Bursztyn333 03.08.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 W moim domu są murowane, pokryte płytkami/gresem schody - spadek po poprzednim właścicielu.Schody są krzywe, zrobione byle jak, gres - chyba wszystkie końcówki ze sklepów (przeróżne kolory).Niestety - nie ma możliwości zlikwidowania ich (choć to byłoby najlepsze)Mam pytanie - czym można pokryć te schody, aby choć częściowo zatuszować ich defekty? Powiem, że wykładzina dywanowa i sztuczna trawa nie wchodzą w grę, wykładzina PCV nie podoba się mężowi. Czy macie może pomysły na jakieś rozwiązanie tego problemu??? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 04.08.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wszystko zależy od kasy, do jakiej sumy możecie wydać aby mieć praktyczne i ładne schody. W sprzedaży są płytki wielkoformatowe 120x60cm, 100x50 cm, 98,5x16,5 cm / płytki imitują kamień lub drewno / .Można też zrobić stopnicę z drewna / duży wybór na allegro / a podstopień z płytki. Jeśli schody są z płytek wielkoformatowych to ładnie wygląda zapolerowana krawędź płytki /stopnicy/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 05.08.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Bursztyn333 - a myślałaś o naturalnym kamieniu? Ja mam na schodach i super się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts