cubi 05.08.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam,mam okazję zakupić działkę ,ale znajduje się ona w strefie technicznej linii wysokiego napięcia. Co to oznacza w praktyce? będę musiał udostępniać działkę zakładowi energetycznemu w razie awarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 05.08.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam, mam okazję zakupić działkę ... jak okazja to kupuj, co się będziesz przejmował utrudnieniami Pewnie jeszcze będziesz chciał na niej dom zbudować? Jak duuuża działka to może coś tam zmieścisz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.08.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 jak okazja to kupuj, co się będziesz przejmował utrudnieniami Pewnie jeszcze będziesz chciał na niej dom zbudować? Jak duuuża działka to może coś tam zmieścisz. Powodzenia Ty bo się weźmie i wybuduje.a potem tu na FM przyleci i będzie biadolił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 06.08.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Ile zaoszczędzisz ryzykując swoje życie i najbliższych przez dziesięciolecia? Jeśli jest to wielka działka i za grosze, to faktycznie może uda się tam wcisnąć dom.Czy w takiej strefie będziesz mógł prowadzić media, działalność gospodarczą, uniknąć piorunów i promieniowania urządzeń- to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubi 06.08.2014 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 jak okazja to kupuj, co się będziesz przejmował utrudnieniami Pewnie jeszcze będziesz chciał na niej dom zbudować? Jak duuuża działka to może coś tam zmieścisz. Powodzenia No właśnie się przejmuje stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts