Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 159
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gril, grilowanie a może piec chlebowy, wędzarnia .....

Oczywiście można wszystko w zależności od zasobności.

Tak naprawdę trzeba się zastanowić ile razy w roku urządzamy tego grila i czy trzeba wywalić na to wszystko tyle kasy ?

Nawet najładniejszy, najefektowniejszy kącik nie stworzy sympatycznej atmosfery. Niestety wszystko zależy od uczestników imprezy ........... :wink:

• 6 months później...

Jak dla mnie ten projekt jest the best. I taki wlaśnie będę u siebie budował w tym roku ;) jak tylko kasiorki i czasu wystarczy...

Imho projekt prosty a zarazem urokliwy. Zastanawiam się tylko czy na górze nie wykombinować jakiegoś daszku.... coś na zasadzie fikuśniego komina.. . ale jak znam siebie wszystko wyjdzie "w praniu" :roll:

http://img340.imageshack.us/img340/613/grill4xp9.jpg

Jak dla mnie ten projekt jest the best. I taki wlaśnie będę u siebie budował w tym roku ;) jak tylko kasiorki i czasu wystarczy...

Imho projekt prosty a zarazem urokliwy. Zastanawiam się tylko czy na górze nie wykombinować jakiegoś daszku.... coś na zasadzie fikuśniego komina.. . ale jak znam siebie wszystko wyjdzie "w praniu" :roll:

http://img340.imageshack.us/img340/613/grill4xp9.jpg

Rany, po prostu zakochałam się w nim! Fantastic!!! :o :o :o :o :o Koniecznie muszę taki mieć, jeszcze dzisiaj pokażę mężowi! Cudo!!! :D :D :D