Waldy 31.07.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Od czego zależy wybór wanny. Kiedy lepiej wybrać wanne wolnostojącą a kiedy narożną lub przyścienną. Jakie są kryteria wyboru wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 31.07.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Wanna wolnostojąca wygląda bardzo elegancko, ale jest generalnie sporo droższa, a dodatkowo zajmuje zwykle więcej miejsca niż taka przy ścianie (dostęp do niej powinien być z każdej strony - taki jest sens wanny wolnostojącej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SieMyszka 31.07.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dużo zależy też od Twojego wyobrażenia. Robiąc niewielką łazienkę w stylu klasycznym albo nowoczesnym - wanna narożna lub przyściennaRobiąc pokój kąpielowy - wolnostojąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekorator33 11.12.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Pokój kąpielowy to fantastyczna sprawa. Szczerze mówiąc, to marzy mi się taka łazienka. Jednak bardziej praktyczne są wanny przyrożne lub przyścienne. Wtedy. przynajmniej dla mnie, najlepszym rozwiązaniem są wanny prostokątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek82 17.04.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 A co powiecie na zabudowane z prysznicem wanny? Taka wanna z kabiną i prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 19.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Łaaaaaaaa ta pierwsza aranżacja z wbudowaną wanną wraz z białą baterią czerpalną to po prostu mistrzostwo. Bardzo chciałbym kiedyś mieć taką łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomix 20.04.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 A co powiecie na zabudowane z prysznicem wanny? Taka wanna z kabiną i prysznicem. Fajne rozwiązanie szczególnie do małych łazienek gdzie nie można zamontować wanny i prysznica. Wanna wolnostojąca jest na pewno bardziej efektowna ale nie będzie dobrze wyglądała w małych łazienkach i pewnie w większości nawet się nie zmieści. Wszystko głównie zależy od metrażu łazienki i projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 21.04.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Mnie ostatnio zainteresowala taka wanna z mobi, strasznie ładnie wyglądała na eskpozycji w salonie. Jakieś opinie o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronka56 22.04.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 To wszystko zależy od warunków w Twoim mieszkaniu, jakie masz nachylenia ścian, czy np. da się tam wstawić wannę narożną..ale jeśli masz do tego warunki to ja Ci proponuję zdecydowanie narożną wannę, wydaje mi się taka przestronna i wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikol12 23.04.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Mi się zawsze marzyła bardzo duża, przestronna łazienka. i Taka wanna z prysznicem i hydromasażem i innymi bajerami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 17.06.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Luxum, Twoje pierwsze zdjęcie jest mega, strasznie mi się to podoba, chce takie mieć;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkamm 07.07.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 a co macie w domu wanne czy prysznic? bo mamy tylko na tyle miejsca żeby się jedna pocja zmieściła i właśnie nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 07.07.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja wybrałam wannę, bo zawsze możesz normalnie do niej wejść i wziąć prysznic, a pod prysznicem nie położysz się i nie zrelaksujesz. Nie wyobrażam sobie nie mieć wanny, w której mogę odpocząć po ciężkim dniu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 14.07.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 a co macie w domu wanne czy prysznic? bo mamy tylko na tyle miejsca żeby się jedna pocja zmieściła i właśnie nie wiem co wybrać 2 w 1 , np. pool spa http://www.poolspa.pl/temp/thumbs/news/41/1283bc2c12e89943e61d5b85f53e4ccf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 24.07.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Szczególnie ciekawie wyglądają wolnostojące modele retro. Nóżki dla takich modeli mają bardzo ozdobną formę. Na retro trzeba mieć rzecz jasna odwagę, a na wannę wolnostojącą sporo przestrzeni w łazience. Aranżacje prezentujące wannę Roca Athica wyglądają całkiem smakowicie. Prócz większej przestrzeni dobrze wyglądają łazienki z dużą ilością naturalnego światła, tj. panoramicznym oknem (czy tam lustrem weneckim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wyposazam.pl 27.03.2017 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) W kwestii wyboru wanny polecam przeczytać artyku:spam: który bardzo szeroko omawia kryteria wyboru wanny oraz niemal wszystkie dostępne na rynku typy wanien. Edytowane 22 Maja 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts