Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

podłoga z płyty osb

magdeczka

Recommended Posts

Witam,

Czy da się położyć płytę osb tak jak panele?tzn.folia,podkład, płyta pióro -wpust? Czy raczej konieczne jest zastosowanie legarow?

zamiast legarów może być także keramzyt, pianka poliuretanowa. Można je kłaśc i kleić do podłoza, o ile podłoze jest odpowiednie dla takiej technologii. Grubośc płyty jest bardzo istotna, równośc podłoza itp.

zamiast legarów może być także keramzyt, pianka poliuretanowa. Można je kłaśc i kleić do podłoza, o ile podłoze jest odpowiednie dla takiej technologii. Grubośc płyty jest bardzo istotna, równośc podłoza itp.

a jakie podłoże nie nadaje się dla takiej technologii (tzn. na klejenie czy ogólnie osb?)? jaką grubość jest odpowiednia na taką podłoge?

a i przede wszystkim dziękuję za odpowiedź :)

a jakie podłoże nie nadaje się dla takiej technologii (tzn. na klejenie czy ogólnie osb?)? jaką grubość jest odpowiednia na taką podłoge?

a i przede wszystkim dziękuję za odpowiedź :)

nie nadaje się podłoze nierowne, pofałdowane z wystającym gruzem etc.

Opisz jakie masz podłoże.

nie nadaje się podłoze nierowne, pofałdowane z wystającym gruzem etc.

Opisz jakie masz podłoże.

Jeszcze nie wiem co jest pod panelami,są też płytki.także to się okaże. A mógłbyś powiedzieć kiedy mogę kleic a kiedy na legary?która opcja byłaby najlepsza:klejenie,legary czy układanie jak panele?

Jeszcze nie wiem co jest pod panelami,są też płytki.także to się okaże. A mógłbyś powiedzieć kiedy mogę kleic a kiedy na legary?która opcja byłaby najlepsza:klejenie,legary czy układanie jak panele?

Na legary jeśli potrzebujesz podnieść się z wysokością np..,, jeśli masz w miare dobre wysokości i równą wylewke to kleić bezposrednio do wylewki .. Jak ułożysz jak panele to będzie ci pukać stukać i się rozchodzić