magdeczka 04.08.2014 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, Czy da się położyć płytę osb tak jak panele?tzn.folia,podkład, płyta pióro -wpust? Czy raczej konieczne jest zastosowanie legarow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 04.08.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, Czy da się położyć płytę osb tak jak panele?tzn.folia,podkład, płyta pióro -wpust? Czy raczej konieczne jest zastosowanie legarow? zamiast legarów może być także keramzyt, pianka poliuretanowa. Można je kłaśc i kleić do podłoza, o ile podłoze jest odpowiednie dla takiej technologii. Grubośc płyty jest bardzo istotna, równośc podłoza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdeczka 04.08.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 zamiast legarów może być także keramzyt, pianka poliuretanowa. Można je kłaśc i kleić do podłoza, o ile podłoze jest odpowiednie dla takiej technologii. Grubośc płyty jest bardzo istotna, równośc podłoza itp. a jakie podłoże nie nadaje się dla takiej technologii (tzn. na klejenie czy ogólnie osb?)? jaką grubość jest odpowiednia na taką podłoge? a i przede wszystkim dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 06.08.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 a jakie podłoże nie nadaje się dla takiej technologii (tzn. na klejenie czy ogólnie osb?)? jaką grubość jest odpowiednia na taką podłoge? a i przede wszystkim dziękuję za odpowiedź nie nadaje się podłoze nierowne, pofałdowane z wystającym gruzem etc. Opisz jakie masz podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdeczka 07.08.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 nie nadaje się podłoze nierowne, pofałdowane z wystającym gruzem etc. Opisz jakie masz podłoże. Jeszcze nie wiem co jest pod panelami,są też płytki.także to się okaże. A mógłbyś powiedzieć kiedy mogę kleic a kiedy na legary?która opcja byłaby najlepsza:klejenie,legary czy układanie jak panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 07.08.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jeszcze nie wiem co jest pod panelami,są też płytki.także to się okaże. A mógłbyś powiedzieć kiedy mogę kleic a kiedy na legary?która opcja byłaby najlepsza:klejenie,legary czy układanie jak panele? Na legary jeśli potrzebujesz podnieść się z wysokością np..,, jeśli masz w miare dobre wysokości i równą wylewke to kleić bezposrednio do wylewki .. Jak ułożysz jak panele to będzie ci pukać stukać i się rozchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts