SoDeniusz 02.08.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dzień dobry! Potrzebuję sprzętu do kuchni:- zmywarkę pod zabudowę- lodówkę - okap kominowy- piekarnik elektryczny- kuchenkę gazową Wszystko ma być z górnej półki ale i za rozsądną cenę... Co do firm, czytałem o Siemens, Samsung, chyba, że ktoś poleci coś innego. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka_L 03.08.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Teraz praktycznie wszystkie firmy produkują sprzęty, które różnią się detalami, a ich trwałość jest porównywalna. Ja mam słabość do polskich marek i nie lubię chińszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 04.08.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzień dobry! Potrzebuję sprzętu do kuchni: - zmywarkę pod zabudowę - lodówkę - okap kominowy - piekarnik elektryczny - kuchenkę gazową Wszystko ma być z górnej półki ale i za rozsądną cenę... Co do firm, czytałem o Siemens, Samsung, chyba, że ktoś poleci coś innego. Z góry dziękuję Po pierwsze jest już wątek o sprzęcie kuchennym więc ten jest niepotrzebnie założony. Po drugie Whirlpool: ADG 8558 A++ PC FD ART 866A+ AKR 799 IXL AKZM 6550 IXL AKF 6422 IXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SoDeniusz 04.08.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No mam już wybrane co nieco... wszystko inne. lodowka - samsunga podwojnaplyta gazowa - Aristona 90cmokap amica - 90 cmzmywarka - boschpiekarnik - siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 02.09.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Kup sprzęt jednego producenta na raz. Pogadaj z sprzedawcą o specjalnych warunkach. To zawsze parę bonusów kupieckich, np.: gwarancja z jednym serwisem - nie koniecznie jednym wykonawcą, ale wspólnymi warunkami dla wszystkich sprzętów bez jakiś niedomówień. To potem nikt ci nie powie że czegoś nie masz w pakiecie. Łatwiej też dochodzić swoich praw wobec pojedynczego sprzętu, a już nie mówiąc o całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFryga 15.09.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hej, ma ktoś was może takie urządzenie jak rozdrabniacz do zlewu? Natknąłem się w necie na ofertę firmy promat i zastanawiam się teraz czy warto? I czy to się opłaca.. pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarnyIwan 24.09.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Rozdrabniacz nie rozdrabnia foli, sztućców, sznurków, tworzyw sztucznych. Wszystko co organiczne i zazwyczaj śmierdzi w śmietniku mieli jak zły. Ważne by kupić sprzęt dobrej firmy- jakości. Widziałem taki sprzęt u znajomych i stał się must have w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 30.09.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jak komuś mieści się w budżecie to warto kupić, takie co przydaje się bardzo często. Jak ktoś nie ma to wie co trzeba robić za każdym razem. Wybieranie tego syfu nie zachęca do zmywania naczyń. Natomiast przy zakupie lodówki warto pomyśleć o dobrej kostkarce, np. LG albo Samsung ma dobre kostkarki. Był osoby temat o kostkarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 20.10.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja miałam podobną listę tylko ze nie na wszystkie punkty było mnie stać. Marzyły mi się przede wszystkim : zmywarka (mam!!samsungową ), dwudrzwiowa lodówka( nie mam ), kuchnia smega (mam taką piękną oldschoolową z piekarnikiem), rozdrabniacz do zlewu ( udało się kupić w promacie), okap ( udało mi się kupić taki fajny z gorenje pasujący do kuchenki:). Jedyne czego nie zrealizowałam to betonowe blaty:) niestety wszystkiego mieć się nie da:) ale za to młynka i kuchenki to zazdroszczą mi wszyscy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domatorka212 09.03.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 co do okapu- looknij do sklepu http://www.okapykuchenne.pl/ jest tam bardzo wiele marek, wybór naprawdę baaaaardzo duży. Możesz wyszukać wg wielkości, marki, tupu, dodatkowo masz okienko z "personalnym doradcą" powiedz czego szukasz i na pewno coś doradzi, bo takie wiesz promowanie marek... kazdy ma jakieś swoje ulubiione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenada77 20.04.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ja kupuję sprzęt kuchenny w internecie i jak na razie wszystko jest ok Teraz szukam pralko suszarki. też w internecie. I chyba znalazłam- w electro.pl jest taka z Samsunga , która wpadła mi w oko i z darmową dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 20.04.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 serenada77 haha słaba reklama i to post pod postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts