłogówka + drabinki w łazienkach. Tynk tradycyjny wewnętrzny. Kończymy ocieplanie styropianem elewacji - 20 cm grafit. Zrobione wylewki. Rozglądamy się za jakimś tynkiem zewnętrznym no i potem ocieplenie poddasza wełną isover 18 + 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polina84 13.04.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 super że tyle już zdobione, sama nie mogę doczekać się pierwszej łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 13.12.2015 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Witam, u nas trochęstanęła robota poniewż czekamy na gaz - już jest na etapie pozwolenia na budowę wiec jest już nieźle... aktualnie rozglądam się za kotłem gazowym... Tynk Caparola jednak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts