Honorata 02.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 zmina lokalizacji szamba na działce jak najbardziej pociaga za sobą zmianę zagospodarownia przestrzennego i musi ponownie przejsc przez ZUD ja będę zamieniać szambo szczelne na oczyszczalnie (bo jak uzyskiwalam pozwolenie na budowe jeszcze nie bylo stosownych przepisow) i w zwiazku z tym lokalizacje, teraz budowe oczyszczlani wystraczy tylko zglosic i jezeli nie odpowiedza negatywnie w przeciagu bodajze 30 dni, to mozna robic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 02.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Drogi Urbit, Ja trochę nie na temat ale mam sprawę do Ciebie - czy mógłbyś zalogować się na swoją skrzynkę mailową Muratora i odebrać wiadomość ode mnie. Wysłałam - a raczej napisłam - ją już w marcu no i nie może wyjść z mojej skrzynki do dzisiaj, siedzi tam i siedzi i już straciłam nadzieję, że logujesz się na forum . Dzięki z góry i pozdrowionka,A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts