daros5491 05.08.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam, ostatnio zacząłem remontować pokój.Nie ma tam podłogi, jest tylko wylewka na której zauważyłem, że jest wilgoć.. W kilku sklepach polecili mi izolacje IZOLBET-A link:http://www.izolbet.pl/product,24,45,roztwor_asfaltowy_gruntujacy_izolbet_a.html Nałożyłem to na podłoge, jednak w sklepie usłyszałem że będzie to schło max 1 dzien, a po 4 dniach nadal sie w niektórych miejscach swieci i jest lepkie. Jest tam przeciąg, więc nie ma opcji że brakuje powietrza. Na dodatek od wczoraj chodzi tam wiatrak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daros5491 05.08.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Czekac czy mozna juz cos na to polozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scruffty 05.08.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja bym tego do środka nie dawał, zresztą producent też nie ma aprobaty do stosowania wewnątrz. Wywal to póki możesz, jeśli już to zastosuj folię w płynie, a najlepiej usuń przyczynę a nie skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daros5491 05.08.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Odwodnienie jest w trakcie roboty, tyle ze juz nalozylem ta izolacje i teraz nie wiem czy czekac czy mozna juz na to cos polozyc. U kolegi folia w plynie okazala sie nie zbyt dobra izolacja a w sklepach to polecili ze trzyma wilgoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts