PatrycjaRafał 04.08.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, Prosilbym o informacje jak wyglada temat zakupu profili stalowych/aluminiowych do płyt kartonowo-gipsowych. Czy sa jakies konkretne firmy z ktorych warto je wziąć? Przestrzał cenowy jest ogromny, czym się kierowając wybierając profile? Czy allegro jest dobrym miejscem na ich zakup? PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 10.08.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 wez do reki profil z marketu i jakiegos markowego. Pewnie cena dobrego bedzie x2 lub wiecej niz marketowca, ale w 90% przypadkow poczujesz roznice. jedne sie gna od samego przenoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.08.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Profile registill znanego producenta jak i jego wieszaki do sufitów spełniają już na oko wszelkie kryteria dobrego wyboru. Jeśli w markecie profil 3-4m trzymany za jego koniec się złamie to znaczy, że ma zyskać producent, a nie również klient. Miałem w ręku ostatnio wieszaki ES 15cm do sufitów, które swobodnie można było zawiązać na supeł. Później lecą ludziom na głowę misternie skręcone konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jatamen 04.09.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Robiłem chyba na każdego rodzaju profilach i nie odczułem różnicy w efekcie końcowym ważne jest żeby dobrać odpowiednią grubość zależną od wysokości budowanej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.09.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Te cienkie i wiotkie nawet trudno czasem złapać wkrętem, bo blacha się gnie. W środku nie widzisz, a tam wkręt do połowy tylko załapał, a profil wygięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 04.09.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Robiłem chyba na każdego rodzaju profilach i nie odczułem różnicy w efekcie końcowym ważne jest żeby dobrać odpowiednią grubość zależną od wysokości budowanej ściany. to chyba jednak nie pracowałeś na firmowych profilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts