kroyena 20.08.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 joola nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 20.08.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Kupcie sobie stalowe Nie zniszczysz, nie widac brudu !!! mikuśka Błąd! Taki to jest dopiero up...iwy!!! eee tam można go myć byle czym, płukać szlauchem, a jak zardzewieje to hammeritem prosto na rdzę i tak w koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 I co na takim stole można robić? Nawet jak blat wysokością dopasowany. kroyena nie wiesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 no nie wiem , bo zwykle nie dotykam, acz kilka razy zdarzyło mi się oprzeć łokciami i czułem się po trochu jak gekon coś mnie przy tym szkle za ręce trzymało i puścić nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 20.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 odnośnie rdzewiejących nóg... Podobno używane nie rdzewieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.08.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 hejka Do wszystkich za i przeciw.... "jeszcze się taki nie narodził . co by wszystkim dogodził"- to święte słowa , fakt , też posiadam to cudo ale kupiłam je z pełnym wyrachowaniem. Oczywiście liczyłam się , z tymi wszystkimi jego "udogodnieniami" w postaci śladów jestestwa moich wszedobylskich latorośli i ich bystrych paluszków , ale... PRawda , że te stoły i ławy są śliczne? Poza tym myślę , Że super się sprawdzają w małych pomieszczeniach , gdzie walczy się o każdy kawałek "podłogi" - takie ławy nie zasłaniają upragnionych "przestrzeni" i to jest ICH WIELKI PLUS . i DLATEGO zdecydowałam sie na szklaną ławę ( a jeśli chodzi o materiał , to obojetnie z czego się nie zrobi takiego mebelka - czyścić trzeba i dbać tak samo intensywnie ) Całuski dla wielbicieli szklanych tafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 08.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Szukam stołu ze szklanym blatem, który rozkładałby się do co najmniej 3m...Widziałam takie cudo w TTW Opex z fajnym rozwiązaniem, bo blaty "wjeżdżały" pod spód blatu głównego...Niestety cena mnie zaskoczyła ... Proszę o wszelkie namiary i zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 09.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 My taki mamy, ale nieco krotszy (240 po rozsunieciu).Cena do tej pory mnie powala, a mamy go juz ze 3 lata...Jest to metalowy stelaz z suwanymi (rowniez metalowymi) ramkami, na ktorych znajduje sie szklo matowe, hartowane. Jest dosc efektowny, ale cholernie ciezki. Za to rozsuwac/zsuwac moze nawet dziecko. Sklep juz nie istnieje... wiec namiarow nie mam. PS.Już stół kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.07.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Szukam stołu ze szklanym blatem, który rozkładałby się do co najmniej 3m...Widziałam takie cudo w TTW Opex z fajnym rozwiązaniem, bo blaty "wjeżdżały" pod spód blatu głównego...Niestety cena mnie zaskoczyła ... Proszę o wszelkie namiary i zdjęcia... Bardzo przyzwoity widzialam w meblowym na Modlinskiej (jadac od Warszawy, olbrzymi sklep z czerwonymi literami). Stol byl wloski, cena bez krzesel ok. 9.000 PLN. Doprawy wart uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 My taki mamy, ale nieco krotszy (240 po rozsunieciu). Cena do tej pory mnie powala, a mamy go juz ze 3 lata... Jest to metalowy stelaz z suwanymi (rowniez metalowymi) ramkami, na ktorych znajduje sie szklo matowe, hartowane. Jest dosc efektowny, ale cholernie ciezki. Za to rozsuwac/zsuwac moze nawet dziecko. Sklep juz nie istnieje... wiec namiarow nie mam. PS. Już stół kupujecie? ...dachu nie mamy, ale powoli rozglądam sie za meblami...częściowo z obecnego domu zrobiłam już magazyn ... Znalazłam z TTW Opex stół rozkładany do 295 cm...tylko cena mnie poraziła...Jest piękny...Kombinuję i szukam dalej. Jak nie znajdę to pewnie go i tak kupię, a fakturę schowam głęboko, żeby mąż jej nie zobaczył... Co tam u Was nowego - PC już zamówiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Szukam stołu ze szklanym blatem, który rozkładałby się do co najmniej 3m...Widziałam takie cudo w TTW Opex z fajnym rozwiązaniem, bo blaty "wjeżdżały" pod spód blatu głównego...Niestety cena mnie zaskoczyła ... Proszę o wszelkie namiary i zdjęcia... Bardzo przyzwoity widzialam w meblowym na Modlinskiej (jadac od Warszawy, olbrzymi sklep z czerwonymi literami). Stol byl wloski, cena bez krzesel ok. 9.000 PLN. Doprawy wart uwagi Dzięki, pojadę zobaczyć...cena i tak mniejsza niż tego z TTW...też był włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 10.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My taki mamy, ale nieco krotszy (240 po rozsunieciu). Cena do tej pory mnie powala, a mamy go juz ze 3 lata... Jest to metalowy stelaz z suwanymi (rowniez metalowymi) ramkami, na ktorych znajduje sie szklo matowe, hartowane. Jest dosc efektowny, ale cholernie ciezki. Za to rozsuwac/zsuwac moze nawet dziecko. Sklep juz nie istnieje... wiec namiarow nie mam. PS. Już stół kupujecie? ...dachu nie mamy, ale powoli rozglądam sie za meblami...częściowo z obecnego domu zrobiłam już magazyn ... Znalazłam z TTW Opex stół rozkładany do 295 cm...tylko cena mnie poraziła...Jest piękny...Kombinuję i szukam dalej. Jak nie znajdę to pewnie go i tak kupię, a fakturę schowam głęboko, żeby mąż jej nie zobaczył... Co tam u Was nowego - PC już zamówiliście ? Niestety to są dość drogie rzeczy... PC właśnie w tym tygodniu zamówiliśmy (znaczy wpłaciliśmy zaliczkę). A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 10.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My taki mamy, ale nieco krotszy (240 po rozsunieciu). Cena do tej pory mnie powala, a mamy go juz ze 3 lata... Jest to metalowy stelaz z suwanymi (rowniez metalowymi) ramkami, na ktorych znajduje sie szklo matowe, hartowane. Jest dosc efektowny, ale cholernie ciezki. Za to rozsuwac/zsuwac moze nawet dziecko. Sklep juz nie istnieje... wiec namiarow nie mam. PS. Już stół kupujecie? ...dachu nie mamy, ale powoli rozglądam sie za meblami...częściowo z obecnego domu zrobiłam już magazyn ... Znalazłam z TTW Opex stół rozkładany do 295 cm...tylko cena mnie poraziła...Jest piękny...Kombinuję i szukam dalej. Jak nie znajdę to pewnie go i tak kupię, a fakturę schowam głęboko, żeby mąż jej nie zobaczył... Co tam u Was nowego - PC już zamówiliście ? Niestety to są dość drogie rzeczy... PC właśnie w tym tygodniu zamówiliśmy (znaczy wpłaciliśmy zaliczkę). A Wy? ...słowo sie rzekło wczoraj...przelew poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 30.12.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Napiszcie proszę co myślicie o takim stole, jak sprawdza się w warunkach domowych. W sklepie sprzedawca zachwala-trudno jednak polegać na tej opinii.Czy taki blat komuś sie rozbił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roon 30.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam,Moja znajoma ma taki stół i nie narzeka jednak uważaj jak masz małe dzieci bo jej się zdarzyło że jedno z jej dzieci czymś rzuciło w ten stół i trochę na rogu odprysło.Ale tak poza tym spoko czyści się szybko i miło przy takim stole imprezować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 30.12.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Jestem posiadaczką szklanego stołu, są plusy i minusy.... Plusem na pewno jest to, że ładnie wygląda. Szybko się też czyści. Minusów trochę więcej - czyścić trzeba często, widać każdy odciśnięty paluszek. Przy małym dziecku trochę kłopotliwy (mam rocznego synka, więc wiem co mówię), trzeba uważać, żeby maluch niczym nie stuknął, nie ciągnął szyby, czy choćby żeby się po prostu nie uderzył. Na naszym stole od 4 miesięcy założone jest frotowe prześcieradło z dziecięcego łóżeczka i pod spodem jest jeszcze ręcznik. Nie mogę się doczekać, kiedy zdejmę to paskudztwo Ale cóż zrobić, stół jest dość niski, a bezpieczeństwo malucha dla mnie ważniejsze. Gdybym miała drugi raz wybierać.... to kupiłabym znowu szklany, mimo minusów Dzieci wyrastają, a szklany stół po prostu mi się podoba! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 30.12.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Mnie ten stół też bardzo sie podoba, Dzieci w wieku gimnazjalnym więc nie będą zagrożeniem dla stołu ani odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 MOje dzieci się wychowały w okolicy szklanego stołu :) Stłuc go dość trudno - to grube szkło. Po latach jest porysowany, ale w małym pomieszczeniu spisuje się genialnie, bo sprawia wrażenie, że nie zagraca powierzchni. Na pewno będę miała w przyszłości szklany stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 30.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Mam taki stół a raczej stolik bo stoi on razem z kompletem wypoczynkowym i na nim podawana jest kawa itd.Ogólnie potwierdzam opnie przedmówców, ale dodam jeszcze jedną wadę. Szkło pomimo że twarde łatwo się rysuje porcelanowymi filiżankami i talerzykami.Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.12.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 moja koleżanka użytkuje taki stół i powiedziała, że nigdy więcejna stałe stoi koło niego ręcznik papierowy i jakiś psikacz do czyszczenia ...więc zależy co kto lubina pewno jest trudniejszy do utrzymania w nienagannej czystości, bo wszystko na nim widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts