creavgda 30.07.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Witam jak w temacie proszę doradźcie mi jak zabezpieczyć naroża okienne i drzwiowe (przed pękaniem) w momencie w którym mam już przyklejoną sztukaterię okienną (bonie) a nie jest to wszystko zatopione w siatce oto zdjęcia : Zastanawia mnie fakt czy ekipa która zajmuje się u mnie ociepleniem słusznie przykleiła bonia przed nałożeniem narożników, wyłożenia siatki zbrojeniowej wraz z klejem i łatami poprzecznymi tymi przeciwko spękaniom narożnym?? Proszę o podpowiedź na co mam zwrócić szczególną uwagę by uniknąć spękań w obecnej sytuacji gdyż zrywanie ich wolałbym traktować jako ostateczność no chyba że nie ma innej możliwości ... Edytowane 30 Lipca 2014 przez creavgda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MG1719511863 13.08.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Z tego co widać nie wykonano wzmocnień z siatki pod boniem, teraz to albo trzeba to zerwać, albo siatkę położyć na i dać podwójne wzmocnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts