Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Elewacje i docieplenia Poznań i okolice , tynki cem-wap i gips

Recommended Posts

Serdecznie witamy.

Jako nowy użytkownik tego forum, a zarazem firma budowlana specjalizująca się w dociepleniach domów, elewacjach oraz tynkach, mamy nadzieję służyc naszą wiedzą oraz doświadczeniem.

Firma działa na terenie województwa wielkopolskiego - głównie w Poznaniu oraz okolicach.

Przez okres naszej działalności wyrobiliśmy sobie markę oraz zaufanie.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną internetową: http://docieplenia-poznan.pl, mamy nadzieję że uda nam się służyc Państwu radą pomocą oraz doradztwem.

Posiadamy wykwalifikowane brygady, co w połączeniu z niezawodnym sprzętem oraz sprawdzonymi materiałami pozwala nam wykonac każde nawet najtrudniejsze zlecenie z zakresu docieplenia, elewacji oraz tynków.

Zapraszamy

IMG_0071-1.JPG

0_1771cad451a429bb72c321fcf3e553c0.jpg

• 1 month później...
  • 1 month później...

Już tłumaczę dlaczego tak jest:

W Mijającym tygodniu zakończyliśmy trzy inwestycje polegające na termoizolacji i docielpaniu domu.( fakt nałożenia się dwóch opini w jednym czasie upatrywałbym w długim weekendzie). Wszystkich zadowolonych klientów poprosiliśmy aby zostawili po sobie jakiś ślad właśnie pod tym linkiem. Jako firma zdajemy sobie sprawę jak duże znaczenie mają opinie na forum, tym bardziej na tak renomowanym jak muratordom. Jednocześnie wszystkich zapraszamy do odwiedzania naszego profilu na facebooku bat-pol znajdującego się pod linkiem : https://www.facebook.com/docieplenia.poznan?fref=ts . Profil jest w miarę możliwości aktualizowany i dodawane są zdjęcia z naszych realizacji zarówno w trakcie jak i po skończonej inwestycji ( tak, żeby nie zarzucano nam podszywania się pod wykonanie innych).

Jednocześnie dziękujemy z tego miejsca naszym inwestorom, za to, że zechcieli poświęcic nam swój cenny czas i napisac pochlebne opinie o naszej firmie.

Zapraszamy również wszystkich naszych potencjalnych klientów do składania zapytań ofertowych dotyczących docieplania domu, elewacji oraz termoizolacji.

W okresie jesienno zimowym również na wykończenia wnętrz, remonty i wszelkiego rodzaju roboty budowlane wewnątrz budynków.

Pozdrawiam

Michał

• 1 month później...

Witam serdecznie.

Firma Bat-Pol w ostatnim czasie wykonywała u mnie usługę docieplania domu systemem Caparol.

Z rezultatu jestem zadowolona, dlatego na prośbę Pana Michała zamieszczam opinię na temat firmy.

Powierzone firmie docieplenie domu zostało wykonane z należytą starannością i dokładnością. Ściany pomimo kilku niedociągnięc przez murarzy zostały wyprowadzone do pionów i poziomów styropianem co daje ładny efekt wizualny na tynku. Z czystym sumieniem mogę polecic tę firmę do wykonywania docieplenia budynków, oraz wykańczania wnętrz ( zleciłam im również trochę poprawek po innych firmach oraz wykończenie 2 pokoi).

Chętnym mogę przesłac zdjęcia realizacji ponieważ są zbyt duże aby je tu zamieścic.

Pozdrawiam

• 1 year później...