ajk82 31.07.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam . Jako że w przyszłym roku zamierzam przystąpić do budowy domku jednorodzinnego (projekt BW-21) w miejscowości Wawrów uprzejmie proszę o porady jakie sprawdzone ekipy budowlane polecacie z Gorzowa Wlkp. lub pobliskich okolic. Ile obecnie (2014) wynosi średni koszt USŁUGI budowy domu za m2. lub za stan zerowy, ściany , itp. Serdecznie pozdrawiam i proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 31.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Mogę dać namiar na dobrego budowlańca, ceny w miarę przystępne jak na nasz rejon. Jak robi większą robotę możesz po negocjować ceny. Mi budował byłem zadowolony jak coś chcesz wiedzieć pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajk82 31.07.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Bardzo dziękuję koledze kamyk66 nie omieszkam zadzwonić i zapytać. Dla kolegi kondziu87 podaję mój adres e-mail [email protected] w celu przesłania namiarów na polecanego budowlańca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts