bakutyl 30.07.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam! serdecznie mam pytanie do znawców tematu dot. piecy gazowych. Zamierzam zakupić szeregowne w stanie deweloperskim i jest wyposazona w piec gazowy. Deweloper mowi jest super hiper ale wiadomo jak w zyciu jest. Szergowka ma 130 m2 - skrajna. Jaki jest koszt istalacji takiego pieca itp. Ponadto po powiecie o tym domku. w zalaczniku zdjecie pieca i domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 30.07.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 z dachu snieg bedzie lecial na balkon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 30.07.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 pieca gazowego tam nie masz, za to kocioł i owszemw tej kotłowni to wszystko tak te rury nieizolowane mają zostać? jakaś otulina będzie? a pod kotłem te rury do czego tak sterczą od ściany, jakaś stacja uzdatniania? domek ładny i po zdjęciach tylko tyle można powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakutyl 30.07.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 pieca gazowego tam nie masz, za to kocioł i owszem w tej kotłowni to wszystko tak te rury nieizolowane mają zostać? jakaś otulina będzie? a pod kotłem te rury do czego tak sterczą od ściany, jakaś stacja uzdatniania? domek ładny i po zdjęciach tylko tyle można powiedzieć te rurki ida do zasobnika stojący cylindrycznego. Fakt to jeszcze nie poizolowane ale deweloper zapewnia ze bedzie konczyc. Ale powiedzcie mi czy ktos jest w stanie okreslic klase kotła gazowego ... Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 30.07.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 na pewno nowy, z zamkniętą komorą spalania, zapewne/może kondensacyjny tabliczkę znamionową masz z boku kotła - spisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakutyl 02.08.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam ok mam model Vaillant ecoTEC Vc Plus 246/3-5plus zasobnik Biawar Serii Mega W - E 150.81 Z Wężownicą Spiralną PzodrawiamZbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 04.08.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 no, czyli fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts